ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γερμανικοί ιπτάμενοι δίσκοι (UFO) από τo 1939. BINTEO.

ΚΛΟΙΟΣ. - 7 Ιούν 2019 - 15:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Επειδή οι πατριώτες όπως εσείς διαβάζετε αυτό το άρθρο και το μοιράζεστε, ο κόσμος μας αρχίζει να αλλάζει! Βλέπω περισσότερη αποκάλυψη στην τηλεόραση από ποτέ. Δεν έχουν άλλη επιλογή!

Ιστοσελίδες όπως το BeforeItsNews.com με το ανεπιθύμητο περιεχόμενό του, στερούν απόλυτα τα ψεύτικα νέα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο! Το αγαπώ!

Ήρθε η ώρα οι πατριώτες σε όλο τον κόσμο να αυξήσουν τις προσπάθειές μας και να ξυπνήσουν ακόμα περισσότερους ανθρώπους!

Ο Jeff Rense δημοσίευσε μόλις δύο εκπληκτικά μικρά κλιπ γερμανικών ιπτάμενων δίσκων που αποκαταστάθηκαν από παλιά ταινία. Θα δείτε αυτό το βίντεο παρακάτω.

Επίσης περιλαμβάνονται πολλές φωτογραφίες γερμανικών ιπτάμενων πιατάκια από τη δεκαετία του ’30 και του ’40! Αυτό δεν είναι ψεύτικο και δεν είναι ταινία του Χόλιγουντ – είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Το πρώτο κλιπ στην αρχή δείχνει ένα γερμανικό ιπτάμενο πιατάκι που πετάει πάνω σε ένα πεδίο, ενώ ο δεύτερος κλιπ αρχίζει στις 5:30 στο βίντεο και φέρει την ένδειξη “Haunebu Test Flight – Nazi Germany 1939! Αυτό συνδέεται με όλους τους πληροφοριοδότες που ισχυρίζονται ότι η Γερμανία είχε αντιβαρύτητα που δούλευε στη δεκαετία του ’30 και συνέχισε να έχει βάσεις στη Σελήνη και τον Άρη στη δεκαετία του ’30 και του ’40! Δημιούργησαν έναν αποκεντρωμένο πολιτισμό και βοηθήθηκαν από τον «δαιμόνιο» δαίμονα ερπετό (πεσμένος άγγελος) «εξωγήινοι».

Τώρα οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί καθώς και άλλοι πηγαίνουν σε όλο το Σύμπαν προφανώς. Χρειάστηκαν οι ΗΠΑ πολύς χρόνος για να προλάβουν τους Γερμανούς και ποιος ξέρει ίσως ότι ποτέ δεν καταφέραμε να καλύψουμε πλήρως το πρόβλημα.

Από άλλες πηγές έχουμε πει ότι υπάρχουν τώρα μεταξύ 500.000 και ένα εκατομμύριο Γερμανούς στον Άρη και δεν το αμφιβάλλω καθόλου. Πηγές λένε τώρα ότι οι Γερμανοί ήταν αυτοί που πέταξαν πάνω από το Λευκό Οίκο στη δεκαετία του ’50 σε μια επίδειξη δύναμης και ανάγκασαν τις κυβερνήσεις του Κόσμου να συνάψουν μια συνθήκη όπου τους δόθηκε πρόσβαση σε όλες τις κυβερνήσεις και επιχειρήσεις του πλανήτη για να τους βοηθήσουν να οικοδομήσουν βάσεις και διαστημόπλοια στο Ηλιακό μας Σύστημα και πέραν αυτού.

Σταματήστε αυτούς τους πολέμους απάτης και δώστε μας την ελεύθερη ενέργεια και την αντιβαρύτητα και σταματήστε να μας σκοτώνετε με τις μεγάλες απάτες όπως τα εμβόλια με τους ιούς του καρκίνου! Η ελεύθερη ενέργεια σημαίνει απεριόριστη τροφή για να τροφοδοτήσει τον πλανήτη.

https://beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3686485.html

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…