ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Δεν θα πάρετε τους γιους μας»!!! Γερμανοί στους δρόμους καθώς βλέπουν ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ κατά της Ρωσίας, vid

ΔΙΕΘΝΗ. - 6 Φεβ 2023 - 20:46

Πρωτόγνωρες στιγμές για τις γενιές των ανέσεων!!! Αν δεν σταματήσει αυτό που άρχισε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, τότε οι περισσότεροι ίσως δεν αντέξουν αυτό που έρχεται…

«Δεν θα πάρετε τους γιους μας»!!!

Νέες διαδηλώσεις σε όλη την Γερμανία, καθώς υπάρχουν πολίτες που βλέπουν πως αργά ή γρήγορα, αν δεν αλλάξει άρδην η πολιτική του Βερολίνου, θα σταλούν στην Ουκρανία δυνάμεις πεζικού για να στηρίξουν τα βαρέα όπλα που στέλνουν οι διεθνιστές Γερμανοί, (γερμανόφωνοι Αμερικανοί, όπως τους αποκαλεί η Μόσχα), με τον μεγάλο Τρίτο Παγκόσμιο Να είναι προ των πυλών.

Το Σαββατοκύριακο, διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις της Γερμανίας, με τους συμμετέχοντες να διαδηλώνουν κατά της σπατάλης φόρων, της διαφθοράς και του πολέμου, μεταξύ άλλων.

«Τα τανκς δεν φέρνουν ειρήνη, τους γιους μας δεν θα τους πάρετε, είμαι μέχρι εδώ/εσύ;;;» ήταν συνθήματα που δέσποζαν στις πανγερμανικές διαμαρτυρίες!!!

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση της Γερμανίας, ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τον αριθμό των αρμάτων μάχης LEO2A6 που θα στείλει στην Ουκρανία και αυτό θα γίνει άμεσα καθώς το οι Ουκρανοί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο Ντονμπάς με κίνδυνο να διασπαστούν οι γραμμές άμυνας.

Αυτό αφορά, τελικά, δύο επιλαρχίες, δηλαδή περισσότερα από 14 άρματα μάχης, καθώς μία επιλαρχία έχει 12-14 άρματα μάχης, άρα τουλάχιστον 24 άρματα μάχης. Εκτός και αν «σπάνε» σε δύο επιλαρχίες τα 14 άρματα.

Η Γερμανία αναμένει ότι σύντομα θα έχει επαρκείς δεσμεύσεις από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να σταλεί ο αριθμός των αρμάτων μάχης τύπου Leopard 2 που έχουν υποσχεθεί στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

photo freepik

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr