ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ.Ζουγανέλης: Να πως γεμίζει τα κρεβάτια των νοσοκομείων ο Μητσοτάκης. Τεράστιο Σκάνδαλο.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 13 Αυγ 2021 - 8:50

Απο την αρχή δεν γίνονται τα σωστά τεστς σε όποιον μπαίνει σε νοσοκομείο! Ολοι χύμα στο κύμα…

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

Με tests αντισωμάτων/αιματολογική εξέταση και με μέτρηση ιικού φορτιού με RΤ-PCR test στην αρχή της ασθένειας μπορεί να εξαχθεί αν ένας φορέας του ιού θα είναι μη συμπτωματικός, αν θα τη περάσει ελαφρά ή αν θα κινδυνέψει και θα πάει στη ΜΕΘ. Αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να γεμίζουν χωρίς λόγο τα νοσοκομεία. Με βάση αυτές τις εργαστηριακές αναλύσεις ένας ιατρός της πρωτοβάθμιας περίθαλψης θα μπορούσε να αποφασίσει αν ένας ασθενής θα πάει στο νοσοκομείο για ΜΕΘ ή όχι. Αυτό θα χάλαγε το αφήγημα του μικρού Καλιγούλη για τα εμβόλια.

Στο παραπάνω διάγραμμα σας δείχνω πως ξεχωρίζει με μέτρηση RT-PCR σε ασθενή, από το σε πια καμπύλη απο τις δύο δηλαδή θα βρεθεί η μέτρηση απο έναν ασθενή σε συγκεκριμένη ημέρα, το αν θα επιβιώσει ή όχι ή αν θα πάει σε ΜΕΘ.

Σε ποιό νοσοκομείο και ασθενή στην Ελλάδα γίνεται αυτό;

Σημειώστε πως με βάση το σε ποιά ομάδα κινδύνου θα καταχωρηθεί ένας ασθενής απο την αρχή, ακολουθείται και άλλη ιατροφαρμακευτική αγωγή. Αυτό σε άλλες χώρες…

Χρήσιμη για τη κατανόηση του θέματος είναι και η παραπάνω εικόνα απο πολύ παλαιότερη μου ανάρτηση.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr