ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γεώργιος Φλώρος : Ποιοί ευθύνονται για τη σφαγή των νηπίων από τον Ηρώδη;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. - 16 Δεκ 2020 - 21:36
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γιατί ο γενοκτόνος Ηρώδης εφόνευσε τα αγγελούδια;

Και γιατί αυτοί που γνωστοποίησαν στον Ηρώδη ότι η γέννηση του Χριστού έγινε « στη Βηθλεέμ της Ιουδαίας» (Ματθ.2:4), ήθελαν τον θάνατο του Θείου βρέφους; Η απάντηση είναι ότι ως δαιμονοκινούμενοι , φοβήθηκαν να μην χάσουν τον θρόνο τους..!

Ποιοί είναι αυτοί;

Το έμαθαν τα σπήλαια και τα όρη …

Το έμαθαν οι κάμποι και οι ποταμοί και ανατράπηκαν…

Το έμαθε η Θριαμβεύουσα και έκθαμβη, μόνο ψάλλει..

Το έμαθαν τα ζώα και γονάτισαν..

Το έμαθαν τα πετεινά και έδωσαν την παρουσία τους «εν είδει περιστεράς..»

Το έμαθαν και οι άνθρωποι…, οι αγαθοί χάρηκαν, οι πονηροί όμως…σκοτίστηκαν.

Το έμαθε όλη η Οικουμένη η οποία προσκύνησε χαρούμενη ,τη γέννηση του Θεανθρώπου ,του γλυκύτατου Ιησού Χριστού μας.. και λυπήθηκε σφόδρα, για το σταυρικό θάνατο του Αθάνατου..

Όλοι τα γνωρίζουν ,εκτός των Θεοκτόνων που έδρασαν και δρουν εναντίον Του.

Μα στην πραγματικότητα γνωρίζουν και οι ίδιοι τί έπραξαν και τί πράττουν, δεν τολμούν όμως να το ομολογήσουν. Δρουν πάντα εν κρυπτώ!

Τελικά «Χρυσό»στομε, ποιοί γνωστοποίησαν τη γέννηση του Θείου βρέφους στον Ηρώδη για να Το φονεύσει;

Τελικά… βορβορό-στομε ποιοί εφόνευσαν τον Θεό δια σταυρικού θανάτου, νομίζοντας ότι θα απαλλαγούν από Αυτόν;

Δεν το γνωρίζεις;

Γιατί λοιπόν ΥΠΟΚΡΙΤΗ και ΠΡΟΔΟΤΗ ομολογείς εγγράφως ότι δεν είναι υπεύθυνοι, ότι δεν Τον δολοφόνησαν οι Ιουδαίοι τον Θεό;

Αυτοί αποφασίζουν και υπογράφουν για εμάς χωρίς την έγκρισή μας.

Ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος ὑπογράφει Κοινὴ Δήλωση μὲ τὸν Ἀρχιραββίνο τοῦ Ἰσραὴλ κ. YonaMetzger (Κύπρος 6 Δεκεμβρίου 2011). Στὴν Δήλωση ἀναφέρεται:

«…..ἡ Ἐκκλησία τῆς Κύπρου καὶ ὁ Κυπριακὸς λαὸς δὲν συμμετεῖχε ποτὲ στὴ συστηματικὴ ἀπόρριψη τοῦ Ἰουδαϊσμοῦ, σὲ κατηγορίες γιὰ συλλογικὴ ἐνοχὴ γιὰ θεοκτονία καὶ προβαίνουμε στὴν ἀποκήρυξη παρόμοιων ἐνεργειῶν ποὺ εἶναι ἀσύμβατες μὲ τὴ διδασκαλία τῶν Γραφῶν .Ἐξ ἄλλου, θὰ πρέπει νὰ σημειώσουμε περαιτέρω ὅτι ὁ λαὸς τοῦ Ἰσραὴλ ποτὲ δὲν προέβη σὲ ἐχθρικὲς ἐνέργειεςἐναντίον τοῦ Κυπριακοῦ λαοῦ, ἀλλὰ ἐπεδείκνυε συνεχῶς τὴ στήριξή του πρὸς αὐτόν»

(http//www.churchofcyprous.org.cy/ )

Να γιατί επιμένουμε ότι δεν πιστεύουμε στον ίδιο Θεό, αφού και για σένα ο Μεσσίας ούτε έχει έρθει, ούτε και σταυρώθηκε από τους Ιουδαίους.

Γι’ αυτό αγαπητοί αδερφοί, δεν αρκεί μόνο η προσευχή ,αλλά χρειάζεται και η ενεργή συμμετοχή μας στη διαφύλαξη της Εκκλησίας της οποίας Κεφαλή είναι ο Χριστός.

Γι’αυτό «έβαλε φράκτη στην Άμπελον», έβαλε δηλαδή Κανόνες και είμαστε υποχρεωμένοι άπαντες να μην μετακινούμε τον απαρασάλευτο «φράκτη»!

Μην τα περιμένουμε όλα από τον Κύριό μας!

Έχουμε Ιερή υποχρέωση, όχι μόνο για τη διαφύλαξη Εντολών και παραδόσεων, αλλά και για την απομάκρυνσή μας από τους ΨΕΥΔ-ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ καθώς και την κάθαρση της Εκκλησίας από αυτούς!

Σε διαφορετική περίπτωση «είμαστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ του αίματος, τουτέστι της σφαγής των ψυχών των πλανομένων!» (Ιερού Χρυσοστόμου), αφού βλέπουμε και …σιωπούμε!!

Πού είσαστε λιοντάρια της Ορθοδοξίας;

Πού είσαστε παλικάρια και μαχητές;

Πώς επιτρέπετε ΕΣΕΙΣ να γίνονται αυτά, μέσα στην Εκκλησία του Χριστού στην οποία λέτε ότι ανήκετε;

Γιατί λησμονείτε να κάνετε αυτά που σας έδωσε Εντολή ο Ιησούς Χριστός να εφαρμόσετε σε ανάλογες περιπτώσεις;

Ξυπνάτε πιστοί… ναρκωθήκατε πριν σας εμβολιάσουν;

Δεν βλέπετε τι σκαρώνουν οι θεομπαίχτες εις βάρος μας;

«ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ». (Ματθ.Ι’36)

Αγρυπνείτε αδερφοί μου, ΕΧΘΡΟΙ ευρίσκονται εν τω οίκω του Πατρός μας, για να καταστρέψουν «ως πρώτοι και δεύτεροι καταστροφείς» τις ψυχές μας!

Όποιος είναι Ορθόδοξος Χριστιανός ,ημέρα και νύκτα να φωνάζει απαιτώντας σύγκλιση ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΟΔΟΥ, προς ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (6ος 2016),και όσων υπέγραψαν τα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ θέματα εκεί.

Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί απαιτούν κάθαρση της Εκκλησίας του Χριστού και ό,τι εξαρτάται από τους ιδίους ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ!

Όσοι δε συμμετείχαν στην ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ, αλλά δεν υπέγραψαν, επειδή γνώριζαν πολύ καλά το σκοπό της ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ και αναμφισβήτητα είδαν το σύμβολο της ΠΑΝ-θρησκείας, να παρουσιάσουν (στην Εκκλησία: κλήρο και λαό) εγγράφως,τις διαμαρτυρίες που έκαναν (αν έκαναν) δηλώνοντας τη διαφωνία τους προς τους ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ προϊσταμένους τους, οι οποίοι … ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ!!

Διαφορετικά, σιωπηλά και μουλωχτά τους αποδέχονται!!

Τα κορόιδα αναζητήστε τα αλλού και όχι στους Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Όσοι επικαλούνται ότι οι νεότεροι Άγιοι δεν έκαναν αποτείχιση είναι σα να αποδέχονται την ΨΕΥΔΟ-ΣΥΝΟΔΟ Κρήτης ή ότι οι νεότεροι αυτοί Πατέρες, δεν ήταν Άγιοι.

Διότι, ποιός Άγιος δεν θα αποτειχίζονταν μετά την ΨΕΥΔΟ-ΣΥΝΟΔΟ που εισήγαγε άλλη θρησκεία, δηλαδή την ΠΑΝ-θρησκεία του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πνευματικότητα για να κατανοηθεί ότι οι νεότεροι Άγιοι ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟ-ΣΥΝΟΔΟ! Συνεπώς, πώς γνωρίζουν ότι οι Άγιοι δεν θα αποτειχίζονταν;

Αγαπητοί μου αδερφοί ,οπλιστείτε με Πίστη και υπομονή γιατί αυτά που θα έρθουν θα τα αντέξουν μόνο οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, «Γίνεσθε οὖν φρόνιμοι ὡς οἱ ὄφεις καὶ ἀκέραιοι ὡς αἱ περιστεραί.» [Ματθ. ι’ 16].

Για να δώσουμε τη δέουσα προσοχή στα φετινά Χριστούγεννα ,ο καλός Θεός θα οικονομήσει να μας μείνουν αξέχαστα προς γνώση και συμμόρφωση…!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΙ..ΔΟΞΑΣΑΤΕ!!

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλον τον κόσμο, ιδιαιτέρως στους μαχητές-ομολογητές της Ορθοδοξίας!

«ΥΨΩΣΑΤΕ,ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ» (Ισαΐου).

 

Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον

Γεώργιος Φλώρος

https://imparaklitou.gr/index.php/el/keimena/i-foni-ton-pateron-xristos-gennatai

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr