ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο κ. ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. - 4 Ιούν 2021 - 19:13

Dimitris Yannopoulos

Αφορμή για τη δημοσιοποίηση του παρακάτω βίντεο είναι η πρόσφατη συνέντευξη-καταπέλτης του Καθηγητή Γεωργίου Κασιμάτη, (http://trelogiannis.blogspot.com/…/blog-post_517.html… ) όπου ο παλαίμαχος αγωνιστής της Δημοκρατίας και του Δικαίου κάνει σαφείς διακρίσεις ανάμεσα στα θύματα και τους θύτες της πλανητικής τυραννίας, η οποία στην Ελλάδα επιβλήθηκε αμαχητί, με ιδιαίτερη μάλιστα βαναυσότητα και πολιτικό θράσος προ 15 μηνών.

Ο Κασιμάτης όμως δεν αρκείται στη διάκριση ανάμεσα στο ηττημένο και μεταλλαγμένο θύμα (ελληνικό λαό) και τον θύτη (κυβέρνηση, ΜΜΕ) αλλά προχωρεί βαθύτερα:

Αντί της ευκολης καταδίκης των απλών ανθρώπων του λαού για αδράνεια, δειλία, αφασία ή «βόλεμα στον καναπέ», στοχοποιεί με ακρίβεια τους πραγματικούς συνενόχους στο Έγκλημα οι οποίοι υποτίθεται πως κινούνται ανάμεσα στις τάξεις των «θυμάτων» σε ρόλο Ποντίου Πιλάτου.

Καταφέρεται δηλαδή κατ’ αρχήν ενάντια στους «συναδέλφους» που συμφωνούν μαζί του αλλά φοβούνται να συνταχθούν σε ένα αρραγές μέτωπο επιστημόνων, ιατρών, δικηγόρων και «διανοουμένων» ενάντια στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης είναι αυτή η κατηγορία «προνομιούχων» αλλά ενσυνείδητων πολιτών που ηγείται του παγκόσμιου κινήματος Αντίστασης. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή η πλανητική τυραννία επιβάλλεται με προσχήματα «αυθεντίας των επιστημόνων, ειδικών και τεχνοκρατών» μπροστά στο φάσμα μιας δήθεν απόκοσμης «υγειονομικής απειλής».

Στην Ελλάδα όμως η ούτως ή άλλως ολιγάριθμη τάξη των «πατριωτικά σκεπτόμενων» διανοουμένων ή πανεπιστημιακών δασκάλων, πρωτοστάτησε στην προπαγάνδα ενάντια τους «συνομωσιολόγους» και «αρνητές» της «πανδημίας» ενοχοποιώντας τους μάλιστα ως επικίνδυνους για τη δημόσια υγεία.

«Παραδείγματος χάριν σε όσους έχω μιλήσει εγώ, τα βάλανε μαζί μου» λέει ο Κασιμάτης και συνεχίζει: «Είσαι τρελός», μου λένε, «δηλαδή όλοι οι άλλοι κάνουνε λάθος;». Πιστεύουν ότι η αγέλη έχει δίκιο. Στο τέλος τα θύματα θα είναι αυτοί που αντέχουν ακόμη και είναι ζωντανοί, αυτοί θα υφίστανται τον πόλεμο των άλλων».

Η περιγραφή αυτή από τον Κασιμάτη απεικονίζει ανάγλυφα την ψυχολογική σχέση που παγιώνεται ανάμεσα στους θύτες και τα θύματα, τα οποία καταλήγουν στη μαζική ψύχωση της απόλυτης συναισθηματικής εξάρτησης ανάμεσα σε αφέντη και δούλο, ανάμεσα σε άκαρδο γονέα και ανήμπορο παιδί.

Αυτός ο μηχανισμός μετάλλαξης της κοινωνικής ψυχολογίας των ανθρώπων είναι γνωστός στους αρχιτέκτονες της τυραννίας οι οποίοι κινούν τα νήματα με αλαζονεία, θράσος και στυγνό κυνισμό, όπως ο σκιώδης «μαθητής και συνάδελφος» του Κασιμάτη κ. Γιώργος Γεραπετρίτης. Αυτός που δεν ντρέπεται να πει πως τα παράλογα μέτρα που επιβάλλονται στα παιδιά είναι για «συμβολικούς και παιδαγωγικούς λόγους».

Αυτός ο σκιώδης υπερυπουργός «επικρατείας» υπαγορεύει π.χ, στην κυβέρνηση και στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών την «Απόφαση» να μη μεταβάλλει τα όρια ηλικίας για το εμβόλιο της AstraZeneca, παρά τις περί του αντιθέτου διαρροές και τη διαφοροποίηση των ορίων ακόμα και στη Μεγάλη Βρετανία.

Η συνέντευξη του Κασιμάτη καταλήγει στην εξής στιχομυθία:
«Ο κ. Γεραπετρίτης βγήκε και είπε πως μόλις αποκτηθεί η δυνατότητα καθολικού εμβολιασμού, ξεκινούν αμέσως τα προνόμια για τους εμβολιασμένους». Χώρισε δηλαδή αμέσως τους πολίτες σε 2 κατηγορίες.

Κασιμάτης: Αυτό το πράγμα που έχει κάνει ο κ. Γεραπετρίτης ο οποίος είναι συνταγματολόγος-μαθητής μου-είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, το λέω ξεκάθαρα.»

Ας κάνουμε λοιπόν τη διάκριση ανάμεσα σε πραγματικούς μεγαλοεγκληματίες που «κινούνται ανάμεσά μας» και στα πρωθυπουργικά τους ανδρείκελα, αφού σε έγκλημα τέτοιας κλίμακας δεν μπορεί να είναι όλοι ίσοι.

Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ from Dimitris Yannopoulos on Vimeo.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr