ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημοσιεύτηκε βίντεο που δείχνει UFO να βρίσκεται πάνω στο αεροπλανοφόρο USS Gerald Ford.

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 16 Σεπ 2018 - 10:43
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το ερασιτεχνικό υλικό, το οποίο αναφέρθηκε ότι καταγράφηκε από πιλότο που κινηματογραφούσε την εκτόξευση ενός αεριωθούμενου αεροσκάφους F-15 στο αεροπλανοφόρο USS Gerald Ford, πυροδότησε μια συζήτηση για την αυθεντικότητα του βίντεο.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε από το τμήμα 51, ένα κανάλι στο YouTube που έχει έδρα στις ΗΠΑ,

συλλέγοντας βίντεο από μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα, δείχνει ένα μαχητικό που σκιάζει ένα αεριωθούμενο αεροσκάφος των ΗΠΑ, καθώς εισέρχεται για προσγείωση πάνω στο αεροπλανοφόρο, παρατηρώντας τυχαία ένα γκρι μεταλλικό αντικείμενο, σταθμευμένο δίπλα σε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Το βίντεο, το οποίο επιβραδύνθηκε για το αποτέλεσμα και συνοδευόταν από την κατάλληλα απόκοσμη μουσική, έχει συγκεντρώσει πάνω από 500.000 εμφανίσεις στο YouTube και έβαλε τους χρήστες σε μια συζήτηση για το αν το βίντεο έχει παραβιαστεί.
Πολλοί χρήστες ήταν σίγουροι ότι ήταν το TR-3B , ένα υποτιθέμενο εξαιρετικά μυστικό αντι-βαρυτικό αεροπλάνο κατάσκοπος που πιστεύουν ότι αναπτύσσεται από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.

“TR-3B. Υπάρχει πραγματικά!” έγραψε ένας ενθουσιασμένος χρήστης του YouTube . “Νομίζω ότι είναι ένα TR-3B, το τελευταίο από τα μαύρα έργα των ΗΠΑ”, πρόσθεσε άλλος, ξεκινώντας σε μια λεπτομερή εξήγηση. “Αυτή είναι η επόμενη γενιά μυστικής τεχνολογίας που αναπτύσσεται από τα εργαλεία skunk και άλλα προγράμματα μυστικής ανάπτυξης, δεν είναι εξωγή’ι’νο, μπορεί να έχει αναπτυχθεί με τη χρήση τεχνολογίας ξένων μηχανών, αλλά είναι κατασκευασμένο σε αυτόν τον πλανήτη. “
Άλλοι πρότειναν ότι το αντικείμενο ήταν Φώτοσοπ στο βίντεο, αστειευόμενοι σχετικά με την “σκιά μυστικότητας” του τρίγωνου σκάφους.

“Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι δεν θα το αφήσουν να σταθμεύσει στο κατάστρωμα ενός αεροπλανοφόρου αν ήταν ένα εξωγή’ι’νο διαστημόπλοιο ή κάποιο είδος μυστικής τεχνολογίας”, σημειώνει ένας άλλος σκεπτικός. “Λοιπόν, πείτε μου γιατί ένα σκάφος που μπορεί να αψηφά τη βαρύτητα και να ταξιδεύει ταχύτερα από οτιδήποτε γνωρίζει η ανθρωπότητα, το οποίο δεν χρησιμοποιεί ορυκτά καύσιμα, βρίσκεται στο κατάστρωμα ενός αεροπλανοφόρου;” ρώτησε ένας άλλος χρήστης.

Τελικά, το ufoofinterest.org, ένα site του οποίου ο αυτοπροσδιορισμένος σκοπός είναι να «ξεσηκώσει τις φάρσες, τις συνωμοσίες και την παραπληροφόρηση», συνέτριψε το συμβαλλόμενο μέρος συνωμοσίας, παρουσιάζοντας το βίντεο με το «UFO», μαζί με το πρωτότυπο εκπαιδευτικό υλικό του αμερικανικού Ναυτικού, UFO “οπουδήποτε στη θέα.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SPUTNIK NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…