ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Βρήκα άλλη μια δυσλειτουργία στο Matrix.

ΚΛΟΙΟΣ. - 6 Ιαν 2023 - 9:49

Ένα από τα αγαπημένα χόμπι των συνωμοσιολόγων σε όλο τον κόσμο είναι η αναζήτηση σφαλμάτων στο Matrix, τα οποία μερικές φορές, μετά από προσεκτική μελέτη του υλικού, έχουν μια εντελώς λογική εξήγηση, αλλά μερικές φορές δεν υπάρχει εξήγηση για θαύματα.

Για παράδειγμα, σε αυτό το βίντεο για τα σκυλιά και ένα μωρό, μια μπάλα εμφανίζεται από το πουθενά:

Οι μπάλες που χρησιμοποιούνται στα παιχνίδια κινούνται αρκετά γρήγορα και υπάρχουν πολλές περίεργες επικαλύψεις με αυτές, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, στο βίντεο που έφερε στην προσοχή σας υπάρχουν διάσημοι μπασκετμπολίστες των οποίων η μπάλα πετάει αργά. Ωστόσο, κανείς δεν μπόρεσε να εντοπίσει την πάσα από τον μπλε παίκτη 23 στον μπλε παίκτη 11:

Απόσπασμα βίντεο σε αργή κίνηση:

Κάθε είδους σπουδαίοι ειδικοί προσπαθούν να πείσουν τους πάντες στα σχόλια στο βίντεο ότι ο παίκτης 23 έκανε την πάσα χρησιμοποιώντας το πάτωμα, κυλώντας την μπάλα ανάμεσα στα πόδια του, αλλά αυτή είναι μια καθαρά θεωρητική επιλογή – ούτε ένας ιδιοκτήτης ιδιαίτερα ευκρινούς όρασης δεν θα μπορούσε παρουσιάστε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Υπάρχουν, φυσικά, πολλά μέρη στον κόσμο όπου το Matrix είναι εμφανές:

Ωστόσο, προς μεγάλη τους ευτυχία, οι διάσημοι μπασκετμπολίστες δεν έπαιξαν στους βάλτους της Μόκσα, αλλά κάπου σε μια κανονική χώρα, οπότε το λάθος με την μπάλα είναι εντελώς ακατανόητο.

Το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι, όχι μόνο οι skreps, ζουν στο Matrix, ούτε ένα επεισόδιο με την μπάλα, ούτε ένα εκατομμύριο επεισόδια αποδεικνύει ιδιαίτερα, ωστόσο, οι παραξενιές στον κόσμο αυξάνονται. Με την πάροδο του χρόνου θα είναι όλο και περισσότεροι, γι’ αυτό παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ :Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr