ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δολοφονήθηκε ο πρίγκιπας του θρόνου της Σ Αραβίας;

ΔΙΕΘΝΗ. - 17 Μαΐ 2018 - 20:46
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blogΣύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Fars, μια απόπειρα δολοφονίας έγινε κατά του Σαουδάραβα πρίγκιπα του θρόνου Mohammed ben Salmane Al Saoud πριν ένα μήνα.

Επικαλούμενο το μέσο Keyhan που εκπέμπει στην περσική ,το Fars γράφει πως μια έκθεση των μυστικών υπηρεσιών που στάλθηκε στους υψηλόβαθμους αξιωματούχους ενός αραβικού κράτους που δεν αναφέρεται αποκάλυψε πως ο Mohammed ben Salmane Al Saoud πυροβολήθηκε με δυο σφαίρες

κατά την επίθεση την 21η Απρίλη στο παλάτι του. Καθώς από τότε ουδέποτε επανεμφανίστηκε δημόσια το μέσο συμπεραίνει ότι αυτός δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με το ιρανικό μέσο ακούστηκαν πυρά την 21η Απρίλη κοντά στο παλάτι στο Riyad, κατά άλλους μέσα σε αυτό στη Σ Αραβία.Έπειτα υπήρξαν τα σχετικά vidéos πως ο μονάρχης και ο γιος του ο Mohammed ben Salmane Al Saoud,εκκενώθηκαν προς μια αμερικανική βάση.

«Μάρτυρες και κάτοικοι των γειτονικών συνοικιών έλεγαν ότι στρατιώτες επιτέθηκαν στο παλάτι και καθοδηγούνταν από πληροφορίες που τους έδινε drone που πετούσε πάνω από αυτό», αναφέρει το site.

Μέλη της αντιπολίτευσης έλεγαν ότι 1 «υψηλός αξιωματούχος του στρατού του πεζικού έκανε επιδρομή στο παλάτι για να δολοφονήσει το βασιλιά και το διάδοχο».

dimpenews.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter