ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ : Γεμάτα εστίες κορωναϊού τα δωμάτια των ασθενών με covid-19 στα νοσοκομεία της Ελλάδας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 29 Μαρ 2021 - 21:44

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

H κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει ανοησίες. Φαίνεται να αγνοεί πλήρως το πρόβλημα και εστιάζεται σε επικοινωνιακά κόλπα. Τα πιστοποιητικά δεν έχουν κανένα νόημα αφού πλέον και οι ίδιοι μιλάνε για παραλλαγές και για νέα κύματα πανδημίας.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Ο σωστός κάθετος εξαερισμός στα δωμάτια, αφαιρεί απο το περιβάλλον των ΜΕΘ τις μικροσταγόνες που μεταφέρουν τον ιό. Αυτή η μεθοδολογία καθιστά άχρηστη τη χρήση δεύτερης μάσκας και μειώνει το social distancing σε κλειστούς χώρους, κάτι πολυ σημαντικό για τα ΜΜΜ, τα σχολεία, τις εκκλησίες αλλά και για την επιβίωση της εστίασης.

Με τόσο κορωναϊό στους διαδρόμους και στα δωμάτια των νοσοκομείων, μπορεί να κολλήσουν και οι υγειονομικοί που έχουν κάνει ακόμη και δύο εμβόλια.

Αντιλαμβάνεσθε τη ζημιά που κάνει στη κυβέρνηση αυτό το άρθρο;

Παρακαλώ το ΑΠΘ μη ξαναρωτήσει στις ΗΠΑ αν τα λέω καλά. Τα λέω πολύ καλά και ξέρω και περισσότερα που δεν λέω.

Σας συνιστώ να μελετήσετε και το επόμενο άρθρο με τις διασυνδέσεις που έχει μέσα απο το zcode-gr. Για τα UV-C εμείς μιλήσαμε πάλι πρώτοι στην Ελλάδα.

  1. Μάσκες και εξαερισμός χώρων. H σημασία τους στον περιορισμό του social distancing.

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΑΕΡΟΣ ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

Πρόσφατα σχεδιάσαμε ένα ακόμη αποστειρωτή αέρος. Η τιμή του, για όποιον ενδιαφέρεται για το λεπτομερές σχέδιο του, είναι πάνω απο 100,000 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος αποστειρωτής δεν έχει καμμία σχέση με αυτούς που πωλούνται στην Ελληνική αγορά ή αυτούς που αγόρασε η Ελληνική κυβέρνηση για να χρησιμοποιήσει στα νοσοκομεία και που το πιθανότερο είναι να μη κάνουν τίποτα.

Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr