ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γαλλία – “Κίτρινα Γιλέκα”: Ποιοι δείχνουν με το «δάχτυλο» την Ρωσία

ΔΙΕΘΝΗ. - 16 Δεκ 2018 - 22:20
Loading...

Προσπαθούν να βρουν αποδείξεις, για την…. δήθεν ρωσική εμπλοκή στις διαδηλώσεις που έχουν συγκλονίσει την Γαλλία.
Ο Γάλλος ΥΠΕΞ Jean-Yves Le Drian, υποστήριξε ότι υπάρχουν αναφορές από τα ΜΜΕ, για ρωσική εμπλοκή, στα τελευταία γεγονότα!!
Είναι ξεκάθαρο, ότι ο Μακρόν προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να υποδείξει

τον….εχθρό, με σκοπό να επηρεάσει τους Γάλλους.

Θέλει δηλαδή, να πείσει τα Κίτρινα Γιλέκα, ότι οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει τις αντιδράσεις, με έμμεσο τρόπο, οπότε οι συγκρούσεις θα πρέπει να τερματιστούν.

Σύμφωνα με το sputnik.com, δημοσιογράφος (δεν αποκάλυψε το όνομά του) γνωστού Μέσου, υποστήριξε ότι υπάρχει προσπάθεια να βρεθούν αποδείξεις για την ρωσική εμπλοκή.

Σύμφωνα με το sputnik πάντα, οι The Times είχαν μεταδώσει αναφορές για ρωσική εμπλοκή μέσω λογαριασμών στο Twitter. Υπάρχει το σενάριο δηλαδή, ότι οι Ρώσοι (μέσω Twitter) ήταν αυτοί, που κάλεσαν τους Γάλλους να φορέσουν Κίτρινα Γιλέκα και να ξεσηκώσουν το Παρίσι.
Το παιχνίδι με τα Κίτρινα Γιλέκα, σίγουρα είναι πολύ πιο μεγάλο από όσο φαίνεται. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να γίνει μια διευκρίνιση.

Οι Γάλλοι διαδηλωτές, δεν έχουν όλοι την ίδια ιδεολογία. Άλλοι φωνάζουν κατά του Μακρόν και της Παγκοσμιοποίησης την οποία εκπροσωπεί και άλλοι βάφουν Εθνικά μνημεία, καίνε αυτοκίνητα πολιτών και καίνε Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter