ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 24 Σεπ 2019 - 20:36
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Η παρούσα πρόταση είναι η ίδια την οποία είχα πρώτος αναφέρει στο άρθρο της 14ης Δεκεμβρίου 2018 με τίτλο :«Δημήτρης Αλεξόπουλος : Πρόταση : Hot spots εκτός Ε.Ε»

Πρόβλημα: Όπως είναι γνωστό οι μεταναστευτικές ροές προς την ελληνική επικράτεια έχουν αυξηθεί δραματικά και συνεχίζουν να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Κίνδυνοι: Αλλοίωση του ελληνικού και ευρωπαϊκου πολιτιστικού κορμού και παράδοσης από ΑΣΥΜΒΑΤΟΥΣ και ΜΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΙΜΟΥΣ πολιτισμούς της Μέσης Ανατολής και του Ισλάμ γενικότερα.

Υπόθεση και σοβαρές ενδείξεις περί σχεδίου:Πιθανόν να πρόκειται περί μαζικής «εισβολής» και ειρηνικής κατάληψης της Ευρωπαϊκης ηπείρου από το Ισλάμ ενορχηστρωμένη από τα πλούσια μουσουλμανικά κράτη και την Τουρκία τα οποία γνωρίζουν ότι ενεργειακή τους προβολή δύναμης τελειώνει και σκοπεύουν να εξαργυρώσουν μέρος του συσσορευμένου πλούτου τους καταλαμβάνοντας την Ευρώπη ή τουλάχιστον μέρος αυτής.

Σοβαρή ένδειξη για τη παραπάνω υπόθεση είναι το γεγονός ότι παρότι υπάρχουν άνω του ενός δισεκατομμυρίου Ινδουϊστές στην Ινδία και το Μπαγκλαντές-οι περισσότεροι των οποίων εξίσου φτωχοί και κατατρεγμένοι με τους μουσουλμάνους συμπατριώτες τους-ελάχιστοι καταλήγουν στις ακτές μας.Το ερώτημα εδώ είναι το εξής:ποιοί κάνουν τη τελική επιλογή για την ελεύθερη δίοδο και για ποιό λόγο την επιτρέπουν μόνο σε μουσουλμάνους και όχι σε Ινδουϊστες;
Απάντηση:Ο προσφυγικός διάδρομος μεταφοράς προς την Ευρώπη ελέγχεται εξ’ολοκλήρου από ισλαμικά κράτη.

Λύση στο πρόβλημα για την Ελλάδα: Η χώρα μας έχει στο παρελθόν βοηθήσει πολλά αφρικανικά κράτη έτσι έφτασε πιστεύω η στιγμή να ζητήσει πίσω κάποια εξυπηρέτηση.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Η Ελλάδα μπορεί να έρθει σε διμερή συμφωνία με κάποια ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ αφρικανική χώρα η οποία θα επιτρέψει τη δημιουργία στο έδαφος της ελληνικών κέντρων φιλοξενίας μεταναστών.

Εφαρμογή του σχεδίου: Ο μετανάστης ευθύς με την είσοδο του στην ελληνική επικράτεια οδηγείται για λίγες μόνο μέρες στα ήδη υπάρχοντα κέντρα φιλοξενίας εκεί όπου θα γίνει ο διαχωρισμός μεταξύ των πραγματικών προσφύγων (οι οποιοί γνωρίζοντας ότι δεν θα εκδιωχθούν θα έχουν μαζί τους τα πραγματικά ταξιδιωτικά έγγραφα) και στη συνέχεια επιβιβάζεται σε πλοία ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ καταλήγοντας στα ελληνικά κέντρα της Αφρικής.Εκεί φυσικά θα έχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διατροφή ρουχισμό κτλ.Στη συνέχεια και μόνο ύστερα από αυστηρή επιλογή ελάχιστοι μετανάστες θα μπορούν να πάρουν αδεία παραμονής και θα οδηγούνται στην Ελλάδα.Οι υπόλοιποι είτε θα απελευθερωθούν και θα ξανακάνουν το ταξίδι απ΄την αρχη περνώντας τη Σαχάρα είτε θα επιστρέψουν πίσω στις πατρίδες τους.Εξυπακούεται ότι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Υπολογίζω ότι αν λειτουργήσει σωστά το σχέδιο σε δύο χρόνια δεν θα υπάρχουν πια λαθρομετανάστες.

Ο ελληνικός στόλος γίνεται ο στόλος της Ευρώπης: οι έλληνες εφοπλιστές με το σχέδιο μου θα γίνουν ο κύριος φορέας σωτηρίας της Ευρώπης αφού ύστερα από την Ελλάδα και λόγω πείρας θα μπορούν ν’αναλάβουν την εφαρμογή του σχεδίου και σε πανευρωπαϊκο επίπεδο.

Μπορεί να υλοποιηθεί ;
Απάντηση: φυσικά και μπορεί να γίνει πραγματικότητα και αν η Ευρώπη απο κοινού μεριμνήσει μπορεί να υλοποιηθεί γρήγορα και με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το ερώτημα είναι όμως ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;
Και αν όχι αυτοί εμείς γιατί όχι;

Με τιμή

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…