ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Assad προς πολίτες- » θα πάρω τα όπλα μου και θα πολεμήσω τους αμερικάνους εισβολείς στη Δαμασκό. »Επίκειται αμερικανική εισβολή στη Δαμασκό;;;;;

ΔΙΕΘΝΗ. - 10 Φεβ 2018 - 11:26
Loading...

Ο Assad είπε σε κουβέντα που είχε με πολίτες σε περιοδεία του στους δρόμους και τα στέκια της συριακής πρωτεύουσας ότι θα πάρει τα όπλα του και θα πολεμήσει στη Δαμασκό κατά των αμερικανών εισβολέων.

Επίκειται αμερικανή επιχείρηση στη Δαμασκό:;;;;

Μετά την έντονη πτώση των ρουκετών τελευταία ο πρόεδρος Άσαντ περιηγήθηκε τη συριακή πρωτεύουσα.Μετά την όξυνση των συγκρούσεων στην Ανατολική Γκούτα καθώς οι εξτρεμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις θέλουν να κάνουν τη Δαμασκό τακφιριστική πόλη ο Bachar al-Assad, πραγματοποίησε μια περιοδεία στην πόλη.

Έσφιξε το χέρι στους πολίτες στους νέους και στους πιο μεγάλους και τους είπε ότι μιλούν για αμερικανική εισβολή στη Δαμασκό.Κι εγώ σας λέω τόνισε ο πρόεδρος ότι θα πάρω τα όπλα μου και θα πολεμήσω τους αμερικάνους εισβολείς και όλος ο συριακός λαός θα τους πολεμήσει.

Ο λαός της Συρίας δεν θα υποκύψει στους άπιστους που θέλουν να εξολοθρεύσουν τη συριακή κοινωνία και η Αμερική πρόκειται να γευθεί μια μεγάλη ήττα στη Συρία και ολόκληρη την περιοχή.Η Δαμασκός είναι ανυπότακτη στους κατακτητές.

dimpenews.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter