ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γεώργιος Φλώρος : «Ύστερα λοιπόν από τους λόγους αυτούς του Καϊάφα, απεφάσισαν από την ημέραν εκείνην ΟΛΟΙ ΤΩΝ να Τον θανατώσουν.» (Ιωάν.ΙΑ’53)

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΣ. - 25 Οκτ 2020 - 18:48
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση
Γιατί λοιπόν ΥΠΟΚΡΙΤΗ και ΠΡΟΔΟΤΗ  ομολογείς εγγράφως ότι δεν είναι υπεύθυνοι, ότι δεν Τον δολοφόνησαν οι Ιουδαίοι τον Θεό;    
Αυτοί αποφασίζουν και υπογράφουν  για εμάς χωρίς την έγκρισή μας.

Ὁ Ἀρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος ὑπογράφει Κοινὴ Δήλωση μὲ τὸν Ἀρχιραββίνο τοῦ Ἰσραὴλ κ. YonaMetzger (Κύπρος 6 Δεκεμβρίου 2011). Στὴν Δήλωση ἀναφέρεται:

«…..ἡ Ἐκκλησία τῆς Κύπρου καὶ ὁ Κυπριακὸς λαὸς δὲν συμμετεῖχε ποτὲ στὴ συστηματικὴ ἀπόρριψη τοῦ Ἰουδαϊσμοῦ, σὲ κατηγορίες γιὰ συλλογικὴ ἐνοχὴ γιὰ θεοκτονία καὶ προβαίνουμε στὴν ἀποκήρυξη  παρόμοιων ἐνεργειῶν ποὺ εἶναι ἀσύμβατες μὲ τὴ διδασκαλία τῶν Γραφῶν .Ἐξ ἄλλου, θὰ πρέπει νὰ σημειώσουμε περαιτέρω ὅτι ὁ λαὸς τοῦ Ἰσραὴλ ποτὲ δὲν προέβη σὲ ἐχθρικὲς ἐνέργειεςἐναντίον τοῦ Κυπριακοῦ λαοῦ, ἀλλὰ ἐπεδείκνυε συνεχῶς τὴ στήριξή του πρὸς αὐτόν»  

(http//www.churchofcyprous.org.cy/ )

Να γιατί επιμένουμε ότι δεν πιστεύουμε στον ίδιο Θεό,αφού και για σένα ο Μεσσίας ούτε έχει έρθει, ούτε και σταυρώθηκε από τους Ιουδαίους.   Γι’αυτό αγαπητοί αδερφοί,δεν αρκεί μόνο η προσευχή ,αλλά χρειάζεται και η ενεργή συμμετοχή μας στη διαφύλαξη της Εκκλησίας  της οποίας κεφαλή είναι ο Χριστός.

Μην τα περιμένουμε όλα από τον Κύριό μας!

Εχουμε Ιερή υποχρέωση,όχι μόνο  για τη διαφύλαξη Εντολών και παραδόσεων,αλλά και για την απομάκρυνσή μας από τους ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ καθώς και την κάθαρση της Εκκλησίας από αυτούς!
Σε διαφορετική περίπτωση “είμαστε ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ του αίματος,τουτέστι  της σφαγής των ψυχών των πλανομένων!”(Ιερού Χρυσοστόμου),αφού βλέπουμε και …σιωπούμε!!  
 
Με εν Χριστώ αγάπη και ενδιαφέρον
Γεώργιος Φλώρος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…