ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Παναγία των Παρισίων : το Economist είχε προβλέψει τη πτώση της από το 2016

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 17 Απρ 2019 - 20:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Όπως έχω ήδη αναφερθεί απ΄το Δεκέμβριο του 2018 στο άρθρο μου :«Δ. Αλεξόπουλος Εάλω ο πύργος : το Economist ξαναχτυπά : μαύρα σύννεφα με κίτρινο κεραυνό τελειώνουν τη παλαιά τάξη.» το πασίγνωστο περιοδικό στο εξώφυλλο του ετήσιου επετειακού τεύχους του παρουσιάζει μεταξύ άλλων πολύ ενδιαφέροντων σκιτσών που έχω ήδη αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα μου ΕΝΑΝ ΠΥΡΓΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ να διαλύεται από έναν ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΕΡΑΥΝΟ παίρνοντας φωτιά.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ

Ο πύργος είναι η Παναγία των Παρισίων καθώς πρόκειται για εκκλησία αφού φέρει το σταυρό στη πόρτα.Ο κίτρινος κεραυνός είναι τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ ενώ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ κατά της γαλλικής κυβέρνησης.
Όπως έχω αναλύσει παλαιότερα το κίτρινο χρώμα αντιπροσωπεύει τη ΦΑΤΡΙΑ ΤΡΑΜΠ και τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και ένοπλες δυνάμεις.

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Η «πρόβλεψη» του The Economist το 2016 για τα κίτρινα γιλέκα και τον Αυτοκράτορα Τράμπ.

Ο φλεγόμενος πύργος και ο ερχομός του ερημίτη-αντίχριστου ο οποίος οδηγεί τα ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΠΛΗΘΗ

ΝΕΑ ΒΑΣΤΙΛΗ

Η Παναγία των Παρισίων είναι παγκόσμιο σύμβολο της Χριστιανοσύνης και χρησιμοποίήθηκε από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη ως σύμβολο ΤΟΥ ΚΑΨΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ μη Χριστιανικού.

Το ΝΕΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ

Αν προσέξετε το σκίτσο θα δείτε ότι από τον καμμένο πύργο ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ αυτός,είναι καθαρά ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ συμβολισμός καθώς συμβολίζει το ΝΕΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ του Εωσφόρου.Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ-ΕΩΣΦΟΡΟΥ

Ο πυρσός του Προμηθέα-Εωσφόρου που έκανε κάρβουνο την παλαιά τάξη άναψε;

ΑΝΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Σε μία από τις επόμενες κάρτες του εξώφυλλου βλέπουμε ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΕΡΗΜΙΤΗ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ που αναλαμβάνει τη διοίκηση των ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ-ΓΙΛΕΚΩΝ.
Αυτος όπως σας έχω ήδη πει,έχει όνομα και είναι Ο ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΤΣΙΛΝΤ , ο οποίος ασχολείται με την ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ και προαλείφεται για παγκόσμιος ηγέτης. Μην ξεχνάμε ότι η εξέγερση των κίτρινων γιλέκων άρχισε ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!
Αναμένουμε σχετικά σύντομα την πρώϊμη εμφάνιση του ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ο οποίος θα βάλει τέλος στις παγκόσμιες συγκρούσεις.

Παρακαλώ διαβάστε και τα προηγούμενα σχετικά με το economist άρθρα μου για να σχηματίσετε πληρέστερα εικόνα για το ζήτημα.

Copyright Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος 2019
(επιτρέπω την αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου σε κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης)

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…