ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : Από αυτό το lockdown θα βγούμε με ΘΕΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 12 Νοέ 2020 - 9:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

φώτο από fb

Τα ευκόλως εννοούμενα απαντούνται σήμερα από τις άγιες παρακαταθήκες των αγίων πατέρων μας, δηλ.τις παρεξηγημένες προφητείες.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΣΉΜΕΡΑ λόγω των έκτακτων μέτρων εξ αιτίας της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ κλεισμένοι στους τέσσερεις τείχους βιώνουμε και κατανοούμε τι έστι ΑΔΙΕΞΟΔΟ ,όλοι μας μικροί και μεγάλοι, πιστοί και αδιάφοροι( δεν λέμε άπιστοι γιατί όλοι κάπου πιστεύουν)

Τι είπε πρίν τόσες δεκαετίες ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, ο Άγιος Παίσιος;

” δεν θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου “

ΠΟΣΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;

συγκεκριμένα είπε:

” Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου.

Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια. Αυτήν την φορά θα δώσει ο Χριστός μια ευκαιρία, για να σωθεί το πλάσμα Του, θα αφήσει το πλάσμα του ο Χριστός; Θα παρουσιασθεί στο αδιέξοδο των ανθρώπων, για να τους σώσει από τα χέρια του Αντίχριστου. Θα επιστρέψουν στο Χριστό και θα έρθει μια πνευματική γαλήνη σε όλην την οικουμένη για πολλά χρόνια.”

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β’ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ Του ΙΕΡΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΥ ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ¨ ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

Περισσότερα δεν θα πούμε γιατί τα ευκόλως εννοούμενα για τους αδελφούς που εντρύφησαν και προετοιμάστηκαν τόσα χρόνια δια του αγίου προφητικού λόγου είναι βατά σαν τις εξετάσεις που δίνουμε σε ένα μάθημα που το διαβάσαμε καλά.

ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΓΙΟ ΟΜΙΛΟΎΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΟΚΊΝΗΤΟΣ ΛΌΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΕΩΣ ΚΕΡΑΙΑΣ.

Πνευματικό ραντάρ, ενώ ο κόσμος συνταράσσεται

” Έλεγε ο Όσιος Παΐσιος: «Εφημερίδα διάβασα μία φορά στην ζωή μου, για να μάθω πότε θα κληθώ στρατιώτης. Αν συμβεί ένα γεγονός, ή θα μαθευτεί και θα το μάθω κι εγώ ή θα το μάθω με την προσευχή».

Η συνέχεια στη πηγή : https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/11/lockdown_12.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…