ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡΟΥΓΟΣ : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ /ΒΑ ΣΥΡΙΑ/ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ/19-8-2019/ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ F35-S400.

ΔΙΕΘΝΗ. - 20 Αυγ 2019 - 10:03
Loading...

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΤΖΕΙΜΣ ΤΖΕΦΡΕΙ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ»..ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΜΠΡΕΝΤ ΜΑΚΓΚΕΡΚ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ».

2)ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ. ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ «Ο ΑΚΑΡ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΗΣΑΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ’.ΤΟΤΕ Ο ΑΚΑΡ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΓ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ EUCOΜ KAI SACEUR ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΟΥΩΛΤΕΡΣ USAF , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕΡ ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΠΙΡΣ(ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ).ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΚΗ ΔΙΚΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ,ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (CENTCOM) ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΚΑΡ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΟΥΜΤΑΡ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ «Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΦΙΛΟΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ’. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ‘ΠΙΕΖΑΝ’ ΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ…….(ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ)

3)ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΗΣ ΖΩΝΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΚΟΥΡΔΙΚΟ PYD/YPG ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ PKK ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ.

4)Ο ΑΚΑΡ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΤΕΦΕΝ ΤΟΥΙΤΙ ΟΠΩΣ «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ SDF ΑΠΟ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ PYD/YPG-PKK.

5)ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ , ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΛΕΜΟΥ».ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ-ΒΑΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΠΙΛΚΕΝΤ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,

6)ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ,ΑΡΙΖΟΝΑ,ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ F35 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ F35 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ /LEVEL 3 ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ. ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ 1 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΟΛΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ , Η ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ,ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΝΩΣ Η ΠΟΛΩΝΙΑ, Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ.

7)ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ F35 ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ(ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ…)

8)ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΩΝ F35 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ 844 ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 237….ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ….ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ(ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ). ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΑΤ ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΣΕ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ»ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ , ΚΑΙ Η ΤΥΧΟΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΚΗ ΣΕΧΙΡ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ,ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ…..»

9)ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟΨΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ….».ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ «ΕΠΙΛΟΓΕΣ» /3 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΕΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ/ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

10)ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΥΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΡ ΙΣΜΑΗΛ ΝΤΕΜΙΡ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ….ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ S400 ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

11)ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ.

analystsforchange.org

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter