ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ : Παρά τους εμβολιασμούς οι νεκροί σε Ελλάδα, Ισραήλ και Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνουν

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 27 Μαρ 2021 - 20:14

Του Καθηγητή Δρ.Γ.Ζουγανέλη

1. Οπως βλέπετε στα διαγράμματα που ακολουθούν παρόλους τους εμβολιασμούς ο αριθμός των νεκρών αυξάνει. Εχουμε χρησιμοποιήσει λογαριθμική κλίμακα στον κατακόρυφο άξονα για να φαίνεται καλύτερα ο αριθμός των νεκρών.

2. Η καμπύλη των ενεργών κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο μας δείχνει πως παρόλους τους εμβολιασμούς εκεί δεν έχει επιτευχθεί ανοσία αγέλης.
3. Το θέμα των θρομβώσεων πρέπει να αφορά και τα άλλα εμβόλια mRNA, άσχετα αν μόνο στο AstraZeneca δείχνει μια “προτίμηση”. H άποψη πως οι θρομβώσεις οφείλονται σε υπεραντίδραση του οργανισμού καλύτερα να συσχετιθεί με τις θρομβώσεις που είναι γνωστό, πως ο ίδιος ο κορωναϊός δημιουργεί.
Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr