ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : Του ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ – Λιτανεία της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ εντός του Ναού καταβρέχοντας με τα Δάκρυα και τα Μύρα ΤΗΣ τα γυμνά χέρια των κληρικών.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 1 Απρ 2023 - 18:12
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Πηγή φωτογραφικού υλικου

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΚΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ

 
Όσο και να προσπάθησαν να μας ρίξουν στο θάνατο της ιοβόλου αμαρτίας και δυστυχώς εμείς πέσαμε με τα μούτρα, με αποτέλεσμα να  νοσήσουμε  παντοιοτρόπως, δυστυχώς για αυτούς όμως που υβρίζουν  το όνομα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ συνέβη τούτο.  
 
Με ένα αόρατο μηχανισμό μεταφοράς τύπου mRNA (όχι φυσικά σαν τον δικό τους,  τον αμφιλεγόμενο ) μεταφέρθηκε το ΟΝΟΜΑ αυτό  και τυπώθηκε στο πνευματικό και γενετικό DNA λόγω του Ορθόδοξου βαπτίσματος  μας και εις πείσμα αυτών.
 

Αυτό το ΟΝΟΜΑ  μας σώζει και μας διασώζει, αλλά και σήμερα μας οδηγεί καθότι ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ και μας παραμυθεί καθότι ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ και αυτό γίνεται ολοφάνερα με Έκτακτα ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ.

Πριν λίγα 24ωρα αρθρογραφήσαμε :
” 40 λεπτά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο στάζει ΜΥΡΟ και συνεχίζει να κλαίει. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;” 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/04/blog-post_1.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr