ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιώργος Τράγκας: Το Όνομα Μακεδονία Και Η Τυραννία Του Μνημονίου Σκεπάζεται Από Ιαχές Και Σχόλια Για Πολιτικούς Που Μια Ζωή «Τα Παίρνουν»

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 8 Φεβ 2018 - 12:45
Loading...

Σήμερα το ρεπορτάζ του Θείου θα φωτίσει αρκετά αυτή τη σκοτεινή υπόθεση της Novartis που σκέπασε χθες σε όλα τα δελτία τη δήλωση του κου Ζάεφ ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε αυτός, ούτε οι επόμενοι το Σύνταγμα των Σκοπίων.

Θα ανοίξετε πολύ τα ραδιοφωνάκια σήμερα γιατί οδηγούμαστε σε εθνικές τραγωδίες εν μέσω πηχυαίων τίτλων για κουκουλοφόρους και για μίζες που η δικαιοσύνη δεν βρήκε πουθενά.

Το όνομα Μακεδονία, όπως και η τυραννία του μνημονίου σκεπάστηκαν από ιαχές και σχόλια για τους πολιτικούς που μια ζωή τα «παίρνουν» , ενώ οι άγνωστοι προστατευόμενοι μάρτυρες αλλά και η έρευνα της δικαιοσύνης δεν έχουν καμία απόδειξη.

‘Ένα ερώτημα, γιατί ο κος Κοντονής, το καλοκαίρι και ενώ συζητείτο το θέμα της Novartis συγκρότησε νομοπαρασκευαστική επιτροπή με αντικείμενο – άκουσον άκουσον – την ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την προστασία των μαρτύρων επί υποθέσεων δημοσίου συμφέροντος; Πέρασε δηλαδή, ούτε λίγο – ούτε πολύ το ακαταδίωκτο των προστατευόμενων μαρτύρων. Οι οποίοι είχαν πιαστεί για παράνομο πλουτισμό και ήταν ασφαλώς πολύ εύκολοι στο παζάρι να καταθέσουν ως κουκουλοφόροι. Και μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι κατέθεταν με υποβολέα! Και το χειρότερο είναι ότι κατέθεταν χωρίς να είναι αυτόπτες μάρτυρες για τα περιστατικά που περιγράφουν.

Μιλάνε για 50 εκατομμύρια και δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ευρώ παράνομο στους λογαριασμούς αυτών των πολιτικών.

Μιλάνε για βαλίτσες και τροχήλατα και χαρτοφύλακες δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι δεν ήταν παρόντες και δεν είχαν ενεργό ρόλο στη διαδρομή του χρήματος.

Τρεις μάρτυρες αφανείς. Με κουκούλα. Που δηλώνουν ότι δεν έχουν άμεση γνώση των γεγονότων και δεν είχαν κανένα ενεργό ρόλο σε όλες τις διαδρομές του χρήματος.

Το εκπληκτικό, η παγκόσμια πρωτοτυπία σε αυτή τη δικαστική έρευνα είναι ότι οι τρεις άγνωστοι μάρτυρες μιλάνε όχι με αποδείξεις ή αποχρώσες ενδείξεις αλλά με βάση προσωπικές εκτιμήσεις. Είναι δε η πρώτη φορά στην ιστορία τέτοιων πολιτικών υποθέσεων που χαρακτηρίζονται σκάνδαλα, που ανώνυμοι μάρτυρες καταθέτουν σε δόσεις τα στοιχεία που σκέφτονται ή εκτιμούν, προσθέτοντας κάθε φορά νέα πολιτικά ονόματα στο κατηγορητήριο σαν να υπάρχει υποβολέας.

Και το εκπληκτικό είναι ότι ενώ μιλάνε για πολιτικούς, οι καταθέσεις αυτές ως ορίζει ο νόμος δεν στέλνονται την επόμενη μέρα αμελλητί στη βουλή αλλά ανανεώνεται το ραντεβού με τον ανώνυμο που προσθέτει άλλο όνομα βαρύτερο των προηγουμένων, το οποίο υποτίθεται δεν θυμόταν την προηγούμενη φορά. Είναι δυνατόν να θυμήθηκε μετά το Σαμαρά, αφού πρώτα ανέφερε το Λυκουρέντζο και το Γεωργιάδη;

Πέραν αυτού έκλεισαν την υπόθεση και φώναξαν για την τελευταία κατάθεση τον ένα μάρτυρα μόλις τελείωσε το ογκώδες συλλαλητήριο.

Υπάρχουν πράγματα σε αυτή την ιστορία που βγάζουν μάτια.

7.000 σελίδες δικογραφία και δεν υπάρχει κανένα τεκμηριωμένο στοιχείο για τους πολιτικούς που ρίχνει στο βούρκο ο Τσίπρας. Οι καταθέσεις προστατευομένων μαρτύρων, οι οποίες μαγνητοφωνούνται από το FBI για την ασφάλεια της κατάθεσης, πρέπει να συνοδεύονται από αδιάσειστα στοιχεία που τεκμηριώνουν την καταγγελία. Πρέπει να υπάρχει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, δεν έγινε καμία ή δεν βρέθηκε τίποτα.

Πρέπει επίσης ο προστατευόμενος μάρτυρας που καταγγέλλει να έχει άμεση γνώση ή να συμμετέχει στην πράξη και να έχει πάρει μέρος στην προετοιμασία ή παράδοση χρημάτων. Αυτοί οι τρείς κουκουλοφόροι αναφέρονται αόριστα σε προσωπικές εκτιμήσεις βάσει διαφόρων γεγονότων της εποχής ή λένε : «άκουσα ή εκτιμώ».

Υπάρχουν ερωτήματα καυτά και ευθύνες τρομακτικές για όσους πήραν μέρος σε αυτή την ιστορία. Η μαρτυρία των προστατευομένων μαρτύρων διεθνώς πρέπει να συνοδεύεται από μία τουλάχιστον επώνυμη μαρτυρία, αλλιώς δεν λαμβάνεται υπόψη από κανένα δικαστήριο.

Η διενεργούσα την έρευνα εισαγγελέας έχει κρατήσει μαγνητοταινίες;

Η δικαστική έρευνα έχει ζητήσει άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων;

Έχουν βρεθεί εμβάσματα ή παράνομος πλουτισμός από έρευνα στους λογαριασμούς των πολιτικών;

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν μαγνητοφωνήσει άλλους ή υπάρχουν φωτογραφίες από τη μεταφορά και παράδοση του χρήματος;

Σύμφωνα με τη δικογραφία, δεν έχουν απολύτως τίποτα.

Στη δικογραφία, υπάρχουν οι καταθέσεις των τριών μαρτύρων στο FBI οι οποίοι δεν αναφέρονται σε πολιτικούς άλλα σε μέλη της κρατικής μηχανής και κυρίως σε γιατρούς. Αυτό είναι το κομμάτι το αμερικάνικο.

Υπάρχει ένα άλλο κομμάτι που είναι οι επώνυμοι Έλληνες της εταιρίας που κατέθεσαν για μέλη της κρατικής μηχανής και γιατρούς. Και το τρίτο κομμάτι είναι οι κουκουλοφόροι, οι οποίοι προσέξτε ξεκινάνε τις καταθέσεις τους το 2017. Τώρα ανοίξτε πιο δυνατά τα ραδιοφωνάκια.

Ο κος ή η κα με το ψευδώνυμο Αικατερίνη Κελέση, στην πρώτη κατάθεσή της στις 8/11/2017 αναφέρεται μόνο σε Λυκουρέντζο, μιλάει για τα 200.000 και για τον Άδωνι Γεωργιάδη για τα 2 εκατομμύρια. Η κυρία Εισαγγελέας δεν στέλνει αμελητί το φάκελο στη βουλή. Η κουκουλοφόρος μάρτυρας επανέρχεται την 1/12/2017, 22 μέρες αργότερα και θυμάται το Σαμαρά τον οποίο δεν θυμήθηκε στην πρώτη κατάθεση. 22 μέρες αργότερα θυμάται και εκτιμά διαδρομές χρήματος προς συνεργάτη του Σαμαρά. Μη ρωτήσει κανείς γιατί από την πρώτη κατάθεση δεν θυμήθηκε πρωθυπουργό και είπε μόνο για τον Λυκουρέντζο; Ο φάκελος πάλι δεν πάει αμελλητί στη βουλή. Στις 29/12/2017, 28 μέρες αργότερα εκτιμά ότι είναι μπλεγμένος και ο Πικραμμένος, ο οποίος πρέπει να έχει πάρει κανένα κατοστάρικο. Έξι μέρες αργότερα, ο /η Αικατερίνη Κελέση – αν υπάρχει ως πρόσωπο – αμφισβητείται θυμάται τον κο Στουρνάρα – μεγάλο εχθρό του κου Τσίπρα. Και μιλάει για τη διαφημιστική εταιρία της γυναίκας του. Περιέργως, στις 28/1/2018 η ανακρίτρια ρωτάει τι έχετε να πείτε για Σαμαρά. Στις 4 /2/2018 η/ο Αικατερίνη ξανακαταθέτει για να κλείσουν το φάκελο και να πάει αμελλητί στη βουλή.

Και οι 3 κουκουλοφόροι προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν προσλάβει ως δικηγόρο, τον πολύ καλό ποινικολόγο, κο Σαράκη, ο οποίος όπως θυμάστε ήταν δικηγόρος του κου Κασιδιάρη και μέχρι σήμερα νομίζω έχει αρκετούς πελάτες κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής. Εξαιρετικός ποινικολόγος. Ο άλλος προστατευόμενος μάρτυρας, ο Μάξιμος Σαράφης, καταθέτει πρώτη φορά στις 17/1, μετά τον φωνάζουν στις 22, εκεί καρφώνει το Σαλμά, ο οποίος έχει πάρει μέρος στις έρευνες των Αμερικανών και έχει καταγγείλει τις δραστηριότητες της Novartis. Και μια μέρα αργότερα, επανέρχεται και εκτιμά πάλι ότι μέσω ενός προγράμματος του Harvard μάλλον πήρε λεφτά ο Σαμαράς. Τα πήραν δεν τα πήραν οι μίζες είναι γλυκιές.

Είναι βέβαιο και αυτό αποδεικνύεται από την έρευνα των Αμερικανών ότι η Novartis όπως όλες οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες δωροδοκούσε γιατρούς με μεγάλα ταξίδια. Αυτό έχει διαβιβαστεί στην Κυρία Εισαγγελέα από το FBI. Δεν υπάρχουν όμως ενοχοποιητικά στοιχεία για τους πολιτικούς. Το κακό για τον Κύριο Τσίπρα είναι ότι φαίνεται ότι προσπαθεί με το ζόρι να βγάλει λαδωμένους όλους τους πολιτικούς αντιπάλους του. Και αυτό το κάνει μετά το σοκ του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.
Και αυτό το κάνει ενώ πάει να δώσει το όνομα χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Απλά με ένα σύμφωνο ότι κάποτε οι Σκοπιανοί θα αλλάξουν το Σύνταγμα.

Χθες που όλα τα κανάλια έπαιζαν Novartis ο Ζάεφ χαστούκισε και τον Τσίπρα και τον Κοτζιά λέγοντας ότι το 93 αλλάξαμε το Σύνταγμά μας με μια προσθήκη και δεν υπάρχει περίπτωση καμία να το αλλάξουμε πάλι. Ο Τσίπρας είναι έκθετος και φυσικά στήνοντας δίκες κρεάτων δεν πρόκειται ως σύγχρονος Απριλιανός να παραπλανήσει κανέναν. Γιατί και τότε υπήρχαν υπόνοιες για τους κατηγορούμενους αλλά η δίκη στήθηκε άρον άρον στο στρατοδικείο και έβαλαν ανάμεσα στους κρεατεμπόρους και τον Μπαλόπουλο, προκειμένου να φανεί ότι αυτοί έχουν καθαρά χέρια.

Στην πραγματικότητα, ήθελαν να μετατοπίσουν την προσοχή του κόσμου από την επιχείρηση ανατροπής του Μακαρίου, που έφερε τους Τούρκους στην Κύπρο.

Η ιστορία αυτή με τη Novartis δημιουργεί προβλήματα και στις Βρυξέλλες, αφού χωρίς στοιχεία κατηγορείται ο Αβραμόπουλος ότι πήρε μια τεράστια μίζα, γιατί αγόρασε εμβόλια. Κατηγορείται ο επίτροπος από Κουκουλοφόρο, ο Έλληνας επίτροπος, ο οποίος έχει τον τομέα της τρομοκρατίας και της καταπολέμησης του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Εγώ βρήκα τον κο Αβραμόπουλο και είχα μαζί του μια ενδιαφέρουσα συνομιλία που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση θα εκτεθεί πλήρως και σε επίπεδο ευρωζώνης, διότι ήδη μιλάνε εκεί για μια ολοκληρωτική κυβέρνηση, ένα καθεστώς που όζει.

Ο Θείος Γιώργος βρήκε ότι στις 30 Απριλίου του 2015 ο κος Κουρουμπλής, υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον Κο Φρουζή στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Φυσικά, διάλεξαν το ξενοδοχείο για να πιούν ένα καφέ και να κουβεντιάσουν τα θέματα του συνδέσμου φαρμακοβιομηχάνων.

Ο κος Φρουζής ήταν αντιπρόεδρος της Novartis και εκπρόσωπος του συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος. Εδώ πρέπει να σας πω ότι μαθαίνω ότι ήδη είναι στην παραγωγή CD – DVD για κάποιους υπουργούς της κυβέρνησης. Φυσικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιοι ευυπόληπτοι κυβερνητικοί έδιναν οδηγίες για αυτή την υπόθεση. Ελπίζω να μην βγουν σε καμία τηλεόραση…

crashonline.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter