ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ : “ΜΟΝΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ..”

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. - 21 Δεκ 2021 - 20:51

«..Η εμφάνισις, περί της οποίας σας ομιλώ, θα είναι εσωτερική και πνευματική εις το εσωτερικόν ενός εκάστου πιστού και αφοσιωμένου εις Εμέ. Όποιος δηλαδή με αγαπά, θα φυλάξει τον Λόγον μου και ο Πατήρ μου θα αγαπήσει αυτόν και θα έλθομεν προς αυτόν Εγώ και ο Πατήρ μου και θα κατοικήσομεν μονίμως εις αυτόν μεταβάλλοντες την καρδίαν του εις έμψυχον και ζωντανόν ναόν μας.» (Ιωάνν.ιδ’23) 

Τότε τα Χριστούγεννα θα τελούνται αδιαλείπτως στις καρδιές μας ή καλύτερα, θα έχουμε μόνιμα Χριστούγεννα εσωτερικά (μας). Μετά… ποιός μπορεί να είναι «καθ’ ημών;»  

Η όλη κατάσταση που βιώνουμε μοιάζει σαν τον ιό που αποστέλλεται με σκοπό να προσβάλλει, να μολύνει, να αρρωστήσει το σώμα και τέλος να το θανατώσει. Τα αντισώματα όμως που προστατεύουν τον «οργανισμό» επιστρατεύονται μυστηριωδώς, «αντιστέκονται και αντιδρούν», πολλές φορές και θυσιάζονται στη μάχη για να ιαθεί το σώμα, όταν η μόλυνση έχει ..προχωρήσει. 

Εύχομαι η «μόλυνση» να αντιμετωπιστεί δεόντως γιατί το σώμα, ούτως ή άλλως δεν θα θανατωθεί. Αυτό που θα συμβεί θα είναι ο αιώνιος θάνατος των «ιών» και ο αγιασμός του σώματος της Εκκλησίας, διότι «Πύλαι άδου ου κατισχύσουσιν Αυτής.» 

Εγκάρδιες ευχές για… 

ΚΑΛΑ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ…στους ΝΑΟΥΣ του ΚΥΡΙΟΥ, εκεί που αναπαύεται το Άγιο Πνεύμα και αγαλλιάζει η ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ ! ! 

ΔΥΝΑΜΗ και  ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ! 

ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΚΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «triklopodia» γιατί  οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!! 

Από εκεί και πέρα είναι στη διάκριση του καθενός να αντιλαμβάνεται και να αξιοποιεί τις αναρτήσεις… 

Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον 

Γεώργιος Φλώρος

https://www.imparaklitou.gr/books/flip-fp15/flip-fp15.html

           

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr