• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

ΕΕ: Δεύτερο Κύμα Κυβερνοεπιθέσεων Παραλύει τα Ψυγεία των Σούπερ-μάρκετ

12 δευτερόλεπτα ago
in Slider, ΔΙΕΘΝΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Από τον Τάιλερ Ντέρντεν

Κυβερνοεπιθέσεις προκάλεσαν προβλήματα στα συστήματα ψύξης των σούπερ-μάρκετ σε όλη τη Σουηδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Ιρλανδία και την Εσθονία το πρωί της Δευτέρας, αναγκάζοντας τους λιανοπωλητές να απορρίψουν αλλοιωμένα τρόφιμα και εκθέτοντας το τελευταίο χιλιόμετρο της αλυσίδας εφοδιασμού τροφίμων σε σημαντικές διαταραχές . Οι κυβερνοεπιθέσεις ήρθαν λίγες εβδομάδες αφότου οι κυβερνήσεις παρότρυναν τα νοικοκυριά να διατηρήσουν τα αποθέματα τροφίμων έκτακτης ανάγκης.

Το Reuters αναφέρει ότι οι αλυσίδες σούπερ μάρκετ Ahold Delhaize και Colruyt ανέφεραν κυβερνοεπιθέσεις που επηρέασαν κρίσιμα συστήματα ψύξης στο Βέλγιο και το Λουξεμβούργο. Η Carrefour ανέφερε ότι επηρεάστηκαν 15 βελγικά καταστήματα, ενώ η ιρλανδική εταιρεία χονδρικής πώλησης Musgrave ανέφερε ότι επηρεάστηκαν συστήματα ψύξης σε 13 καταστήματα SuperValu.

«Υπήρξε μια κυβερνοεπίθεση και όλοι οι καταψύκτες μας έφτασαν τους 50 βαθμούς Κελσίου », δήλωσε στο πρακτορείο η Ένγκλα Ίνγκγουολ, διευθύντρια πωλήσεων σε ένα κατάστημα franchise της ICA στη Στοκχόλμη. Η Ίνγκγουολ είπε ότι η επίθεση έλαβε χώρα γύρω στις 02:00 τοπική ώρα.

BREAKING: 🇸🇪 Swedish grocery giant ICA, one of Sweden’s largest supermarket chains, says several of its stores have been hit by a cyberattack overnight, causing refrigerators and freezers to be remotely set to 50°C.

The incident has likely resulted in large quantities of food spoiling. Multiple stores, including ICA Kvantum in Sjöbo and Tomelilla, have reported being affected.

ICA says stores will remain closed during the morning and are expected to reopen at 9:00 a.m. Swedish time.

The company has apologized to customers and says it is working to restore normal operations.

The incident comes amid a wave of cyberattacks targeting businesses recent weeks, following similar incidents reported in France and the United States.

— GeoInsider (@InsiderGeo) November 2, 2026


Ο Stephan Moelans, διευθύνων σύμβουλος της βελγικής εταιρείας ψύξης Sabcobel, η οποία διαχειρίζεται τα συστήματα της Delhaize, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Belga ότι οι επιτιθέμενοι έθεσαν τους εξατμιστές ψύξης σε λειτουργία απόψυξης .

Maybe making everything in this world hackable by the latest frontier model wasn’t the best idea.

— zerohedge (@zerohedge) November 2, 2026


Τα κυβερνοπεριστατικά έρχονται μετά από μια επίθεση στη Γαλλία τον περασμένο μήνα , όταν χάκερ κατέλαβαν τον έλεγχο μονάδων ψύξης σε εκατοντάδες σούπερ μάρκετ, προκαλώντας μεγάλες απώλειες τροφίμων. Οι ομοιότητες υποδηλώνουν ότι η προηγούμενη επίθεση ήταν μια πιλοτική επιχείρηση για ευρύτερο χάος.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα κυβερνοπεριστατικά ήρθαν εβδομάδες αφότου οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία προέτρεψαν τους πολίτες να αποθηκεύσουν τρόφιμα . Αυτές οι προειδοποιήσεις δεν προσδιόρισαν κάποια συγκεκριμένη άμεση απειλή.

Η στόχευση των συστημάτων ψύξης στα σούπερ-μάρκετ μπορεί να καταστρέψει γρήγορα τα ευπαθή τρόφιμα και να διαταράξει τη διαθεσιμότητα των τροφίμων. Το μοτίβο εδώ είναι ότι οι σαμποτέρ έχουν ως στόχο να προκαλέσουν μαζικό χάος , αλλά όχι με κινητικά μέσα, αλλά μάλλον, επιτιθέμενοι στην αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Αυτό βασίζεται σε εβδομάδες μιας κομμουνιστικής επανάστασης στη Γαλλία που έχει εξαπλωθεί στις γύρω χώρες. 

zerohedge.com

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ
Slider

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ

by admin
18 λεπτά ago
Στην Αμερική: Καλλιτέχνης Εκθέτει Δημοσίως Σατανικό Άγαλμα 4,5 μ. στην Πόλη Southside στο Σεντ Λούις
Slider

Στην Αμερική: Καλλιτέχνης Εκθέτει Δημοσίως Σατανικό Άγαλμα 4,5 μ. στην Πόλη Southside στο Σεντ Λούις

by admin
24 λεπτά ago
ΤΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μαύρα νούμερα, το φλιτζάνι & η Ντόρα
Slider

ΤΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Μαύρα νούμερα, το φλιτζάνι & η Ντόρα

by admin
37 λεπτά ago
5 Σημάδια ότι τα Συστήματα της Αμερικής ήδη Καταρρέουν
Slider

5 Σημάδια ότι τα Συστήματα της Αμερικής ήδη Καταρρέουν

by admin
46 λεπτά ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr