ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Χρονοταξιδιώτες στον Λευκό Οίκο – μέρος Α’

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 23 Δεκ 2018 - 12:33
Loading...

Όπως είδαμε στο προηγούμενο άρθρο μου: «Χίτλερ – Τέσλα – Τράμπ και τα μυστικά ευρήματα :τι έχει στα χέρια του ο αμερικανός πρόεδρος ;» ο θείος του αμερικανού προέδρου,τζόν Τράμπ ήταν κάτοχος του αρχείου ερευνών και εφευρέσων του Νικόλα Τέσλα.

Πιθανόν μέσα σε αυτό να υπήρχαν και τα προσχέδια μιας ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ικανής να ταξιδέψει στο μέλλον.

Αν αυτό ισχύει τότε,μέλη της οικογένειας Τράμπ ίσως είναι χρονοταξιδιώτες! Κινούνται στη σημερινή εποχή με ψεύτικες ταυτότητες συνεργαζόμενοι με τον πρόεδρο που επίσης είναι χρονοταξιδιώτης αλλά χωρίς κρυφό προφίλ,σε αυτό το άρθρο ασχολούμαστε με τον πρώτο που δεν είναι άλλος απ’τον τζόν Τράμπ ευρύτερα γνωστό σήμερα ως ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ τον ιδρυτή των Wikileaks.

Απ’το ξεκίνημα τους τα wikileaks συνετέλεσαν και συνεχίζουν να συντελούν όσο τίποτα άλλο στην κατάρρευση της ΝΤΠ και στην άνοδο του Ντόναλντ Τράμπ στην εξουσία! Ήταν αυτά που με τις συνεχείς αποκαλύψεις των βρόμικων μυστικών μεθόδων της ελίτ προετοίμασαν,τον ερχομό του ατίθασου προέδρου.

Πέραν της καταπληκτικής οπτικής ομοιότητας μεταξύ των δύο,ο Ασάνζ είχε τακτική επικοινωνία με τον υιό Τράμπ, Ντόναλντ τον νεώτερο (ουσιαστικά ανηψιό του),μάλιστα φίλοι του Ασανζ είχαν προτείνει στα σοβαρά στο προεδρικό περιβάλλον,να τοποθετηθεί ο φίλος τους ως πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αυστραλία!

Ένας πενηντάρης με πρόσωπο τριαντάρη και μαλλιά ενενηντάρη:πρέπει να έχουν καλά spa στο μέλλον

Σχέσεις μεταξύ των δύο: Ο πρόεδρος απ΄την πλευρά του έχει παγώσει τη δίωξη που είχε ξεκινήσει ο Ομπάμα εναντίον του Ασάνζ ενώ ο ιδρυτής των wikileaks όπως έχει δηλωσει σε συνέντευξη του στο NBC : «ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΜΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ» λίγο περίεργο έτσι;

«Δεν υπάρχει τίποτα βρώμικο ν’αναφέρω για τον ανιψιό μου- συγγνώμη- για τον πρόεδρο Τράμπ ήθελα να πώ»

Αυτή η προσήλωση του Ασάνζ στην άκριτη υποστήριξη προς τον πρόεδρο,εξηγείται εύκολα μέσω της υπόθεσης ότι ο χρονοταξιδιώτης Τζόν Τράμπ ενισχύει τον ανηψιό του στη κούρσα για τη κάθαρση του πλανήτη απ΄τη διαβολική ελίτ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter