ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είμαστε στο παρά πέντε του αφανισμού μας. Ένα προ-εμπόλεμο, ή και εμπόλεμο, κάλεσμα προς τον ελληνικό λαό.

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΛΛΑΔΑ. - 14 Αυγ 2018 - 21:11
Loading...

Κάποιοι, έχουν την δυνατότητα και την ικανότητα να ενώνουν τα κομμάτια του πάζλ και να βλέπουν τα επερχόμενα, μέσα από τα σημάδια του σήμερα, χωρίς κομματικές παρωπίδες, αλλά με μια ψυχρή λογική… 
Με δεδομένο ότι έχουμε μια κυβέρνηση αδίστακτη και ένα κράτος διαλυμένο, μπορούμε να δώσουμε προσοχή σ’ αυτά που κάποιοι μπορούν να δουν πριν από εμάς και να … προετοιμαστούμε;;; 
Αν ναι, τότε έχουμε πιθανότητες σωτηρίας… 

Καλλιόπη Σουφλή

Μήπως η στα όρια ρήξη των σχέσεων με τη Μόσχα να είναι προϊόν συναλλαγής με την Ουάσιγκτον;  

Μήπως είναι μια παράδοση άνευ όρων και ορίων της Ελλάδος στα χέρια των Αμερικανών, αλλά με σημαντικά ανταλλάγματα για τους παραδίδοντες;
Μήπως έχει συμβεί μια συναλλαγή του τύπου: οδηγούμε σε σημείο μη επιστροφής τη σχέση με τη Ρωσία, αλλά θα μας προσφέρετε πλήρη κάλυψη (εννοείται για τις “αφεντιές” τους τους και όχι για την Ελλάδα) σε ο,τιδήποτε (μας) συμβεί;

Γνωρίζουν ότι έχουν διαπράξει εγκλήματα εναντίον του ελληνικού λαού και τρέμουν την ώρα της “πληρωμής”.
Για να είναι “τα καλά παιδιά” στους προστάτες τους, προσβάλλουν και λοιδορούν και ωθούν στα άκρα τη μόνη χώρα που θα μπορούσε να αποτελέσει σανίδα σωτηρίας για την Ελλάδα σε κάθε μας πρόβλημα, αν και εμείς ήμασταν αποφασισμένοι να κολυμπήσουμε βέβαια.
Από τους άλλους δεν ακούμε παρά μόνον καλά λόγια, όπως “η Ελλάδα άξονας σταθερότητας στα Βαλκάνια…” και λοιπές μπούρδες.
Τη στιγμή που υπόγεια σκάβουν το λάκκο μας για τα συμφέροντα των χωρών τους.  Ή καλύτερα να πούμε για τα συμφέροντα της παγκόσμιας νεοταξικής ελίτ των χωρών τους.

Οι “άνθρωποι” αυτοί, αν έχουν ανθρώπινη ψυχή οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω, δεν θέλουν να κάνουν εξωτερική πολιτική υπέρ της Ελλάδος.
Και δεν είναι αδαείς ή μη νοήμονες.  Προδότες είναι.  Τόσο απλά.
Και όπως όλοι οι προδότες θέλουν προστασία.  Και την αγόρασαν, είτε για το “στασίδι” στην εξουσία είτε για την ασφάλεια τους μετά από αυτό, προσφέροντας “την κεφαλή της Ελλάδος επί πίνακι” σε όλα τα θέματα.

Από το Μακεδονικό ως τη Θράκη, από την Αλβανία ως την Κύπρο, από το ηθικο-πνευματικό ξεπούλημα στη Νέα Τάξη ως το ξεπούλημα κάθε περιουσιακού στοιχείου των Ελλήνων.
Από την άνευ ορίων αποδοχή λαθρομεταναστών ως τζαμιά στην Αθήνα, ενώ το βασανιστήριο του Αθανάσιου Διάκου -και τόσων άλλων μαρτύρων!- από την άρνηση του να “τουρκέψει”, δηλαδή να γίνει μουσουλμάνος, ακόμα ταράζει την ψυχή των Ελλήνων.

Είναι σίγουρο ότι ο “κύριος διοπτροφόρος” θα βρει τρόπο να τους προσφέρει προστασία, αν οι ‘Ελληνες θελήσουν δυναμικά να αποδώσουν δικαιοσύνη.
Ξέρει ο κύριος αυτός και να διεγείρει και να καταστέλει λαούς.
Το βαθύ αμερικάνικο Κράτος δεν τον έστειλε τυχαία εδώ.
Είναι θέμα κύρους της νεοταξικής ελίτ να προστατεύει τα πιστά της ντόμπερμαν.
Αλλιώς θα χάσει το παιχνίδι, κανένα υποψήφιο ντόμπερμαν δε θα την εμπιστεύεται.

Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πλέον “επί ξυρού ακμής” και μάλιστα εμπόλεμη ακμή.
Κάποιος θα γκρεμιστεί. Η Ελλάδα ή οι εχθροί της. Το ποιος θα γκρεμιστεί είναι στο χέρι των “ημών των Ελλήνων” και μόνον. Πλέον οι καταστάσεις δεν παίζουν.
Ούτε σηκώνουν αμφιταλαντεύσεις και αδράνεια.
Το απέδειξε το Μάτι.

Θα μπούμε σε ολοκληρωτικό πόλεμο με την Τουρκία, ενώ θα κοιμόμαστε “ύπνο δικαίου”.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΕΝΩ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!
Όπως ακριβώς συνέβη στο Μάτι: μηδενική προετοιμασία, μηδενική προειδοποίηση.

ΑΣ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ, λοιπόν, με θάρρος ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!
Ο καθένας, ας αναλάβει την ολόκληρη την ευθύνη, ως εάν τα πάντα εξαρτώνται μόνον από αυτόν, για τη σωτηρία της Πατρίδας μέσα στην οποία βρίσκεται και η προσωπική του σωτηρία.
Όχι μόνον από τους Τούρκους, αλλά και από όλους τους 300+1+εκατοντάδες άλλους φρικο-“Έλληνες” (ΜΚΟ-ούχους, μπαχαλάκηδες, παρακρατικούς που παριστάνουν τους ακτιβιστές και τόσους άλλους) που αναίσχυντα και με μεγάλες πλέον ταχύτητες ετοιμάζουν τον οριστικό αφανισμό μας.
Και καθένας ας αναλάβει το μετερίζι που αντέχει να αναλάβει.
Μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία, αρκεί να αγωνιστεί με πίστη, αυτοθυσία και ομοψυχία.
Όπως πάντα οι ‘Ελληνες ενώπιον των μεγάλων κινδύνων.

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΊΣ ΑΝΑΒΟΛΗ: ΑΥΤΕΝΈΡΓΕΙΑ, ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ!
Ας το πιστέψουμε και ας το πράξουμε επιτέλους!
Είμαστε στο παρά πέντε του αφανισμού μας.
Αλλά στο “παρά πέντε” οι πρόγονοι μας νίκησαν τους Πέρσες, όταν κινητοποιήθηκαν όλοι μαζί, πλην προδοτών, Θηβαίων κ.α., που δυστυχώς πάντα υπάρχουν ως σκώληκες στο αιώνιο άνθος του Ελληνισμού.

Ένας ανώνυμος Έλληνας πολίτης (από τα 2-3 εκατομμύρια “ανωνύμων” που σκέπτονται παρόμοια!)

Υ. Γ. Αν κρίνει το blog, ας αναρτήσει αυτό το σχόλιο ως ένα προ-εμπόλεμο, ή και εμπόλεμο, κάλεσμα προς τον ελληνικό λαό.
Ίσως η Τουρκία μας χτυπήσει ανήμερα της Παναγιάς…. ίσως…
Αλλά όποτε και να μας χτυπήσει, θα πάρει από Εκείνη και εμάς την απάντηση που της αξίζει.

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας «ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΥ AXEL CIPRA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩ…«:

attikanea

ΜΕΣΩ

thesecretrealtruth

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter