ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιώργος Αδαλής : Θα σας γ@μ@σω ! Ορκίζομαι στο Θεό και στον Ταξιάρχη.

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 30 Ιούλ 2018 - 12:34
Loading...

George Adalis B

ΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: Επωνύμως πάντα, ονομάζομαι Γιώργος Γ. Αδαλής … ή αν το προτιμάτε … Ανωνύμως, … είμαι ο IskAdar69 !!!! Θα σας συντρίψουμε όπως γουστάρετε! Είτε επωνύμως είτε … Aνωνύμως!!!

Την Κυριακή ήρθες μου ζήτησες να παραδώσω την ψυχή μου στο διάβολο και να ξεπουληθώ! Σου απάντησα χτες με 10 λέξεις σε μια χαρτοπετσέτα! Και στο λέω τελευταία φορά σήμερα, 30 Ιουλίου 2018.

Θα σας γ@μ@σω!

Μόνος μου … Γιατί μπορώ και δεν χρειάζομαι κανέναν για αρχηγό για να το κάμω. Θα σας κάνω ΤΡΙΣ χειρότερα απ’ότι έκανα στο Σημίτη αφού δεν φεύγετε από μόνοι σας. Ορκίζομαι στο Θεό και στον Ταξιάρχη. Ορκίζομαι σε όποιον θέλετε ακόμα και στον Δία άμα χρειαστεί! Αλλά ένα να θυμάσαι παλιόπουστα και να το πεις σε αυτόν που σ’ έστειλε στη Σαλονίκη!

Όπως έριξα τον Σημίτη μέσα σε 12 μήνες, έτσι θα ρίξω κι εσάς. Πλέον δεν σας το λέω απλά…Σας το υπόσχομαι… Κολυμπάτε στο αίμα καθήκια! Στο αίμα αθώων ψυχών…

Πειράξατε την Πίστη μας και δεν μιλήσαμε
Πειράξατε την Οικογένεια μας και δεν μιλήσαμε
Πειράξατε τα βιβλία μας και την Παιδεία μας και δεν μιλήσαμε
Πειράξατε τα σύνορά μας και δεν μιλήσαμε
Πειράξατε τις θάλασσές μας και δεν μιλήσαμε
Μιλήσαμε μόνο όταν πειράξατε την Μακεδονία ΑΛΛΑ δεν μας ακούσατε!

Πνίξατε κόσμο. Ούτε ένα δάκρυ δεν είχατε για τα θύματα του σεισμού στη Λέσβο που ισοπέδωσε ολόκληρο χωριό. Και τώρα κάψατε ζωντανούς τους φίλους μας στην Αττική. Καταστρέψατε το βιός τους. Θρηνούμε μικρά παιδιά και αγγελούδια. Αναζητάμε μέσα στις στάχτες συνανθρώπους μας.

Κι ούτε ένα συγγνώμη δεν ζήτησε κανείς σας. Ούτε ένα δάκρυ δεν κύλησε στα μάτια σας. Ούτε ένας από σας δεν αισθάνθηκε το βάρος του ανείπωτου θρήνου και δεν παραιτήθηκε.

ΠΟΣΟΥΣ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ;

Και θέλετε να σας αφήσω να συνεχίσετε να σκοτώνετε κόσμο και να το βουλώσω; Και να το βουλώσουμε ΟΛΟΙ όσοι ξέρουμε τι πραγματικά παίζει στα υπόγεια όπου συνεδριάζετε!

Ακου λοιπόν τούτο: Αυτή τη φορά, ούτε ο ΟΕΛΑ θα σας σώσει! Ούτε ο ΕΛΑ! Ούτε η 17Ν. Ούτε κανείς πια…

Θα σας συντρίψουμε παρτάλι … Πλέον καταλάβαμε ΤΙ πρέπει να κάνουμε με σας… Και καταλάβαμε ΠΟΥ πρέπει να το κάνουμε και ΠΩΣ πρέπει να το κάνουμε!

Στο όνομα των αθώων που χάθηκαν, ορκίζομαι ότι σύντομα θα ξεμπερδεύουμε ΚΑΙ με σας!

Επωνύμως πάντα, ονομάζομαι Γιώργος Γ. Αδαλής … ή αν το προτιμάτε … Ανωνύμως, … είμαι ο IskAdar69 !!!! Δεν υπάρχει λόγος πλέον να κρυβόμαστε……

Και τώρα πλέον που συστηθήκαμε ώρα να τελειώσουμε αυτό που εσείς … αρχίσατε!!!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter