ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : τι σημαίνει η εκ νέου αναβολή της άφιξης της εικόνος του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ ; τι θα γίνει στην Αθήνα ; τι φοβούνται ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 9 Μαρ 2023 - 5:56

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβλήθηκε η Επίσκεψη του «Άξιον Εστί» στην Αθήνα

Κανονικά η Παναγιά μας θα ερχόταν σε αυτή την συγκυρία ως Παρηγοριά στο Εθνικό πένθος μας, αλλά μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το γνωρίζουμε και που να  δικαιολογεί την αναβολή αυτή.

 
Θα ερχόταν τον ΜΑΡΤΙΟ του 2021 για να τιμήσουμε και να ευχαριστήσουμε την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

 
Κάναμε πίσω για υγειονομικούς λόγους (ακόμα και το 2022, έτη πανδημίας)  που η  σχετική κινδυνολογία  περικύκλωνε  εμάς τους απογόνους των ηρώων του 21.
 
Τότε φοβόμασταν να  μην πεθάνουμε και δεν βλέπαμε τα τρωκτικά που έτρωγαν από χίλιες δυο πλευρές και φυσικά δεν  νοιαζόταν για την ασφάλεια μας, βλέπουμε  πρόσφατη εθνική  τραγωδία των Τεμπών.
 
 Καλοί άνθρωποι έστηναν μέσα σε λίγα 24ωρα mega εμβολιαστικά  κέντρα για να εξασφαλίσουν  την ζωή μας και την ίδια στιγμή το σιδηροδρομικό δίκτυο λειτουργούσε με φανό θυέλλης και επάνω του έτρεχαν ιταλικές υπερταχείες.
 
Γιατί τώρα φοβούνται να φέρουν την ΠΑΝΑΓΙΑ;
 
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;;
 ” θα έρθει η ΠΑΝΑΓΙΑ του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ στην Αθήνα,  όταν ειρηνεύσουν τα πράγματα και φύγουν όλοι αυτοί οι θεομπαίχτες των εκδηλώσεων. Τότε θα ΤΗΝ  ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας για τα μεγάλα θαύματα που κάνει στον πιστό λαό ΤΗΣ  για να τον σώσει από τις δαιμονικές δαγκάνες” 
 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/03/blog-post_32.html
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr