ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Οι τούρκοι προετοιμάζονται για την πρώτη επαφή με εξωγήινους απέναντι απ’το Καστελόριζο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 19 Φεβ 2019 - 20:00
Loading...

Λίγο πριν το τέλος του 2017 το τουρκικό πανεπιστήμιο Akdeniz University στην περιοχή της Αττάλειας απέναντι από το Καστελόριζο ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να συμπεριλάβει ένα πολύ ιδιαίτερο νέο μάθημα στο πρόγραμμα διδασκαλίας του με την ονομασία «ΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΠΟΛΙΤΙΚΗ».

Με προσωπική εντολή Ερντογάν

Δεν είναι η πρώτη φορά που η περιοχή της Αττάλειας βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής σε ότι αφορά το θέμα των εξωγήινων σκαφών. Η γνωστότερη καταγεγραμμένη περίπτωση εμφάνισης ούφο ήταν το

2009.

Το διαστημοφανές σήμα του πανεπιστημίου Akdeniz

Το άγνωστο σκάφος ακολούθησε πορεία από τα παράλια έως και τη πόλη της Αττάλειας και πάλι πίσω μέχρι που εξαφανίστηκε αφού πρώτα όμως έμεινε αρκετή ώρα μετέωρο πάνω απο τη πόλη παρατηρώντας την.

Όπως έχω ήδη αναφέρει στο άρθρο μου:«Δημήτρης Αλεξόπουλος : Αποκάλυψη : εξωγήινοι επιτηρούν το Καστελόριζο για να μην ξεσπάσει ελληνοτουρκικός πόλεμος» η ίδια περίπου εμφάνιση εξωγήινου σκάφους έγινε πολύ πρόσφατα, 10 χρόνια μετά τη πρώτη αρχές Φεβρουαρίου του 2019!

Η μοναδική φωτογραφία του εξωγήινου σκάφους που εμφανίστηκε το 2009 στην Αττάλεια.Στο μέσο της υποτίθεται ότι διακρίνονται δύο εξωγήινοι

Ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν έδωσε εντολή στο πλησιέστερο πανεπιστημιακό ίδρυμα να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό πρόγραμμα εκπαίδευσης με στόχο τη προσπάθεια διαχείρισης της πρώτης επαφής με τους μακρινούς γειτονές μας,αν και όπωτε γίνει αυτή.

Η ευρύτερη περιοχή θεάσεων UFO που περιλαμβάνει και το Καστελόριζο!

Τι λέει το πανεπιστήμιο

Ο διδάσκων του μαθήματος καθηγητής Ερχάν Κολμπασί δήλωσε: «η ανθρωπότητα πιθανόν θα κάνει τη πρώτη επαφή με εξωγήινους μέσα στα επόμενα 10 με 15 χρόνια.Πιστεύουμε ότι αντιπρόσωποι του πλανήτη μας θα συναντηθούν με αντιπροσώπους των εξωγήινων ακόμα και μαζικά σε μεγάλους αριθμούς.Αυτό το μάθημα λοιπόν θα προσπαθήσει να προετοιμάσει όσους από εμάς τύχουν σε σε αυτή τη πρώτη επαφή η οποία θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη στιγμή της Ιστορίας μας ως ανθρώπινο είδος»

Η ανακοίνωση του μαθήματος στον τουρκικό τύπο

 

Το πανεπιστήμιο απο ψηλά.Διακρίνουμε τον σαφέστατο ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ αλλά και το αγρογλυφικό μήνυμα προς τους εξωγήινους.Μοιάζει με πίστα προσγειώσης UFO

Υπάρχει ήδη επαφή;

Ας δούμε τι έχει πεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκης Επιτροπής Ζαν-κλόντ Γιούνγκερ για το θέμα τον Ιούλιο του 2016 :«Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτοί (;;;) που μας παρατηρούν από μακριά, ανησυχούν. Έχω δει και ακούσει αρκετούς ηγέτες άλλων πλανητών. Είναι πολύ ανήσυχοι, διότι αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποίον η Ευρωπαϊκή Ένωση θα συνεχίσει. Έτσι πρέπει να καθ ησυχάσουμε και τους Ευρωπαίους και όσους μας παρατηρούν από μακρύτερα».

Απλά μας βλέπουν και τους βλέπουμε ή έχουμε κάνει επαφή;

Το μέλλον προμηνύεται συναρπαστικό!

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter