ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Γάκης: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στα τέρατα να κατασπαράζουν συνεχώς την Ελλάδα»

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 29 Μαρ 2023 - 19:36
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το δικό του σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις στον πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας άφησε ο γιατρός Δημήτρης Γάκης στον Στέφανο Δαμιανίδη και τον FOCUS FM 103.6.

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην τωρινή Κυβέρνηση για την πολιτική που ακολούθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας, με αφορμή την ανακοίνωση διεξαγωγής εθνικών εκλογών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ δε παρέλειψε να αναδερθεί στην αύξηση των αιφνιδίων θανάτων μετά την καθιέρωση των μαζικών εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού.

Για το “τι δε θα ξεχάσει από την τετραετία διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου”, ο κ. Γάκης είπε:

«Την επιβολή. Όλη αυτή την νοοτροπία την αυταρχική, την αυτοκρατορική, του “επιβάλλουμε την παρανοϊκή εκδοχή της αλήθειας”, την απαγόρευση της συζήτησης, της ανταλλαγής απόψεων, της διάδοσης της ψευδο-επιστήμης, όλα αυτά» και συνέχισε:

«Όλα αυτά που χρησίμευσαν στον “αυτοκράτορα” (σ.σ κ. Μητσοτάκη) για να μας καταδυναστεύσει, να μας κλείσει μέσα, ξέροντας ότι έτσι αυξάνεται η μετάδοση του ιού, κλείνοντας τις φωνές που “φώναζαν” για την αλήθεια των λίγων που απειλήθηκαν, φιμώθηκαν, μηνύθηκαν(…) Ας μη ξεχάσουμε, λοιπόν, αυτή την επιβολή εκείνων που νόμιζαν ότι έχουν απέναντί τους ανόητα αρνιά, έτοιμα για σφαγή»

Ανφορικά με την αποστασιοποίηση, τη “σιωπή” της Εκκλησία από κραυγαλές θέματα όπως η τραγωδία των Τεμπών, τα μέτρα επιβολής κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού κλπ, ο κ. Γάκης απάντησε:

«Η ιεραρχία της Εκκλησίας παίζει ένα άσχημο ρόλο. ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΆΜΕ ΌΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Επανάσταση τη 25ης Μαρτίου του 1821 η Εκκλησία είχε αφορήσει τους επαναστάτες, επί Μουσολίνι είχε ταχθεί υπέρ του Μουσολίνι όπως και με τον Χίτλερ. Σε όλες αυτές τις δύσκολες περιόδους της ανθρωπότητας, η Εκκλησία “κρύβεται”. Δε στάθηκε ποτέ απέναντι στην ισχύ και την εξουσία. Εδώ αποδείχτηκε πολύ ευτελής, πολύ μικρή. Αποδέχτηκε το κλείσιμο των Εκκλησιών. Είναι ανάξια η σημερινή Ιεραρχία, όπως η ηγεσία του κράτους»

Τέλος, για την αυξημένη θνησιμότητα που χρονικά σχετίζεται με τον μαζικό εμβολιασμό κατά του κόβιντ, ο κ. Γάκης υπογράμμισε:

«Εάν οι αιφνίδιοι θάνατοι αφορούσαν μη εμβολιασμένους, θα ήταν πρωτοσέλιδα. Δυστυχώς, αφορούν εμβολιασμένους. Εκεί, η σπέκουλα δεν επιτρέπει να κοινοποιούνται. Μια από τις πιο συχνές παρενέργειες του εμβολίου είναι οι θρομβώσεις»

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

focusfm.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr