ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 2 Απρ 2020 - 10:36

«Όπου είναι δύο οι τρεις μαζεμένοι στο όνομά Μου, εκεί είμαι και Εγώ ανάμεσά τους.

Ότι μου ζητάτε στις προσευχές σας πιστεύοντας ότι θα το λάβετε, θα σας το δώσω.

Ποιο παιδί μου θα μου ζητήσει ψωμί και θα του δώσω πέτρα, ποιο παιδί μου θα μου ζητήσει ψάρι και θα του δώσω φίδι»!

Αυτά είναι τα αδιάψευστα και πανέμορφα λόγια του Κυρίου, που όποιος έχει αφιερώσει την ζωή του σε Αυτόν, γιατί τον πίστεψε ότι μπορεί να του αλλάξει την ζωή αυτή, και ότι θα τον πάρει μαζί του στον αληθινό κόσμο, πατάει μεν γήινο χώμα, αλλά η ψυχή του ευφραίνεται από τον Λόγο της Ζωής και πετάει στον Ουρανό.

-Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας μοναχός, που διακονούσε με πολύ ευσπλαχνία και αφοσίωση τους αδερφούς του μοναχούς, σε ένα μεγάλο μοναστήρι. Τους μαγείρευε, τους έστρωνε το τραπέζι, τους έπλενε τα πιάτα, τους καθάριζε το ξενώνα και το αρχονταρίκι, και όλα τα έκανε με χαρά και ανιδιοτέλεια.

Όταν όμως μετά από χρόνια αυτός ο καλογεράκος, άκουσε να λέγονται πράγματα αντίθετα από τον λόγο του Χριστού μας, του Ευαγγελίου και των Αγίων, ζήτησε διευκρινήσεις για την ακατανόητη αυτή απόκλιση τους, από την Ορθόδοξη Γραφή και παράδοση.

Οι μεγάλοι (Ηγουμενοσυμβούλιο Ιερέων), δεν αποδέχθηκαν την υπόδειξη του μικρού καλογεράκου, τον περιφρόνησαν, τον ονομάτησαν πλανεμένο και έκτοτε φέρνει αυτή την ρετσινιά πάνω του.

Γιατί αυτοί που τον στιγμάτισαν, κοινοποίησαν το δηλητήριο τους, στα αφεντικά τους και αυτοί στους δούλους τους.

Αυτός ο καλογεράκος, που δεν έπαψε να κλαίει τις αμαρτίες του, άρχισε τώρα να κλαίει για το κακό που έβλεπε να υπάρχει μέσα στην Εκκλησία του Χριστού. Ίσως ήταν αφελής που είχε πιστέψει, πως ο χώρος αυτός του Χρυσού θα έχει μόνο χρυσάφι!

Έλα όμως που χώμα πολύ και βρώμικο είχε καλύψει τον Χρυσό.

Ο Θεός Πατέρας που πονάει στον πόνο του παιδιού του, και εκπληρώνει τον πόθο του παιδιού του, στον κατάλληλο καιρό, του έστειλε μια κολόνα για να κρατηθεί και να μην πέσει, από την θλίψη.

Όταν αυτός ο μοναχός αρνήθηκε να κάνει υπακοή στον Ηγούμενο, γιατί αυτός δεν συμβάδιζε με το Ευαγγέλιό, και τον απέρριψε ως πνευματικό, ο Χριστός τον αγάπησε πολύ και του έστειλε έναν άλλο πνευματικό, από το πουθενά!

Είναι αυτή η κολόνα που σας είπα, γιατί όταν σε απορρίπτουν οι άνθρωποι, τότε έρχεται ο Χριστός και σε αγκαλιάζει. Θυμηθείτε τον τυφλό του Ευαγγελίου!

Αυτός ο καλογεράκος, είναι ο μοναχός που έστειλε ο Χριστός στον κόσμο να σας κηρύξει μετάνοια, μα οι διδάσκαλοι (μορφωμένο Ιερατείο) και οι κακολόγοι, τον απέρριψαν και πάλι, γιατί αυτός δεν είχε πτυχία, ούτε η γλώσσα του γνώριζε το ψέμα!

Κάποτε αυτός μέσα στην απόρριψη και τον πόνο της προσευχής του, είπε στον Κύριο του με πίστη. Χριστέ μου σε παρακαλώ στείλε μου τον Πάτερ (τον νέο του πνευματικό) στον μοναστήρι γιατί δεν τους αντέχω άλλο!

Την επόμενη μέρα χτυπά το τηλέφωνο της μονής, ήταν ο Πάτερ και ζήτησε τον καλογεράκο. Και είπε ο Πάτερ, έχω εντολή παιδί

μου να έρθω στον μοναστήρι!! φυσικά δεν είχε μιλήσει μαζί του πριν. Ήταν το βράδυ εκείνο της προσευχής περασμένα μεσάνυχτα. Και ήρθε από πολύ μακριά ο Πάτερ, που δεν είχε ούτε πουγκί, ούτε παγκάρι!

Αυτός ο Πάτερ, του παρέδωσε τα Ουράνια μηνύματα, κατ΄εντολή του Χριστού για να δοθούν σε εσάς.

Και έγινε πραγματικότητα, και πολύς κόσμος τα πίστεψε και χάρηκε, πήρε ελπίδα, γνώση κρυμμένη, αγάπη Θεού, παρηγοριά.

Έφτασε ο καιρός που άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα αυτά που είπε ο Χριστός μας, που εμείς σαν πολύτιμο θησαυρό σας παραδώσαμε για να γευτείτε και εσείς το Νέκταρ της Αμβροσίας.

Για δείτε, έτσι δεν έκαναν και οι πρόγονοί μας σε όλο τον κόσμο πάντοτε!

Και τώρα εν μέσω θλίψεων ο Χριστός ξανασταυρώνετε, από τους δικούς του (Ιερατείο), και επιλέγει τα μωρά του κόσμου για να ντροπιάσει τους ισχυρούς του Ράσου.

Μήπως σταμάτησε ποτέ μέσα στον χρόνο, ο Υιός και ο Πατέρας να μιλάνε στα παιδιά τους; Και ποιος θα υποδείξει σε Αυτούς ποιους θα επιλέξουν;

Μόνο ο Θεός γνωρίζει ποια εργαλεία του, είναι γερά και ικανά για να κάνουν το έργο Του, ειδικά σε αυτή την αποστατημένη εποχή και όχι οι άνθρωποι.

-Εντός ολίγων ωρών θα σας δοθούν τα χτεσινά μόλις λόγια του Χριστού μας, ως ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.35 ΚΑΙ Ν.36, τα οποία, ειδικά το 35 μας πέταξαν στα Ουράνια!!!!

Βάλσαμο παρηγοριάς, ως αντίδοτο για το πικρό ποτήρι των θλίψεων που είδη πίνουμε!

Κάποτε θα καταλάβετε πόσο πολύτιμοι είμαστε και είστε για τον Χριστό, ως Έλληνες Ορθόδοξοι!

Και βάζει τάξη ο Κύριος σε πολλά μέλλοντα να συμβούν, πολύ σύντομα στην ακρογωνιά του, την Αγαπημένη του Ελλάδα, που τον αρνήθηκε, τον λύπησε, μας Αυτός και πάλι ως στοργικός Πατέρας και μητέρα δεν μας αρνείται!

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΝΑΧΟΥ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr