Λοιπόν να πούμε μερικά πράγματα με το όνομα τους γιατί καταντά κουραστικό το να ζούμε με αυταπάτες.
ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ
Χρήμα για διοικητικά και λειτουργικά έξοδα,χρήμα για υποδομές,πάρα πολύ χρήμα για διαφήμιση και τηλεοπτικό χρόνο.
ΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ
Αν κάποιος νομίζει ότι με μερικές αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα θα πάει ψηλά σε εκλογές πλανάται οικτρά.Αν δεν σε δείξουν τα κανάλια απλά δεν υπάρχεις.Αν μάλιστα σε στοχοποιήσουν κάηκες!
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ “ΜΗΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ-ΜΗΝΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ”
Μιλάμε για τεράστιο αριθμό ψηφοφόρων οι οποίοι αποφασίζουν με βάση ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ δηλαδή ΣΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ.Μόλις ακούσουν κάτι το οποίο μπορεί έστω και λίγο να τους αγχώσει όπως πχ “μείωση μισθού για 6 μήνες” ξεχάστε τους.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ
Ομοίως με τους δημοσίους υπαλλήλους αλλά με πολύ λιγότερα έσοδα είναι συνεχώς εκβιαζόμενοι άρα ξεχάστε και από εκεί πειραματισμούς.
Η ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ
Η Πολιτική τους αφήνει αδιάφορους είναι κατά κανόνα ακαλλιέργητοι χωρίς άποψη.Απλά υπάρχουν σαν περιφερόμενα ζόμπι.ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ-ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ!
Αν απο τύχη πάνε να ψηφίσουν θα το ρίξουν σε κουμμούνια,ανάρχες και τρεχαγυρεβόπουλους.Καμμένα χαρτιά.
ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΕΣ Κ*^*%ΔΕΣ
Το μόνο που κάνουν είναι να γκαρίζουν έξω από το κολαστήριο της Βουλής.Πρακτικά μήδεν αποτέλεσμα το ίδιο και κάθε λογής κλανιάρηδες “Μακεδονομάχοι”.
ΟΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ
Αντιεμβολιαστής ο οποίος έχει κάνει το εμβόλιο,δικηγόρος ο οποίος κάνει συνεχώς μηνύσεις ενώ ξέρει ότι αυτές θα τελεσιδικήσουν του αγίου πο@*^%0υ ανήμερα.Γάταρος Δημοσιοκάφρος με συγγενή του στο επιτελείο του Κούλη,τελειωμένοι θεούσοι με τρικυμίες στο κρανίο.ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE (τους καταλαβαίνεις επειδή έχουν πολύ παράξενη προφορά και χρησιμοποιούν σύνθετο λεξιλόγιο πράγμα που δεν θα έκαναν έλληνες).
ΚΑΤΑΠΝΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ
Οποιος πάει να κάνει κίνηση χωρίς την άδεια της ελίτ και του συστήματος σταματιέται πριν ακόμα προλάβει να βγει μπροστά ΟΣΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ’ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΧΡΗΜΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ-ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ-ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…….




