ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : δημοφιλής κληρικός συκοφαντεί απαξιωτικά μπροστά μας τον ΑΓΙΟ ΡΑΦΑΗΛ ότι δήθεν υπέγραψε την συμφωνία…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 29 Ιαν 2022 - 19:19
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

….Φεράρας – Φλωρεντίας στο 58 λεπτό του βίντεο – ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ

Πέσαμε από τα σύννεφα και αναρωτηθήκαμε προς τι τόση απαξιωτική συμπεριφορά σε ένα ΑΓΙΟ που κυκλοφορεί ζωντανός στις μέρες μας και θαυματουργεί;

Σαν μας λέει ο κληρικός αυτός γιατρός

(συνάδελφος του ΑΓΙΟΥ ) όπως τον κατανομάζει

“να καλέ αυτός ο Άγιος Ραφαήλ ο γιατρός από την Μυτιλήνη , το ξέρετε καλέ , ναι και ο Άγιος Ραφαήλ υπέγραψε και αυτός την συμφωνία”

Τότε βρε παπά μου ο ΑΓΙΟΣ ήταν 28 ετών και ούτε είχε  στο μυαλό του να γίνει κληρικός , μετά στην ηλικία των 35 ετών έγινε όπως απαντήσαμε στις ιστορικές  ανακρίβειες σου που τις έντυσε και με απαξίωση προς το πρόσωπο του ΑΓΙΟΥ.

βλ.  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/01/blog-post_441.html

ΚΑΙ επειδή συμβαίνουν πολλά στις μέρες μας και δεν τρώμε μαλακό κουτόχορτο ας γνωρίζουμε ότι όσοι υπογράφουν τέτοιες συμφωνίες και στις μέρες μας δεν γίνονται ΑΓΙΟΙ σαν τους αγίους του Πάπα.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr