ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ : Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. - 23 Απρ 2021 - 21:30

«Ίδε υγιής γέγονας· μηκέτι αμάρτανε…»   (Ιω. 5:14) 

«Εκείνος, που τρώγει την σάρκα Μου και πίνει το αίμα Μου ενώνεται μαζί Μου εις ένα σώμα και συνεπώς  μένει αυτός μέσα Μου γινόμενος μέλος δικό Μου και Εγώ μένω εις το εσωτερικόν του, το οποίον γίνεται ναός Μου» (Ιωάν.ΣΤ’56)                                                                                                           

Γνωρίζουν άραγε αυτοί που θέλουν να εμβολιαστούν ότι μέσα σε αυτό υπάρχουν κύτταρα αμβλωμένων εμβρύων και κύτταρα ανθρώπων που ελήφθησαν με «διάφορους» τρόπους;  

Μέχρι και ο τρισκατάρατος ,ένας εκ των δύο αντιχρίστων το είπε , συμπληρώνοντας ότι « είναι ασήμαντο μπροστά στο καλό που κάνει στην …ανθρωπότητα!» 

«Φοβοῦ τοὺς Δαναοὺς καὶ δῶρα φέροντες». 

Για εμάς τους  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Χριστιανούς ισχύει το : 

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ( !!) και αλίμονο σε αυτούς που δεν το αντιλαμβάνονται… 

Γνωρίζουν ότι το εμβόλιο είναι πειραματικό κατά τα λεγόμενα των κατασκευαστών του και ως εκ τούτου συμμετέχουν σε πείραμα «προσφέροντας» το Ναό του Θεού («..και θα κάνω μόνιμη μονήν…»), το εν δύναμει  Άγιον σώμα τους σε διάφορα άγνωστα πειράματα των Αντιχρίστων, που μόνο για το καλό της ανθρωπότητας δεν είναι; 

Γνωρίζουν ότι δέχονται να γίνουν πειραματόζωα οικειοθελώς, όταν μάλιστα απολαμβάνουν ήδη, τη μεγάλη δωρεά άνωθεν της απόλυτης υγείας; 

Άραγε γνωρίζουν ότι αυτοί που τα διαφημίζουν θέλουν την ΕΞΟΝΤΩΣΗ των ανθρώπων και όχι την υγεία τους; Αυτοί που λένε ότι ο πληθυσμός της γης πρέπει να μειωθεί κατά 70% ,είναι δυνατόν να θέλουν την υγεία και μακροζωΐα των ανθρώπων; 

Γνωρίζουν άραγε ότι ο εμβολιασμένος είναι φορέας και μάλιστα μεταδότης άλλων μεταλλαγμένων και  άγνωστων ιώσεων; Πάλι κατά τους ειδικούς! 

Σώφρων νους είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνεται την παγίδα όταν ο κατασκευαστής του εμβολίου το παρουσιάζει ως προαιρετικό και πειραματικό, λόγω πρόωρης εφαρμογής και μη έχοντας έγκριση, ενώ ο αγοραστής (κράτος) το παρέχει ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες επιβάλλοντάς το, με τρόπους ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ, εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή, το καθιστά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ; 

Το γεγονός ότι δεν τα αποδέχεται όλη η ιατρική κοινότητα ,όπως τα μέχρι τώρα εμβόλια που ξέραμε,είναι πολύ σοβαρή απόδειξη αμφιβολίας. 

Το ίδιο συμβαίνει και με τα self tests,από τα οποία έχουν αφαιρεθεί και παραποιηθεί οι αυθεντικές οδηγίες των κατασκευαστών που τα συνόδευαν.( Αυτό συνέβη κάνοντας τη μετάφραση των οδηγιών στα ελληνικά..) 

Παρόλ’αυτά οι «ειδικοί» και το κράτος.. αποφασίζουν και διατάσσουν!  

Ακόμα και όσοι δεν έχουν νομικές γνώσεις αντιλαμβάνονται ότι το αδίκημα είναι ΚΑΙ ποινικό!!! 

Αυτοί στην κυριολεξία (μας) εξοντώνουν με δυσβάστακτους φόρους, κλείνοντας μάλιστα τις εργασίες για να πετύχουν την πτώχευσή μας!! 

Θα μας έδιναν λοιπόν κάτι, δωρεάν για το.. καλό μας; 

Γνωρίζουν άραγε όσοι εμβολιάστηκαν και όσοι επιθυμούν να το πράξουν  τις ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ αυτής της πράξης; 

Οι αποδείξεις πολλές.. 

Ποιος υγιής τω σώμα και σώφρων τω πνεύμα θα έβαζε σε μύλο 100 οπών , μία σφαίρα και θα πυροβολούσε το κεφάλι του ; 

«..αλλά τι με νοιάζει εμένα για τους έξω, δηλαδή για τους μη Χριστιανούς . 

Εγώ από ενδιαφέρον και καθήκον ,κρίνω αυτούς που θέλουν να είναι Χριστιανοί .» (Αποστ. Παύλου). 

Για τους εκτός Εκκλησίας ,όλα επιτρέπονται «Αυτούς θα τους αναλάβει ο Θεός.» 

Από τους Ορθόδοξους όμως ,που όχι μόνο στη θεωρία αλλά και στην πράξη η ζωή τους είναι εντελώς διαφορετική ,ο Ιησούς Χριστός ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ να βρίσκονται ψηλά ,να φωτίζουν διαλύοντας το σκότος των πλανεμένων. 

Γνωρίζουμε ,χρόνια τώρα, ότι «ο χρόνος εγγύς». Τώρα που μιλάμε ,ο χρόνος ..κυριολεκτικά είναι ΕΓΓΥΣ! 

Μακάριοι αυτοί που θα αντισταθούν, περιφρονώντας και αποδοκιμάζοντας τα επινοήματα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και των ΟΡΓΑΝΩΝ του! 

Γνωστό τοις πάσι ,ότι όλα αυτά είναι προοίμια  του σφραγίσματος ,στην προσπάθειά τους να μας χειραγωγήσουν αφού μας έκαναν ή θα μας κάνουν καθ’ όλα εξαρτημένους. 

Τί δουλειά έχουν οι Ορθόδοξοι με όλα αυτά που σχεδιάζουν οι ΑΝΤΙχριστοι;  

«..και τώρα είναι ο αντίχριστος εν τω κόσμω ,δια των αιρέσεων και των ψευδοδιδασκαλιών Αποφάσεις ψευδοδιδασκαλιών και αιρέσεων πάρθηκαν και υπογράφτηκαν ! Αναμένεται η παρουσίαση του βδελύγματος και σιχάματος, «όταν κατά παραχώρηση Θεού ,φύγει αυτός που εμποδίζει την έλευση του ανόμου». 

Τα γεγονότα εξελίσσονται σιγά-σιγά για να δοθεί ευκαιρία κατανόησης στους καλοπροαίρετους ,ώστε ακόμα και την ενδεκάτην να επιστρέψουν. 

«Γνώριζε, ότι ένας τέτοιος άνθρωπος έχει διαστραφεί και αμαρτάνει ..ων αυτοκατάκριτος» (Τίτ.γ’11) και κάθετι που προέρχεται από αυτούς  είναι δόλιο και καταστροφικό. Είναι αντίθετο από αυτά που διδαχθήκαμε ,τα σχετιζόμενα με την απόλυτη ελευθερία (αυτεξούσιο). Πρώτα επιδιώκουν την πνευματική εξαθλίωση, μετά την οικονομική και κατόπιν θα έρθει να μας σώσει ο «άσωτος». Διαφορετικά πώς αλλιώς θα μπορούσαν να εκβιάσουν και να παραπλανήσουν τους ανθρώπους ; 

Μόνο όσοι ζουν απλά και λιτά θα αντέξουν τις πιέσεις και θα έχουν κάνει πράξη  το : «..δια της Πίστεως και της υπομονής στους έσχατους». 

Και αλλού : «..ο δίκαιος θα ζήσει και θα σωθεί δια της Πίστεως». 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ  ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΜΒΛΩΜΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΕΜΒΡΥΩΝ !!! 

Δύο κόσμοι που ανέκαθεν συγκρούονταν.. 

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν κιόλας. 

Τα «σκεύη» θα υπερθερμανθούν και όσα αντέξουν θα γίνουν κατοικητήρια  Αγίου Πνεύματος… διηνεκής η ισχύς του ανωτέρω. 

Δύο κόσμοι που δεν ανακατεύονται .. 

Το φως διαλύει το σκότος. Δεν αναμειγνύεται με αυτό, αλλά βρίσκεται μέσα σε αυτό για να το εξαλείψει. Άλλο χαιρετώ από ευγένεια ,ως έχω υποχρέωση και άλλο να επιδιώκω ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ και ΣΥΝ-«ΤΡΟΦΗ» με αυτό.  

Όταν καθιερωθούν συστηματικά τα 5G ,τότε θα ελέγχουν απόλυτα τους εμβολιασμένους ως πομπούς και δέκτες ,η δε ζωή τους θα εξαρτάται από αυτούς,τους «σωτήρες» που ούτε καν ξέρουν ποιοί είναι. 

«Τόσο καλή συνεργασία με τον διάβολο.» 

Συνεπώς, ο υγιής Ορθόδοξος Χριστιανός ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ; 

Δεν εμπιστεύεται τον Ιατρό των ψυχών και των σωμάτων; 

Όταν κοινωνά αξίως, δεν γνωρίζει ότι έχει τον Θεό ,μέσα του; 

Ο συγκεκριμένος εμβολιασμός άπτεται ΑΜΕΣΑ των πνευματικών , σωτηριολογικών θεμάτων.. αφού ο ενδιαφερόμενος είναι γνώστης των προαναφερθέντων και αδιαφορεί για το μείζον ηθικό μέρος της όλης διαδικασίας. Αυτό ,εννοείται ότι θα επιφέρει πολλά προβλήματα άμεσα ή μακροπρόθεσμα, σωματικά ή ψυχικά. 

Θα προστεθούν και άλλες κραυγές αδικοχαμένων ψυχών που μέσα από άλλα σώματα θα κραυγάζουν για το πότε θα επέλθει δικαιοσύνη. 

                                                      ***   

Εύχομαι από καρδιάς ο πανάγαθος και φιλεύσπλαχνος Ιησούς Χριστός να δείξει το μέγα έλεός Του ,να μας συγχωρέσει και να φωτίζει το νου μας να ακολουθούμε τον Ευαγγελικό δρόμο ζωής ,χωρίς να φοβόμαστε … 

Θερμές ευχές για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ στις καρδιές μας! 

Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον 

Γεώργιος Φλώρος 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr