ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το NI συνέκρινε το Ρωσικό Su-35 με το Αμερικανικό F-35

ΔΙΕΘΝΗ. - 10 Φεβ 2018 - 11:38
Loading...

© Φωτογραφία: United Aircraft Corporation Το Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-35. Φωτογραφία αρχείου

ΜΟΣΧΑ, 10 Φεβρουαρίου – RIA Novosti. Το Αμερικανικό περιοδικό  Εθνικό Συμφέρον (National Interest)  [1] συνέκρινε τον Ρωσικό μαχητικό  τέταρτης γενιάς Su-35 με τα Αμερικανικά μαχητικά

αεροσκάφη- stealth (αόρατα) πέμπτης γενιάς.  Σύμφωνα με τους Αμερικανούς αναλυτές, το Su-35 δεν είναι απολύτως κατώτερο από τα μαχητικά αεροσκάφη τέταρτης γενιάς της δυτικής παραγωγής. Ωστόσο, το  NI ρωτά για την ικανότητα του ρωσικού αεροσκάφους να αντισταθεί σε πολεμικά αεροσκάφη πέμπτης γενιάς, ιδιαίτερα στα F-22 και F-35.

Για λόγους σύγκρισης, η δημοσίευση αναλύει τις επιχειρήσεις μάχης που αφορούν το Su-35 σε μακρινές και κοντινές αποστάσεις. Όπως πιστεύουν οι ειδικοί, τα συστήματα ταχύτητας, καταστολής ραδιοσυχνοτήτων  και όπλισης επιτρέπουν στο Ρωσικό αεροσκάφος να διεξάγει επιτυχώς μια μη οπτική μάχη. Στη μάχη κοντινών αποστάσεων, το Su-35 εκμεταλλεύεται την ευελιξία του.

Στο πλαίσιο αυτό, NI, δήλωσε ότι το F-35 θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην μάχη σώμα με σώμα με πιο ευέλικτο και γρήγορο Su-35, και ο καθοριστικός παράγοντας για την μονομαχία των δύο αυτών στρατιωτικών  αεροσκαφών  θα είναι η ικανότητα του  Ρωσικού  μαχητικού  να εντοπίζει γρηγορότερα  τον αντίπαλό του  και να τον προσεγγίσει στην απαιτούμενη απόσταση . Ωστόσο, η δημοσίευση προϋποθέτει ότι το Αμερικανικό  μαχητικό  θα έχει χρόνο να ξεκινήσει ένα σημαντικό αριθμό πυραύλων πριν το Su-35 πλησιάσει σε απόσταση που του επιτρέπει να ανοίξει πυρ.
Σε αυτό το Ρωσικό μαχητικό λένε οι αναλυτές, είναι σε θέση να εντοπίσει το αεροσκάφος αμερικανικό stealth χρησιμοποιώντας το επίγειο ραντάρ χαμηλής συχνότητας, τα υπέρυθρα συστήματα αναζήτησης και εντοπισμού, και την  παθητική κεραία σταδιακής συστοιχίας. Σε γενικές γραμμές, οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι πιθανότητες των δύο μαχητικών μπορούν να αξιολογηθούν μόνο μετά από μια πραγματική αεροπορική μάχη μεταξύ του Su-35 και του F-35.  Το Su-35 τέθηκε σε λειτουργία το 2014. Μέχρι σήμερα, ο οπλισμός του Ρωσικού στρατού περιλαμβάνει  68 μαχητικά αυτού του μοντέλου.   Το  F-35 υιοθετήθηκε από τον Αμερικανικό στρατό το 2015.

Το NI συνέκρινε το Ρωσικό Su-35 με το Αμερικανικό F-35 - Εικόνα1

Αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας  Αναφορές

References  National Interest
   ( http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/all-the-reasons-why-america-should-fear-russias-su-35-24420 )

https://ria.ru

tokoutsavaki.blogspot.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter