ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Διαθρησκευτική συμπροσευχή Ραβίνων, Ιμάμηδων, Λατίνων και του Πατριάρχη Θεόφιλου στην ταράτσα του ξενοδοχείου ”Βασιλεύς Δαυίδ” στα Ιεροσόλυμα για εξάλειψη του covid19.

ΚΛΟΙΟΣ. ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 18 Μάιος 2020 - 7:37
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ραβίνοι, σείχηδες, ιμάμηδες και Πατριάρχες μεταξύ αυτών και ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος συγκεντρώθηκαν στις 22/4/20 στην ταράτσα του ξενοδοχείου King David στην Ιερουσαλήμ και συμπροσευχήθηκαν για το τέλος του coronavirus. «Θεέ (ποιός απ΄όλους άραγε), εσύ που μας έθρεψες από την πείνα και μας προμήθευσες αφθονία, εσύ που μας ελευθέρωσες από την πανούκλα κι από σοβαρές και χρόνιες ασθένειες..βοήθησέ μας ». Αυτή ήταν η οικουμενιστική δέησή τους σε αυτή τη δια-θρησκειακή συμπροσευχή που σύμφωνα με τους οργανωτές της είναι άνευ προηγουμένου.

Οι μεγάλοι ραβίνοι του Ισραήλ Yitzhak Yosef και David Lau,ο ελληνορθόδοξος Πτριάρχης Θεόφιλος ο III, ο Λατίνος Πατριάρχης Pierbattista Pizzaballa, οι ιμάμηδες Gamal el Ubra και Agel Al-Atrash κι ο πνευματικός ηγέτης των Δρούζων ο Σεΐχης Mowafaq Tarif, ένωσαν τις προσευχές τους . , ο καθένας στη δική του λειτουργική γλώσσα για να στείλουν στον κόσμο ένα δυνατό μήνυμα αυτή την περίοδο κορωνοιού αναφέρεται από τον τύπο..Πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία του Rabbinat d’Israël,των Υπουργείων Εξωτερικών κι Εσωτερικών και του Παγκόσμιου Συμβουλίου θρησκευτικών αρχηγών..Εκτός του ότι ζήτησαν από το Θεό (ποιό Θεό απ΄όλους) να εξαλείψει τον coronavirus, προειδοποίησαν για αύξηση ρατσισμού και ξενοφοβίας λόγω covid19.

dimpenews.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…