ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Είτε ένας πυρηνικός χειμώνας είτε κάτι πολύ χειρότερο έρχεται στον κόσμο.

ΚΛΟΙΟΣ. - 16 Ιαν 2022 - 7:53

Ο χειμώνας του 2021-2022 όχι μόνο ήρθε απροσδόκητα, αλλά άρχισε επίσης να σπάει ξαφνικά τα ρεκόρ ψύχους και χιονόπτωσης. Τον Δεκέμβριο, για παράδειγμα, η Ιαπωνία και η Καλιφόρνια είχαν ήδη ξεχωρίσει, με έως και πέντε μέτρα χιόνι σε ορισμένα μέρη:

Στη συνέχεια άρχισε μια σειρά από ρεκόρ χαμηλών θερμοκρασιών: πρώτα στην Ανταρκτική, που συνέβη το καλοκαίρι, και με την έναρξη του χειμώνα η διασκέδαση έφτασε στο βόρειο ημισφαίριο. Ακόμη και χώρες όπως το Πακιστάν καλύφθηκαν από χιόνι και κρύο, ενώ στη Ρωσία ολόκληρη η πόλη του Βλαδιβοστόκ ήρθε να δει τον Άγιο Βασίλη να μεταφέρει με άμαξα που την έσερναν τάρανδοι μεταχειρισμένα ξένα αυτοκίνητα από την παρακμάζουσα Ιαπωνία:

Αν το πλοίο ερχόταν από τη Βαλτική, χρησιμοποιώντας τη Βόρεια Θαλάσσια Οδό, κάτι τέτοιο θα ήταν κατανοητό. Αλλά η Ιαπωνία! Είναι κάπως περίεργο.

Και έτσι, εν μέσω αυτών και άλλων φρικαλεοτήτων της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οι χριστιανοί πάστορες αναφέρουν σήμερα την ακόλουθη προφητική αποκάλυψη από τη Michelle Catherine Orts:

Ήμουν στον Ουρανό, στην αίθουσα του θρόνου του Θεού Πατέρα. Τότε άκουσα τον Θεό Πατέρα και τον Ιησού να μου λένε να προειδοποιήσω όλα τα Πρόβατα και όλους τους επίγειους Ποιμένες: “Ετοιμαστείτε τώρα για το MOAB, το οποίο θα είναι παντού!”

Μου έδειξαν και είδα τεράστιες ποσότητες χιονιού και πάγου απολύτως παντού στην επιφάνεια της Γης. Τα πάντα ήταν καλυμμένα με χιόνι και παγοκολώνες. Ήταν, όπως μου έδειξε ο Ιησούς, ένα παγκόσμιο γεγονός που κάλυπτε ολόκληρη τη γεωγραφική τοπογραφία, συμπεριλαμβανομένων των τροπικών περιοχών και της Χαβάης, της Αυστραλίας, της Σαχάρας, ολόκληρης της Ασίας. Ο πάγος και το χιόνι ήταν παντού.

Με τις προφητικές αποκαλύψεις που λαμβάνουν οι άνθρωποι, τους γνωρίζουμε σε τακτική βάση. Για τις ΗΠΑ, για παράδειγμα, οι παραδοσιακές ιστορίες τρόμου των πάστορων ήταν πάντα ο Βασιλιάς Ομπάμα, η κατάκτηση της Αμερικής από τους Κινέζους και η έκρηξη ενός υπερηφαιστείου – κάθε άλλος προφήτης έχει πει κάτι γι’ αυτό. Τελευταία η έμφαση έχει αλλάξει ελαφρώς και η εξωγήινη προσεδάφιση, ο Νιμπίρου, οι εμβολιασμοί και η αποκάλυψη των ζόμπι αποτελούν προτεραιότητα. Αλλά η Γη της Χιονόμπαλας είναι κάτι καινούργιο, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια προφητική προειδοποίηση. Αν και – έτσι το βλέπεις.

Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι – πλήθος ανθρώπων – έχουν προειδοποιηθεί για κάποια τρομερά πράγματα που θα συμβούν το χειμώνα. Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2021 εξοικειώσαμε τους αναγνώστες μας με ένα πολύ ενδιαφέρον όνειρο που διηγήθηκε ο κ. Eugene Enoch στο κανάλι του. Του έδειξαν μια πολύ ρεαλιστική άποψη μιας πόλης που μοιάζει με τη σύγχρονη πόλη του Νορίλσκ, η οποία έχει σηκωθεί από τα γόνατά της

Αλλά μόνο στο όνειρο του Evgeny δεν ήταν το Norilsk, αλλά κάποια συνηθισμένη πόλη της Ρωσίας:

Οι άνθρωποι έχουν λάβει πολλές τέτοιες αποκαλύψεις σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και η γενική συναίνεση είναι ότι όλα αυτά θα έχουν να κάνουν με τον διωγμό που θα ξεκινήσει σε έναν από τους χειμώνες. Ή ίσως να υπάρξει κάποιου είδους πόλεμος, ένας κατακλυσμός που θα αφήσει τις πόλεις χωρίς θέρμανση και θα μετατραπούν σε καταψύκτες. Αλλά αυτή η Michelle Catherine φαίνεται ότι ήταν η πρώτη ευαισθητοποιημένη που έδειξε τη διαδικασία σε παγκόσμια κλίμακα.

Αν ο ευαισθητοποιημένος έχει δίκιο, οι παγκοσμιοποιητές δεν έχουν καμία σχέση με αυτή την εικόνα. Πιο συγκεκριμένα, φταίνε, αλλά όχι άμεσα, και η Μεγάλη Παγετώδης Κλίση είτε θα σταλεί στη Γη ως τιμωρία, είτε θα είναι αποτέλεσμα ενός πυρηνικού πολέμου που θα μπορούσε να ξεσπάσει οπουδήποτε στον κόσμο ανά πάσα στιγμή. Και αν έρθει ένας πυρηνικός χειμώνας, δεν ξέρουμε καν πώς να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Πιθανότατα μόνο οι Εσκιμώοι και οι Τσούκτσι θα επιβιώσουν, οπότε αναζητήστε νύφη/σύζυγο σε αυτές τις ένδοξες χώρες και παρακολουθήστε τις εξελίξεις από την πανούκλα.

thebigtheone.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr