ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είναι Αυτά Σημάδια Προειδοποίησης ότι Κάτι Έρχεται;

Α.Τ.Ι.Α. ΚΛΟΙΟΣ. - 1 Δεκ 2018 - 10:35
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στους εξωγήινους, τα φαντάσματα, το υπερφυσικό, το ανεξήγητο. Ό,τι δεν μπορούν να το εξηγήσουν το αποδίδουν σε αυτά, αλλά και σε πολλά άλλα που μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους. Όταν επιπλέον η επιστήμη ή οι σκεπτικιστές απορρίπτουν κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούν να δώσουν κάποια λογικοφανή εξήγηση, τότε αναγκαστικά… στρέφονται σε τέτοιου είδους ερμηνείες.

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ισχυρίζονται ότι είδαν κάτι στον ουρανό που θα μπορούσε να αποδείξει για την ύπαρξη εξωγήινων επισκεπτών. Κάποιοι ισχυρίζονται ακόμη ότι οι κυβερνήσεις διαφόρων χωρών προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν ανάλογες θεάσεις, να τις γελοιοποιήσουν και με κάθε τρόπο να απομονώσουν το ευρύ κοινό από την αλήθεια. Συγκαλύψεις παντού…

Ωστόσο, αν και οι περισσότερες από αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας έχουν απορριφθεί ως προϊόν εσκεμμένης εξαπάτησης, η μαρτυρία μιας συγκεκριμένης ομάδας εργαζομένων φαίνεται να αποδεικνύει το αντίθετο.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/11/simadia-proeidopoiisis-kati-erxetai.html#

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr