ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δρ. Κ. Βαρδάκας : 2014 ΑΣΚΗΤΗΣ : ” παιδί μου με την προσάρτηση της Κριμαίας από τους Ρώσους υπογράφηκε από τον Ουρανό η άλωση της …

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 10 Απρ 2023 - 7:08
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

….ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ από το έθνος των Ρως”

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ποια είναι η διττή σημασία των κινήσεων της ρωσικής στρατιωτικής μηχανής στην Ελληνιστική χερσόνησο της Ταυρίδος δηλ. στην ΚΡΙΜΑΙΑ; 

Όταν το 2014 προσάρτησαν οι Ρώσοι την Κριμαία με αιφνιδιαστική επιχείρηση, ο λόγος ήταν ότι δεν ήθελαν αυτή να πέσει στα χέρια της φιλοδυτικής ουκρανικής κυβέρνησης μετά τα γεγονότα που προηγήθηκαν στις πλατείες του Κιέβου.

Οι ρώσοι γνώριζαν τι έρχεται για αυτό προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια , άσχετα που διαταράχτηκαν από τότε σοβαρά οι σχέσεις τους με την Δύση, η οποία τους επέβαλλε  ποικίλες κυρώσεις. 

Μεταφερόμαστε στο έτος 2014 που συνέβησαν αυτά τα γεγονότα και που έχουν άμεση σχέση με αυτά που γίνονται σήμερα το 2023.Τότε με αρθρογραφία μας μεταφέραμε την συγκλονιστική αυτή ιστορική ανατροπή γιατί η ΚΡΙΜΑΙΑ έγινε στα καλά των καθουμένων το επίγειο ρωσικό αεροπλανοφόρο στην Μαύρη Θάλασσα ή το ρωσικό μπαλκόνι που έβλεπε σε απόσταση βολής τα στρατηγικά ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου.

Αξέχαστο ήταν εκείνο που μας είπε ασκητής εκείνες τις μέρες: 

” παιδί μου με την προσάρτηση της Κριμαίας από τους Ρώσους υπογράφηκε από τον Ουρανό η άλωση της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ από το έθνος των Ρως , θα το δούμε”

Αν σήμερα όλα αυτά καθυστέρησαν είναι γιατί η πονηρή αλεπού δίπλα μας ξέρει όλες τις προφητείες των αγίων μας και χαράζει πολιτικές. 

Για τον λόγο αυτό συνέπηξε δήθεν φιλία με τους ρώσους το καλοκαίρι του 2016, ώστε να αποφύγει το μένος τους όταν έριξε στην Συρία μπαμπέσικα ένα ρωσικό μαχητικό και τζιχαντιστές δολοφόνησαν εν ψυχρώ στην γη τον Ρώσο πιλότο.

Όπως το είπαν οι άγιοι μας ” η αλεπού δίπλα μας με τις εξυπνάδες που κάνει θα πιαστεί στην φάκα” 

Αυτό βιώνουμε σήμερα και όλα αυτά συσχετίζονται με τα ανοικτά προβλήματα που δημιουργεί η τουρκία στο ΑΙΓΑΙΟ που τις τελευταίες μέρες  παρασκηνιακά φτιάχνει νέες συμφωνίες – παζάρια με τους δυτικούς φίλους μας και πάντα προς όφελος της. 

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΥΓ το 2014  αναλυτές  μας επιστούσαν την προσοχή ότι αυτά που αρθρογραφούμε  είναι αίολα, αλλά εμείς επιμέναμε γιατί γνωρίζαμε ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν θα βγάλει ψεύτες τους αγίους του και ήδη ξεκινήσαμε να τα βιώνουμε.  

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr