ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας : “τώρα έχουμε ελληνοτουρκική φιλία και μπακλαβά γωνία;” μας ρώτησε ένας φίλος

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 21 Απρ 2023 - 5:59
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γραφεί ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τι θα παιχτεί μεταξύ των Τουρκικών εκλογών στις 14 του Μάη και των Ελληνικών στις 21 του Μάη;

Το αμφίρροπο εκλογικό αποτέλεσμα στην γειτονική χώρα είναι καθόλα βέβαιο από τον πρώτο γύρω και θα δημιουργήσει συνειρμούς στο τι μέλλει γενέσθαι με τα Ελληνουρκικα..

Έτσι στην εβδομάδα που θα μεσολαβήσει μέχρι τις Ελληνικές εκλογές τα μεγαλα κόμματα θα επιστρατεύσουν την ρητορική τους βλ. σενάρια φόβου, ώστε οι Έλληνες να ψηφίσουν με μίας…μια σταθερή με πλειοψηφία κυβέρνηση που θα λύσει τα ενδεχόμενα προβλήματα που θα αναφανουν με την Τουρκιά.

Αλλά γνωρίζουμε πόσο καλά χειρίστηκε η μεταπολίτευση τα Ελληνοτουρκικά.

Δεν ποντάρουν οι πολιτικαντηδες στους επαιοντες και σε αυτούς που αγαπούν πραγματικά την πατρίδα, αλλά κυρίως σε αυτούς που δεν έμαθαν ή δεν θέλησαν να μάθουν.

Όλα θα παιχτούν, όταν θα φύγουμε από το σήριαλ των ημερών μας του τύπου sex in the city που ταιζει την φαντασία με αισχροτητες.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί, μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ γνωρίζει πότε θα χτυπήσει την καμπάνα εδώ στην γειτονιά μας και τότε μέσα σε ένα 24ωρο θα έχουμε μάθει όλοι μας.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/04/blog-post_34.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr