ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ – Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 8 Νοέ 2020 - 19:58

Σε μια ύστατη προσπάθεια αφύπνισης της Εθνικής συνείδησης, μεταδίδω τους τελευταίους λόγους μου, λίγο πριν από το χάος, για το οποίο σας μιλάω αρκετά χρόνια τώρα. 

Όταν ο Χριστός είπε, καθώς τον πλησίασαν οι Έλληνες, ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του ανθρώπου, δεν εννοούσε κυρίως και μόνο την πρώτη εποχή του Χριστιανισμού, με τα εκατομμύρια μάρτυρες Ελλήνων, ούτε και την ένδοξη Βυζαντινή Ορθόδοξη Αυτοκρατορία που συνεχίστηκε ο Ευαγγελισμός των Σλάβων από τους Έλληνες.  

Αυτή η ώρα πλησιάζει και θα είναι ο Ευαγγελισμός όλων των Εθνών, ορμώμενος απ΄την έκτη Αυτοκρατορία των Ελλήνων από καταβολής κόσμου.  

Σας το έχω εμπεδώσει και αποδείξει με Ευαγγελικά χωρία στο λόγο μου, το άνοιγμα της πέμπτης σφραγίδας, δείτε εδώ: 

Όταν ο Ερμής ο Τρισμέγιστος έλεγε ότι στην εποχή του σιδηρούν γένους θα επανελληνιστεί ο κόσμος, εννοούσε την εποχή του 21 αιώνα με τον επαναευγγελισμό του, από τους Έλληνες που φέρουν το Θεϊκό Φως, ως αποστολή στο αίμα τους. 

Γιατί η Ελλάδα θα επανακτήσει την δόξα της: 

Γιατί στο σχέδιο του Θεού, είναι να σταματήσει την φρενήρη πορεία του σατανά πάνω στην γη που τείνει να πάρει, ει δυνατόν και τους εκλεκτούς με το μέρος του. Και την επιστροφή των Εθνών στην αλήθεια του Χριστού, μόνο οι Έλληνες μπορούν να την φέρουν εις πέρας. Μόνον οι Έλληνες! 

Όλοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έφθασε η εποχή της επικράτησης του τελικού Αντίχριστου, δεν πρόσεξαν κάτι πολύ σοβαρό στην Αποκάλυψη, που αποδεικνύει ατράνταχτα ότι είμαστε πολύ μακράν αυτής της εποχής, γιατί δεν έχει εκπληρωθεί το εξής. 

Αποκάλυψη κεφάλαιο 20 (Κ): 

Και είδον άγγελον καταβαίνοντα εκ του Ουρανού, έχοντα την κλειν της αβύσσου και άλυσιν μεγάλην επί την χείρα αυτού.  

Και εκράτησε τον δράκοντα τον όφιν τον αρχαίον, ος εστί Διάβολος και ο Σατανάς ο πλανών την οικουμένην, και έδησεν αυτόν χίλια έτη,  

Και έβαλεν αυτόν εις την άβυσσον, και έκκλεισε και εσφράγισεν επάνω αυτού, ίνα μη πλανά έτι τα έθνη, άχρι τελεσθή τα χίλια έτη μετά ταύτα δει αυτόν λυθήνει μικρόν χρόνον. 

Ο Θεός θα κλείσει τον σατανά στην άβυσσο! Πιστεύω πως θα συμβεί επί βασιλείας του εκλεκτού του Θεού, που μόνο αυτός γνωρίζει ποιος είναι, αλλά δεν γνωρίζει τον χρόνο που θα αναλάβει. 

Τα χίλια έτη για κάποιους είναι συμβολικώς αριθμός και όχι κυριολεκτικός. Όπως και να έχει, ο Θεός διώχνει τον  κυρίαρχο αυτού του πλανήτη και τον φυλακίζει για πρώτη φορά μετά την συμφωνία που είχε γίνει στο απώτατο παρελθόν, στον χώρο όπου θα ζήσει για πάντα μετά την Δευτέρα Παρουσία 

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει ο Σατανισμός των ανθρώπων να εξαλειφθεί και να ξαναγίνουν υγιείς, αφού δεν θα υποβάλλονται σε πονηρούς και εφάμαρτους λογισμούς μίσους και φθόνου από αυτόν που τους έπειθε χιλιάδες χρόνια ότι δεν υπάρχει.  

Αυτό θα είναι η βάση, αλλά και το μεγάλο στήριγμα του Άγιου Έλληνα απεσταλμένου που θα αναλάβει την χώρα μας ίσως λίγο πριν το 2024. 

Είναι το πάνσοφο σχέδιο του Θεού που θέλει να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στην ανθρωπότητα να ανακάμψει, να εκχριστιανιστεί, να μπουν γερά θεμέλια για πολλές γενεές, δίνοντας παράταση ζωής στον πλανήτη γη.  

Μία Δευτέρα Παρουσία πριν την Δευτέρα Παρουσία όπως είχε πει και ο Άγιος Παϊσιος, υπονοώντας το μεγαλειώδες σχέδιο του Θεού.  

Η Ελλάδα θα επανακτήσει όλα τα υποδουλωμένα εδάφη της, αποκτώντας μία τεράστια εδαφική έκταση, με αρχικό πληθυσμό το λιγότερο 45 εκατομμύρια!  

Θα ευαγγελιστεί πρώτα ο δικός της εγχώριος πληθυσμός, με πρώτους τους Ελληνογενείς τουρκόφωνους.  

Οι Έλληνες, έχουν κληρονομήσει στο Θεϊκό  D.N.Aτους την Αποστολή, να βοηθάνε τους άλλους λαούς και έχουν ένα χρωματόσωμα παραπάνω στο αίμα τους το γονίδιο (Ε) των Ολύμπιων. 

Όταν ο Κύριος είπε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη που γεννάει ανθρώπους, πως θα μπορούσε να δώσει την αποστολή του Ευαγγελισμού και της μετάδοσης του Φωτός σε άλλο έθνος;  

Η ιστορία μας έμαθε ότι πολλά έθνη μας μίσησαν και μας κατασπάραξαν, ενώ εμείς κανένα! 

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε βαρβαρότητα, αλλά αντιθέτως, ευσπλαχνία και αμνησικακία σε όλους αυτούς που μας γενοκτονούν χιλιάδες χρόνια.  

Ο εξελληνισμός της γης πολλές φορές στο παρελθόν, εκπολίτισε και δεν καταδυνάστευσε. 

Επίσης η αδικία και η σκλαβιά που υφίσταται αυτή η χώρα τουλάχιστον 6 αιώνες τώρα είναι σκληρή και ανελέητη. Είναι Θεϊκά δίκαιο, να μεγαλουργήσει και πάλι η Ελλάδα. Κανέναν δεν βλάψαμε παρά μόνον τον εαυτό μας. 

Θα ανακάμψουμε και θα ελευθερωθούμε, σίγουρα όχι για τις αρετές μας που πλέον απωλέσαμε, αντιθέτως έχουμε σοδομιστεί όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία, αλλά για την αδικία και τον πόλεμο που έχουμε πάντα, γιατί είμαστε Έλληνες, απόγονοι θεών, ημίθεων, ηρώων και βαπτισμένοι στο όνομα του Ιησού Χριστού. 

Υπάρχει και ένας άλλος σοβαρός λόγος που δεν έχει εκθειαστεί από τους πολλούς, γιατί κάποιοι μας πήραν το κλειδί της γνώσεως. 

Έχει να κάνει με τους κοσμοκράτορες αυτού του κόσμου, που δεν είναι άνθρωποι, όπως πολλοί νομίζουν, δηλαδή τους Illuminati ή τους Σιωνιστές, αλλά τα τέρατα της Μαύρης και της Λευκής αδερφότητας, που βρίσκονται φυλακισμένα εντός της γης και κάποιοι απ΄αυτούς πάνω στην γη 

Αυτοί από τους προγόνους μας κλείστηκαν εκεί διαχρονικά 3 φορές. Μία απ΄τους Ολύμπιους, μία από τον Διόνυσο και μία από τον Μέγα Αλέξανδρο.  

Έχουν καταφέρει αυτή την στιγμή να  πάρουν με το μέρος τους σχεδόν όλους τους αρχηγούς των κρατών της γης. 

Έστρεφαν πολλάκις τα κράτη τους σε πόλεμο εναντίων μας, αλλά και σε εμφυλίους μεταξύ μας. Ο πελοποννησιακός πόλεμος που κατέστρεψε την αρχαία Ελλάδα και οι Εκστρατείες των Περσών εναντίων των Ελλήνων, ήταν σχεδιασμένες απ΄αυτούς, συνεργεία του σατανά αρχηγού τους και των στρατιωτών τους, των Εβραίων, που έχουν την διαβολική ικανότητα να εισέρχονται στα ενδότερα των κυβερνήσεων.  

Μας έχουν μανία, γιατί τους πήραμε την εξουσία που είχαν πάνω στην γη για χιλιάδες χρόνια όταν καταδυνάστευαν τους ανθρώπους. Φοβούνται πολύ την φυλή  μας και θέλουν να την εξολοθρεύσουν, γιατί έχουν σκοπό να ξαναβγούν πάλι στη επιφάνεια για να πάρουν την εξουσία του πλανήτη, στο τέλος να τον καταστρέψουν 

Ο Αντίχριστος που θέλουν να αναδείξουν, θα τους ανοίξει τις πύλες. 

Γι΄αυτό και η τόση πολύ εισροή Ισλαμιστών εποίκων. Είδαν και κατάλαβαν καλά ότι με τα όπλα δεν μπορούν να μας τελειώσουνγι΄αυτό και μας διάβρωσαν εκ των έσω, με τον εποικισμό, το χρήμα την σαρκολατρεία και μας μειώνουν με τις εκτρώσεις. 

Ο Αντίχριστος που ετοιμάζουν, θα αποτύχει να αναλάβει εξουσία πάνω στην γη και να τους βγάλει στην επιφάνια. Αυτό θα ξαναεπιχειρηθεί και θα επιτευχθεί αργότερα, το αναφέρει ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός, που μιλάει για τα ρυπαρά γένη. Αυτοί είναι τα ρυπαρά γένη, οι έκπτωτοι-Νεφελίμ, ή υποχθόνιοι όπως τους αναφέρει ο Κύριος στα Ουράνια μηνύματα.   

Τι λόγο ή τι συμφέρον έχει ένας άνθρωπος, που κάποιοι λένε ότι δεν είναι άνθρωπος, όπως ο Bill Gates να μειώσει την ανθρωπότητα με διαβολική μανία; Δεν σας κάνει εντύπωση;  

Για να επικρατήσουν αυτοί πάνω στην γη, δύο τινά πρέπει να συμβούν. Να εξαφανιστούν οι Έλληνες, και δεύτερον να μειωθεί ο πληθυσμός της γης γιατί είναι λιγότεροι από εμάς. 

Έχοντας την γνώση για το πια είναι η καταγωγή μας, και η αποστολή μας πάνω στην γη, ότι εδώ δεν ήρθαμε για να κάνουμε καριέρα και καλή ζωή, μεροδούλι μεροφάι, μην έχοντας χρόνο να σκεφθούμε όπως θέλουν αυτοί, αλλά… 

Να προετοιμαστούμε ως ψυχές αθάνατες για τον πραγματικό κόσμο, ενός άλλου πλανήτη που λέγεται Βασιλεία των Ουρανών, και σαν έθνος Ελλήνων, να πατάσουμε τους κακούς και φθονερούς και να μεταδίδουμε φως, γνώση, επιστήμες και Χριστό σε όλα τα έθνη αδέρφια μας που μας έχουν ανάγκη.  

Και για να μας αποκόψουν απ΄αυτή την γνώση της αποστολής που επιτελέσαμε, μας έκρυψαν την αληθινή ιστορία και γενεαλογία μας, ως τέκνα Ολυμπίωνσταλμένων από το Θεό, για βοήθεια των ανθρώπων.  

Γι΄αυτό σας έχω πει ότι η Εκκλησία, εγκληματεί κατά του Ελληνικού λαού, αποδεχόμενοι τα εμβόλιμα των υποχθονίων, ότι τα πάντα ξεκινάν από τον Νώε, τον Αβραάμ και τους Εβραίους!! 

Μας κατάντησαν σκλάβους ενώ είμαστε βασιλόπουλα! Η γνώση για το ποιος είσαι ως γένος, σε ελευθερώνει, από την καταδυνάστευση και από λαγό σε κάνει λιοντάρι, που μπορεί να τα βάλει με τα ερπετοειδή, τα γεννήματα εχιδνών όπως τους αποκάλεσε ο Κύριος. Με τέρατα ανθρωποφάγα όπως ο μέγας Αλέξανδρος στην Κίνα. 

Ο επερχόμενος Έλλην αυτοκράτωρ θα είναι Άγιος, ανώτερος και από κάθε άλλον άγιο που πέρασε επί της γης μετά Χριστόν. Μόνο με έναν τέτοιο άνθρωπο, θα μπορούσε να ανακάμψει το γένος των Ελλήνων. Ο νόμος του κράτους θα είναι ο νόμος του Ευαγγελίου του Χριστού. 

Ότι θα μείνει από την πρώτη σκούπα κάθαρσης που λέγεται Τράμπ και τον Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο, θα τα αποτελειώσει ο Άγιος. 

Μετά από τόσες συμφορές-ευλογίες, που θα ζήσουμε σύντομα στην Ελλάδα, πάλι στα ίδια θα γυρνάγαμε, ως υποτελείς σε ανθρωποφάγους λόγω της αμαρτίας αν δεν ερχόταν ο δίκαιος και αν δεν ασφαλίζονταν ο διάβολος.  

Η ιστορία των Ελλήνων θα δοθεί ως Αποκάλυψη σε Θεοφόρους Έλληνες και θα γραφτεί εκ νέου, όπως και τα Ευαγγέλια, η Γραφή, θα συμπληρωθούν, θα διορθωθούν και εμπλουτιστούν με νέες Αποκαλύψεις και έτσι θα δοθούν σε όλα τα έθνη. 

Γι΄αυτό ξύπνα ραγιά, αξίζει κάθε θυσία, γι΄αυτό το έθνος, ακόμα και αν δεν ζήσεις να δεις το όνειρο να πραγματώνεται. Έχεις παιδιά σου όλους τους Έλληνες και αδέρφια σου όλους τους λαούς. Η θυσία για τις γενιές που ακολουθούν, θα σε οδηγήσει το κυριότερο στην αληθινή ζωή και θα σου δώσει παράταση και νόημα ζωής στον ψεύτικο κόσμο! 

 Λυπάμαι γιατί δεν μετανοείτε, δεν αποτειχίζεσθε από τους Εκκλησιαστικούς λύκους, δεν αγωνίζεσθε!  

Πάρτε  τουλάχιστον την γνώση όσοι έχετε ελεύθερο πνεύμα, αποτάξτε τον φόβο, την μάσκα, την υπακοή, δώστε μία ελπίδα σωτηρίας στους απελπισμένους.  

Γιατί έρχεται ο χρόνος που δεν θα έχετε ούτε τα μέσα, ούτε τον χώρο, ούτε παπάδες, να θάβετε τους κατά χιλιάδες ημερησίως νεκρούς. 

Μην περιμένετε να σας ξαναμιλήσω άλλο για μετάνοια, χαμένος χρόνος. Θα τελειώσω τους διαδικτυακούς λόγους με κρυμμένη γνώση, που θα την βρείτε μπροστά σας, όσοι ζήσετε, και εσείς που με εμπιστεύεσθε και εσείς που δεν καταλάβατε. 

Συντόμως το «Ουράνιο μήνυμα Ν. 40 περί δημιουργίας, ύλης και γλώσσης των Αγγέλων». Για να μάθουν κάποιοι, ότι ο Μωϋσής δεν αντιγράφει, αλλά Αποκαλύπτει, ερευνά, διασταυρώνει και ομολογεί.  

Και φυσικά δεν φοβάμαι τους υιούς και ιούς του σκότους γιατί είμαι τέκνο του Φωτός! 

Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr