ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ… ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 23 Αυγ 2019 - 12:15
Loading...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ

Ένα κράτος, όπως και κάθε ζωντανός οργανισμός και ομάδα ατόμων, βιώνει σχέσεις γειτονίας με άλλα κράτη, διαμορφώνει σχέσεις συνδιαλλαγής, συνεργάζεται, συμβιώνει ή και αντικρούεται με χώρες που, είτε βρίσκονται κοντύτερα είτε μακρύτερα, συναποτελούν το πολιτικό εξωτερικό περιβάλλον του.

Η Ελλάς γεωγραφικά βρίσκεται σε μια περιοχή της Ευρώπης όπως τα Βαλκάνια που παραδοσιακά κατά τακτά χρονικά διαστήματα δίδουν στιγμές εντάσεως, βίαιων επεισοδίων και πολλές φορές πολεμικών συγκρούσεων, είτε γενικευμένων είτε τοπικών.

Η γεωπολιτική και γεωστρατηγική της θέση παρέχει πολλά πλεονεκτήματα στον κάτοχό της και πολλές Μεγάλες Δυνάμεις του χθες αλλά και του σήμερα ορέγονται τον πολιτικό κι όχι μόνο έλεγχο της Ελλάδος.

Η άσκηση της πολιτικής και διπλωματικής πρακτικής δεν είναι στατική αλλά εξελίσσεται και μεταβάλλεται συνεχώς αναλόγως των Διεθνών συμφερόντων και συσχετισμών δυνάμεων κάθε χώρας με τον ευρύτερο περίγυρό της.

Η Ελλάς οφείλει να επιλέγει στρατηγικούς εταίρους και συμμάχους με μόνο κριτήριο την Εθνική Ασφάλεια και Ακεραιότητά της και τα Εθνικά της Συμφέροντα–στην περίπτωσή μας την Ρωσία–

Η εξωτερική της πολιτική και το μέλλον της δεν εξυπηρετούνται από καμία υπερατλαντική ή Δυτική δουλική και αδιέξοδη εμμονή. Το δόγμα <η Ελλάς στη ανήκει εις την δύσην> είναι όχι μόνο λαθεμένο αλλά και επικίνδυνο,και μας τελείωσε .

Η Ελλάς συμμαχεί μόνο με εκείνους που επιτάσσει το συμφέρον του Έθνους και του λαού της. Μόνο η Εξωτερική πολιτική, οι στόχοι και οι επιδιώξεις της επιβάλλεται να έχουν σταθερό και ενιαίο προσανατολισμό.

Η χώρα μας για να μπορέσει να ασκήσει αποτελεσματική εξωτερική πολιτική οφείλει να πραγματοποιήσει ορισμένα καίρια βήματα που σε γενικές γραμμές είναι τα εξής:

α) Να αποκτήσει η Ελλάδα οικονομική αυτοτέλεια και δυνατότητα πλήρους εκμετάλλευσης του πάσης φύσεως πλουτοπαραγωγικού της παράγοντα (πετρέλαιο κ.τ.λ.) που διαθέτει σε αφθονία προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε είδους πιθανό εκβιασμό οποιασδήποτε άλλης χώρας.

β)Να αναπτύξει Εθνική Πολεμική Βιομηχανία και να συμμετάσχει σε Διεθνή Εξοπλιστικά Προγράμματα ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τις διπλωματικές της πρωτοβουλίες κατά τρόπο αδέσμευτο, άμεσο και αποτελεσματικό αν και όποτε απαιτηθεί αυτό.

γ)Να αποκτήσει Μόνιμο Συμβούλιο Εθνικής Εξωτερικής πολιτικής με σταθερές στοχεύσεις και επιδιωκόμενα αποτελέσματα ανεξαρτήτως πολιτικής διακυβέρνησης της χώρας, με τη συμμετοχή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, του Αρχηγού ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, παράλληλα με την πολιτική ηγεσία, που θα εκλεγεί λίαν προσεχώς .

δ)Να οργανώσει και να αξιοποιήσει εθνοκεντρικά τις απανταχού της Γης Ελληνικές Κοινότητες ώστε να αποκτήσουν αυτές χαρακτήρα φυσικής προέκτασης της Ελλάδος και φορέα καθημερινής επιρροής και άσκησης εξωτερικής πολιτικής της Πατρίδας μας.
Η υποστήριξη πρέπει να δοθεί στους ομογενείς μας τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό και θεσμικό (επίσημο)επίπεδο για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στην Αλλοδαπή.

ε) Σαφής στόχος της Εξωτερικής μας πολιτικής προς την κατεύθυνση δημιουργίας μιας Ελλάδος Ανεξάρτητης , Αδέσμευτης και Δημοκρατικής ,ως Πρότυπο-Δύναμης που θα εγγυάται το μέλλον του λαού της και θα εμπνέει όλες τις άλλες χώρες αλλά και θα εισπράττει τον απόλυτο σεβασμό τους.

στ)Σαφής οριοθέτηση υπερασπιστικής γραμμής της ελεύθερης εθνοτικής έκφρασης και του Ελληνικού χαρακτήρα της Β. Ηπείρου, Β. Μακεδονίας, Α. Ρωμυλίας, Αν. Θράκης, Ιωνίας, Πόντου, Ίμβρου, Τενέδου, κάτω Ιταλίας.Όπου είναι δυνατή θα επιδιωχθεί η πολιτική αυτονομία, όπου αυτό δεν είναι εφικτό, θα επιδιωχθεί ο ανεμπόδιστος Ελληνικός εθνικός αυτοπροσδιορισμός των κατοίκων, όπου έχει εκδιωχθεί το Ελληνικό Στοιχείο θα επιδιωχθεί η επιστροφή των πληθυσμών μας και των περιουσιακών τους στοιχείων με μακροπρόθεσμο στόχο να απολαύσουν οι Ελληνικές μας Κοινότητες κι αυτές το αγαθό της Ελεύθερης αυτοδιάθεσης των Λαών κατά το Διεθνές Δίκαιο και με πολιτικά και μόνον μέσα.

Η Εξωτερική πολιτική της συνένωσης των Ελλήνων ,ως πολιτικός φορέας με χρηστή διοίκηση {όχι κατ,ανάγκην πολιτικό κόμμα } , επιδιώκει τη διασφάλιση των συμφερόντων των Ελλήνων και του μείζονος Ελληνισμού, εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων, την αδέσμευτη πορεία του Ελληνικού Έθνους προκειμένου αυτό να εξελιχθεί σε Δύναμη Ισχύος, την πρωτοκαθεδρία των Ελληνικών Αξιών του Πατριωτισμού, της Εθνικής και Λαϊκής Δημοκρατίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Ελευθερίας κόντρα στις Δυνάμεις της Μισαλλοδοξίας και της Παγκοσμιοποίησης με κάθε νόμιμο Πολιτικό μέσο.

Ευχαριστώ τον αναγνώστη

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδονισσα “ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter