• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Γιατροί και επιστήμονες απευθύνουν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) Προειδοποίηση για τους κινδύνους του εμβολίου COVID-19

5 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ, ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
0
Γιατροί και επιστήμονες απευθύνουν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) Προειδοποίηση για τους κινδύνους του εμβολίου COVID-19
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

By Doctors for COVID Ethics/ Global Research, March 11, 2021 / 10 March 2021 

Μετάφραση: Μ.Στυλιανού 

Μια ομάδα επιστημόνων και ιατρών Covid 19 εξέδωσε σήμερα ανοικτή επιστολή με την οποία καλεί τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) να απαντήσει σε επείγοντα ερωτήματα ασφάλειας σχετικά με τα εμβόλια COVID-19 ή να ανακαλέσει την έγκριση των εμβολίων.  

Η επιστολή περιγράφει σοβαρές πιθανές συνέπειες της τεχνολογίας εμβολίων COVID-19, προειδοποίηση πιθανών αυτοάνοσων αντιδράσεων, ανωμαλίες πήξης του αίματος, εγκεφαλικού επεισοδίου  και εσωτερικής  αιμορραγίας, “συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του νωτιαίου μυελού και της καρδιάς”. 

 “Σε περίπτωση που δεν είναι διαθέσιμα όλα αυτά τα στοιχεία”, γράφουν οι συγγραφείς, “απαιτούμε την ανάκληση της έγκρισης για τη χρήση των γονιδιακών εμβολίων μέχρι να αντιμετωπιστούν σωστά όλα τα παραπάνω ζητήματα με την άσκηση δέουσας επιμέλειας από τον EMA”. 

Η επιστολή απευθύνεται στον Emer Cooke,Εκτελεστικό Διευθυντή του EMA, και εστάλη τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021. Η επιστολή αντιγράφηκε στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης και στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Αναφέρει: 

“Υποστηρίζουμε καταρχήν τη χρήση νέων ιατρικών παρεμβάσεων”. Ωστόσο, “υπάρχουν σοβαρές ανησυχίες, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, εκείνων που περιγράφονται παραπάνω, ότι η έγκριση των εμβολίων COVID-19 από τον EMA ήταν πρόωρη και απερίσκεπτη και ότι η χορήγηση των εμβολίων συγκροτήθηκε και εξακολουθεί να αποτελεί “ανθρώπινο πειραματισμό”, ο οποίος παραβίαζε και εξακολουθεί να παραβιάζει τον Κώδικα της Νυρεμβέργης”. 

Σύνδεση με γράμμα εδώ. 

Δήλωση βίντεο από τον καθηγητή Sucharit Bhakdi, ομότιμο καθηγητή ιατρικής μικροβιολογίας και ανοσολογίας και πρώην πρόεδρο, Ινστιτούτο Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής: Για σχολιασμό επικοινωνήστε με τον καθηγητή Sucharit Bhakdi MD: [email protected] ή τον αναπληρωτή καθηγητή Michael Palmer MD:[email protected]   

Σε μια δημόσια δήλωση η ομάδα είπε… 

Πριν προφθάσουμε να παραδώσουμε την επιστολή μας  ο Νορβηγικός Οργανισμός Φαρμάκων προειδοποίησε ότι τα εμβόλια COVID-19 μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για χρήση στους αδύναμους ηλικιωμένους, την ίδια την ομάδα που αυτά τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν. Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι, λόγω των μηχανισμών δράσης των εμβολίων, για την τόνωση της παραγωγής πρωτεΐνης ακίδας,( spike protein) η οποία έχει δυσμενείς παθοφυσιολογικές ιδιότητες, μπορεί επίσης να υπάρχουν ευάλωτα άτομα που δεν είναι ηλικιωμένα και ήδη άρρωστα. Νέα δεδομένα δείχνουν ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου είναι τρεις φορές πιο συχνές σε εκείνους που έχουν προηγουμένως μολυνθεί από κοροναϊό, για παράδειγμα.  

Κανένα από τα εμβόλια δεν έχει υποβληθεί σε κλινικές δοκιμές για περισσότερο από μερικούς μήνες, κάτι που είναι απλά πολύ μικρό διάστημα για την διαπίστωση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας. 

“Ως εκ τούτου, ως σημείο εκκίνησης, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να απαριθμήσουμε και να αξιολογήσουμε όλους τους θανάτους που έχουν συμβεί εντός 28 ημερών από τον εμβολιασμό και να συγκρίνουμε τις κλινικές εικόνες με εκείνους που δεν έχουν εμβολιαστεί. 

«Γενικότερα, όσον αφορά την ανάπτυξη εμβολίων COVID-19, η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης δήλωσε στο ψήφισμά της 2361, στις 27 Ιανουαρίου 2021, ότι τα κράτη μέλη πρέπει να διασφαλίσουν ότι όλα τα εμβόλια COVID-19 υποστηρίζονται από δοκιμές υψηλής ποιότητας που είναι ορθές και διεξάγονται με ηθικό τρόπο. Οι υπάλληλοι του EMA και άλλοι ρυθμιστικοί φορείς στις χώρες της ΕΕ δεσμεύονται από αυτά τα κριτήρια. Θα πρέπει να ενημερωθούν ότι ενδέχεται να παραβιάζουν το ψήφισμα 2361 εφαρμόζοντας ιατρικά προϊόντα που βρίσκονται ακόμη σε μελέτες φάσης 3. 

“Σύμφωνα με το Ψήφισμα 2361, τα κράτη μέλη πρέπει επίσης να ενημερώνουν τους πολίτες ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και να διασφαλίζουν ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί. Τα κράτη μέλη υποχρεούνται περαιτέρω να διασφαλίσουν ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις επειδή δεν λαμβάνει το εμβόλιο.» 

Η επιστολή έρχεται ως Διάβημα πολιτών κατά των σχεδίων της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για διαβατήρια εμβολίων που ξεπέρασε τις 270.000 υπογραφές, περισσότερες από τις διπλάσιες από αυτές που απαιτούνται για να καταστήσει υποχρεωτική την εξέταση  και  συζήτηση της από βουλευτές.  

Οι γιατροί και οι επιστήμονες μπορούν να υπογράψουν την ανοιχτή επιστολή στέλνοντας το όνομα, τα προσόντα, τους τομείς εξειδίκευσης και τη χώρα πρακτικής τους στη: Doctors4CovidEthics@protonmail.com . 

* 

Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Από το 1877 (50 εκατομμύρια νεκροί) στο 2026 – Γιατί το “Godzilla El Niño” μπορεί να είναι η μεγαλύτερη επισιτιστική καταστροφή της ιστορίας
ΔΙΕΘΝΗ

Από το 1877 (50 εκατομμύρια νεκροί) στο 2026 – Γιατί το “Godzilla El Niño” μπορεί να είναι η μεγαλύτερη επισιτιστική καταστροφή της ιστορίας

by admin
1 ώρα ago
Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση
Slider

Γιατί η φούσκα της AI είναι έτοιμη να σκάσει; Η προειδοποίηση του Adams για την επικείμενη κατάρρευση

by admin
8 ώρες ago
ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ
Slider

ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΟΚ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ

by admin
14 ώρες ago
Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…
Slider

Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

by Anna
23 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Λάρισα – Νεκρή ξαφνικά η διευθύντρια του Δημοτικού Γηροκομείου, Κατερίνα Ζιαζιά – Σουφλιά

Λάρισα – Νεκρή ξαφνικά η διευθύντρια του Δημοτικού Γηροκομείου, Κατερίνα Ζιαζιά – Σουφλιά

2 ημέρες ago
Τα 5 φονικά οπλικά συστήματα που αναμένει η Ελλάδα εντός 2026

Τα 5 φονικά οπλικά συστήματα που αναμένει η Ελλάδα εντός 2026

5 ημέρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (1/6/2026)

3 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τον Αντίχριστο: Έθνος, Καταγωγή & η έλευση του Σατανά

    34 shares
    Share 14 Tweet 9
  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (3/6/2026)

    28 shares
    Share 11 Tweet 7
  • Ξεκάθαρα με τις δυνάμεις του κακού.

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Μετά τον Τραμπ η Αμερική τελειώνει. Πώς και γιατί…

    18 shares
    Share 7 Tweet 5

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr