ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΡΟΥΓΟΣ : TA ΥΠΟΥΛΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΕΦ/DEB ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 1 Ιούν 2019 - 15:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΤΕ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ “ΥΠΟΥΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ” ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ,ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΩΝ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟΠΗ.

2. ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΤΑΛΙΑ…. ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΙΑ «ΟΜΕΡΤΑ» ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ …ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…ΜΕΤΑ ΕΟΡΤΗ.

3. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΟΜΙΛΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΝΑ ΣΤΟΧΑΖΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

4. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ (ΠΛΗΝ Χ.Α.) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘ’ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ «ΗΓΕΤΩΝ» ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.

5. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ, ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ «ΕΓΚΡΙΣΗ» ΣΤΑ ΤΕΜΕΝΗ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΟΙ «ΠΙΣΤΟΙ» ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ).

6. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ «ΠΙΑΣΕΙ» ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΤΟ 3-0 ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ). ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 13-15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΩΣΤΕ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ Η ΞΑΝΘΗ) ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

7. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΠΟΙΚΟΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΙΔΙΩΣ ΔΕ ΕΑΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 152 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ(ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ 3 ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ)/ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 5-6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ..

8. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ». ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ 1Ο ΜΕΡΟΣ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΩΣΤΕ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ.

9. ΚΙ ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ «ΠΑΖΑΡΙΑ». ΟΙ 2 ΠΡΩΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΝΟΜΑΧΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Ο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΡΕΙΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.

10. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.

11. ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΣΤΕ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΠΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΕΛΙΩΝ… ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΟΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΜΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ» (ΚΕΡΔΟΣ – ΚΕΡΔΟΣ) ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΔΟΜΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΪΜΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ), Η ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΔΑΦΙΚΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ… Α-ΛΑ ΠΡΕΣΠΕΣ.

analystsforchange.org

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…