ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Υποψήφιος βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 20 Απρ 2023 - 19:04
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
https://www.facebook.com/profile.php?id=100091596923813
Φίλες και φίλοι Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και κάθε καλό!
Θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας   https://patrida.net/alexopoulos-dimitris/
Βιογραφικό και δημόσια δήλωση

Είμαι γεννημένος στην Αθήνα το 1975.

Σπούδασα διαχείριση έκτακτων αναγκών στις ΗΠΑ, ενώ εργάστηκα για χρόνια ως γεωπολιτικός αναλυτής σε συμβουλευτικές εταιρείες διεθνών στρατηγικών αναλύσεων. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφώ σε διαδικτυακό περιοδικό, έχοντας δημοσιεύσει πολύ επιτυχείς πολιτικές εκτιμήσεις με κορυφαίο παράδειγμα την μοναδική παγκοσμίως πρόβλεψή μου ότι η Τουρκία θα επιτίθονταν σε ένα μικρό κράτος-το οποίο ανέφερα ονομαστικά- και όχι στην νατοϊκή πατρίδα μας. Αυτό το κράτος ήταν η Αρμενία, πράγμα το οποίο τελικά επαληθεύτηκε. Επιπλέον, έχω προτείνει δημοσίως τη δημιουργία Ευρωπαϊκών/Ελληνικών χοτ-σποτ υποδοχής μεταναστών εκτός Ευρωπαϊκού/Ελληνικού εδάφους σε συνεργασία με κράτη της υποσαχάριας Αφρικής.

Τον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με τη συγγραφή Ποίησης για την οποία έχω αποσπάσει 3 βραβεία σε εθνικούς ποιητικούς διαγωνισμούς.

Αγαπώ πολύ τα ζωάκια συντροφιάς και ιδιαίτερα τις γάτες.

Φιλοδοξία μου είναι να δούμε την Πατρίδα και το Λαό μας ευημερούντες και με ισχυρό βιοτικό επίπεδο.

Σας ευχαριστώ και υπόσχομαι να κάνω οτιδήποτε καλύτερο μπορώ μαζί με εσάς, έτσι ώστε όλες και όλοι μας να έχουμε μερίδιο στην ευτυχία που μας αξίζει.

Οι βασικές αρχές και αξίες οι οποίες διέπουν το κόμμα μας είναι οι ακόλουθες:
– Η εθνική κυριαρχία της Ελλάδος είναι αδιαπραγμάτευτη.
– Οικονομική ελευθερία:το κράτος καλείται να πάψει να απομυζά τον πολίτη, να περιορίζεται στην άσκηση των τριών εξουσιών και να εγγυάται πως οι κανόνες θα εφαρμόζονται σε όλους χωρίς εξαίρεση ή προνομιακή μεταχείριση.
– Δημογραφικό: Η πυρηνική οικογένεια ξαναμπαίνει στο προσκήνιο ως κύτταρο της κοινωνίας, όταν υπάρχουν σοβαρά κίνητρα, ποιοτικό εκπαιδευτικό σύστημα και οικονομική σταθερότητα.
– Νομοκρατία-Ισονομία-Ασφάλεια: Πρόκειται για τα θεμέλια κάθε αστικής δημοκρατίας. Είναι προϋπόθεση του ίδιου του πολιτεύματος, όλοι οι νόμοι να ισχύουν πάντα και παντού, χωρίς εξαιρέσεις για κανέναν.
– Δικαιοσύνη-Ποινικός Κώδικας: Ο Ποινικός Κώδικας πρέπει να αυστηροποιηθεί συνολικά, ώστε ειδεχθείς εγκληματίες και να προφυλακίζονται πριν τη δίκη και να μην αποφυλακίζονται μέσα σε λίγα χρόνια. Τα δε ισόβια, να είναι ισόβια
– Παιδεία: Οι «προοδευτικές» εισαγωγές μαθημάτων και μεθόδων καθίστανται περιττές, καθώς προέχουν τα βασικά: Οι μαθητές να μαθαίνουν να διαβάζουν, να γράφουν, να μετράνε, να κάνουν σωστούς υπολογισμούς, να σκέφτονται, να εργάζονται, να σέβονται, να φέρονται. Ασχέτως διεθνών τάσεων, επιδίωξή μας είναι στα ελληνικά σχολεία να διδάσκεται πως υπάρχουν έθνη, γένη, φύλα, καλό και κακό, σωστό και λάθος, επιτρεπτό και ανεπίτρεπτο.
– Λαθρομεταναστευτικό:   Για εμάς είναι απλό: Όποιος μπαίνει στη χώρα παράνομα, χωρίς να συντρέχει πραγματικός λόγος ασύλου, δεν έχει θέση στην Ελλάδα. Τα καθεστώτα ασύλου που έχουν ήδη δοθεί, πρέπει να επανεξετάζονται. Οι λαθρομετανάστες που διαπράττουν εγκληματικές πράξεις πρέπει να συλλαμβάνονται και να μεταφέρονται αυτόματα σε απομακρυσμένα, κλειστά κέντρα κράτησης με τελεσίδικη διαταγή απέλασης, μέχρι οι χώρες προέλευσής ή καταγωγής του να τους δεχτούν πίσω.
– Ορθοδοξία και Εθνική ταυτότητα: Είμαστε χώρα, όχι χώρος. Είμαστε Έλληνες, Χριστιανοί, Ευρωπαίοι, Δυτικοί και υπερήφανοι για αυτό, αποφασισμένοι να προασπίσουμε τη συνέχεια της ελληνικότητας και της ταυτότητας του λαού και του τόπου μας. Ως ιδεολογικά συντηρητικοί σεβόμαστε κάθε έθνος, αξιώνοντας ταυτόχρονα πλήρη σεβασμό στο δικό μας, στη γλώσσα, τη θρησκεία, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά μας, που αποτελούν θεμέλιο της Ευρώπης και της Δύσης.
– ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα και έμφυλες ταυτότητες:τα γκέι άτομα και τα ομόφυλα ζευγάρια σήμερα είναι ολοένα και πιο αποδεκτά στην κοινωνική, την οικογενειακή και την επαγγελματική ζωή. Και έτσι πρέπει να είναι. Δεν έχουν διαφορετικά δικαιώματα από οποιονδήποτε άλλο. Ούτε είμαστε Ισλάμ. Είμαστε το λίκνο του ελεύθερου κόσμου.Υπάρχουν όμως δικαιώματα που εξαρτώνται από το φύλο. Η άδεια μητρότητας, για παράδειγμα, που δεν μπορεί να λάβει κανένας άνδρας. Ούτε είναι διανοητό να ισοπεδωθούν τα δικαιώματα των δύο φύλων ώστε κάποιοι λίγοι να νιώθουν καλύτερα. Είναι αδιανόητο πχ άτομα που έχουν γεννηθεί άνδρες να συμμετέχουν σε γυναικεία αγωνίσματα.
– Οικουμενικός Ελληνισμός:  Ο Ελληνισμός αποτελεί παγκόσμια δύναμη, όχι μόνο λόγω της διάδοσης των οικουμενικών ελληνικών επιτευγμάτων και αξιών, αλλά επίσης διότι οι Έλληνες ζουν και εργάζονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ελληνισμός είναι τα δύο ελληνικά κράτη, η Ελληνική και η Κυπριακή Δημοκρατία, μαζί με το σύνολο των αποδήμων Ελλήνων, στους οποίους αξίζει πραγματικό και αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα ψήφου, οι οποίοι δικαιούνται να συναποφασιζουν για την τύχη της μητρόπολης, οι οποίοι συγκροτούν μια πατρίδα έξω από τα σύνορα της Ελλάδας.
Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους τους συνυποψήφιους!
Δημήτρης Αλεξόπουλος 20/04/2023

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr