ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δεν το περιμέναμε: Ποιος λαός ξεσηκώνεται κατά της Νέας Τάξης (Βίντεο)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 6 Αυγ 2019 - 14:30
Loading...

Μετά από χρόνια πολιτικής ορθότητας, προπαγάνδας και πολυπολιτισμού, κάποιοι Σουηδοί ξεκίνησαν τον ξεσηκωμό κατά της Νέας Τάξης.

Του Γιώργου Φαρμάκη

Η Σουηδία έχει μετατραπεί σε κέντρο Ισλαμιστών. Έχει γκετοποιηθεί εντελώς, ενώ ο μέσος πολίτης ασχολείται με το περιβάλλον και με τα εμφυτεύσιμα τσιπ. Αρχίζουν όμως να υπάρχουν φωνές που έχουν αντίθετη άποψη.

Ο βραβευμένος Σουηδός συγγραφέας και φιλόσοφος Björn Ranelid είπε ξεκάθαρα ότι δεν πάει άλλο. Κατακεραυνώνει την πολιτική ορθότητα και γνωστοποιεί στον κόσμο, ότι η Σουηδία πλέον δεν είναι Σουηδία στην πραγματικότητα, αλλά ένα κράτος εγκληματο-κρατούμενο, στο οποίο οι διάφορες συμμορίες έχουν πάρει τον έλεγχο, ειδικά σε περιοχές σαν το Malmö.

Ο Ranelid κρίνει και την πολιτική που ακολουθούν τα σουηδικά κόμματα, στον χώρο της Δικαιοσύνης. Άνθρωποι που έχουν καταδικαστεί για σοβαρές εγκληματικές πράξεις, πλέον απελευθερώνονται πολύ γρήγορα (οποιαδήποτε ομοιότητα με την ελληνική πραγματικότητα, είναι εντελώς συμπτωματική).

Ο λαός της Σουηδίας κάποτε ήταν υπέρμετρα υπέρ του τρίπτυχου Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια και η μεταστροφή του, ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την Νέα Τάξη. Τα πράγματα όμως, είναι πιθανό να αλλάξουν ή μάλλον να ξαναλλάξουν.

Θα δούμε τα επόμενα χρόνια μια Σουηδία απαλλαγμένη από τις «φανφάρες» της Νέας Τάξης του καταναγκασμού και του ελέγχου;

Photo:pexels

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter