ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Γερμανικά τανκς στην γη μας είναι ΕΝΑΡΞΗ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» – Το ΒΙΝΤΕΟ που προκαλεί παγκόσμιους ΤΡΙΓΜΟΥΣ

ΔΙΕΘΝΗ. - 26 Ιαν 2023 - 6:38

Δείτε ποιοι συνομιλούν

Η συνέντευξη της 18ης Ιανουαρίου που  έδωσε ο Ρώσος παρουσιαστής, Βλαντιμίρ Σολοβίοφ, με τον συνταγματάρχη των ΗΠΑ και πρώην γερουσιαστή της Πολιτείας της Βιρτζίνια, Richard H. Black, πρέπει να προβληθεί κανονικά παντού, καθώς δείχνει πως υπάρχουν Αμερικανοί που γνωρίζουν πως η Ρωσία είναι εκείνοι που δέχεται επίθεση από το ΝΑΤΟ και συνομιλούν μαζί της!!!

Το θέμα στο οποίο αφιερώνονται οι δυο τους είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος για τον Solovyov δεν είναι πλέον ένας κλασικός πόλεμος αντιπροσώπων στον οποίο η Ουκρανία πολεμά εναντίον της Ρωσίας για τα συμφέροντα της δυτικής συμμαχίας, αλλά ένας πόλεμος του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας. Ο πόλεμος έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο, σημειώνει ο Solovyov, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις παραδόσεις Abrams και Leopard στους Ουκρανούς για να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας.

«Για τους Ρώσους, γερμανικά τανκς στην γη μας δεν είναι μονάχα η κόκκινη γραμμή, είναι η έναρξη του Ιερού Πολέμου», αναφέρει ο Solovyov στον Αμερικανό συνομιλητή του!

Δείτε τι ειπώθηκε μεταξύ άλλων:

 

photo freepik

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr