ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : 5 απίστευτες συμπτώσεις του Μάτριξ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 20 Φεβ 2019 - 19:42
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το πρόγραμμα μέσα στο οποίο ζούμε μερικές φορές δίνει απίστευτα ισχυρές ενδείξεις για τη υπαρξή του κυρίως λόγο ανακολουθιών του βασικού λογισμικού του. Επειδή τρέχει αυτόματα, τα μοτίβα λειτουργίας του συνεχίζουν το έργο τους ακόμα και αν παρεμβληθούν απρόβλεπτες συμπτώσεις στα στοιχεία του.

Αυτό σπανίως έως καθόλου γίνεται αντιληπτό διότι οι συμπτώσεις δεν είναι εξόφθαλμα εξωφρενικές.Στις πέντε περιπτώσεις όμως που θα δούμε πιο κάτω οι συμπτώσεις, είναι τόσο απίθανες που δεν μπορούν να αγνοηθούν.

1) Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος τελείωσε στις 11 το πρωί της 11ης ημέρας του 11ου μήνα του 19+18=3+7=1+0= 1

Ο αριθμός 11 και το τέλος του πολέμου

2) οι πανομοιότυποι Will West και William West που ήταν δύο ξεχωριστοί άνθρωποι χωρίς συγγένεια μεταξύ τους. Στάλθηκαν και οι δύο στις φυλακές Leavenworth την ίδια χρονιά το 1903. Οι δεσμοφύλακες φυσικά, ύστερα από την αρχική έκπληξη γρήγορα κατάλαβαν ότι είχαν μπροστά τους δύο διαφορετικούς κατάδικους με το ίδιο πρόσωπο και το ίδιο όνομα. Η περίπτωση τους είναι και ένας απο τους λόγους που τα ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ χρησιμοποιούνται σήμερα ως μέθοδος ταυτοποίησης προσώπων.

Δύο ίδιοι άνθρωποι χωρίς καμία απολύτως συγγένεια στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα για τους ίδιους λόγους

3) Το 2009 ένας συνταξιούχος αστυνομικός με το όνομα Geraint Woolford βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου με έναν άλλον συνταξιούχο αστυνομικό με το όνομα Geraint Woolford. Οι δύο άντρες δεν είχαν καμία συγγένεια ούτε είχαν συναντηθεί ποτέ ξανά και ήταν ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ δύο άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο με το ονοματεπώνυμο Geraint Woolford!

Οι δύο μοναδικοί άνθρωποι σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με το ίδιο ονοματεπώνυμο συναντήθηκαν υπο τις ίδιες συνθήκες στο ίδιο μέρος

4) Δύο αδέλφια κέρδισαν ταυτόχρονα τη λοταρία με ξεχωριστά δελτία την ίδια μέρα αλλά ο ένας έφυγε με 291.400.000 δολάρια ενώ ο άλλος μόνο με 7 δολάρια. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 2+9+1+400000 = 16 = 7 . ΑΡΑ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΟΡΙΣΕ ΤΟ 7
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΕΙΝΑΙ 4-3- 2016 = 16 = 7 ΧΑΧΑΧΑ

Τα δύο αδέλφια που τα αγαπάει ο αριθμός 7

5) Ο βασιλιάς της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρος ο Α’ αρνιόταν να παραστεί σε δημόσιες εκδηλώσεις ημέρα Τρίτη αφού τρία μέλη της οικογένειας του είχαν πεθάνει αυτή τη μέρα της εβδομάδας. Τελικά ύστερα απο πίεση αναγκάστηκε να εμφανιστεί κάποια Τρίτη όπου και δολοφονήθηκε άμεσα.

Βασιλιάς Αλέξανδρος Α’ της Γιουγκοσλαβίας πέθανε την ημέρα που φοβόταν ότι θα πεθάνει.Είχε αντιληφθεί το μοτίβο της κακιάς μέρας που το Μάτριξ είχε ορίσει για την οικογένεια του,αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει

Φυσικά υπάρχουν και πολλές άλλες απίστευτες συμπτώσεις που απλά σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν το Μάτριξ είναι αληθινό ή όχι.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…