ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΔΩ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΕΚΕΙ ΦΩΤΙΑ, ΠΙΟ ΚΕΙ ΘΕΟΜΗΝΙΑ….. Ενημέρωση θεία και Ουρανία, από τον Παντοδύναμο Θεό

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 1 Ιούν 2019 - 20:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ.

  1. 1.  2016.

+++   Τριάς Αγία ευλογώ και θείον λόγον χορηγώ, για τον έσχατο αυτό καιρό, που όλη η γη στενάζει, και κάθε άνθρωπος αναστενάζει, και άλλος λίγο και άλλος πολύ, κλαίει και θρηνεί. Κάθε τόπος πλήττεται διαφορετικά, ανάλογα τα δικαιώματα που έχει δώσει εις τον βρωμερό Σατανά. Εδώ ΣΕΙΣΜΟΣ, εκεί ΦΩΤΙΑ, πιο κει ΘΕΟΜΗΝΊΑ, αφού οι άνθρωποι έγιναν σαν τ’ άγρια θηρία. Κατέλαβε ο Σατανάς την δύστυχη ψυχή τους και τον μιμούνται οι δύστυχοι, με κάθε ενέργεια δική τους. Και έρχεται ο βρωμερός στον θρόνο Μου μπροστά, γεμάτος με εγωισμό που οι πιο πολλοί ακολουθούν, τα έργα τα σατανικά. Και Μου ζητά την άδεια, να σας εξαφανίση, το μίσος , την κακία του, επάνω σας να δείξη. Του έδωσα την άδεια και την ελευθερία, να δείξη στους αμαρτωλούς, όλη του την κακία. Να δούνε ποιον εδιάλεξαν για να τον μιμηθούνε, να δούνε ποιόν εδιάλεξαν για να ακολουθούνε, αφού πρωτίστως διάλεξαν Εμένα τον Πανάγαθο Θεό, αυτοί να αρνηθούνε. 

Γι’ αυτό προετοιμάζω σας, τέκνα αγαπητά Μου, καθόλου μην φοβόσαστε, σαν είσαστε κοντά Μου. Του πονηρού του έδωσα άδεια, μόνον για τους δικούς του, επάνω τους για να ριχθή, με όλη την δύναμή του. Μα τα δικά Μου τα παιδιά να μην τα πλησιάζη, αυτά η Θεία Χάρη Μου, πάντα θα τα σκεπάζη. Και ας πλήττεται θανάσιμα η γη και ας στενάζη, η Παντοδυναμία Μου, αυτά θα τα σκεπάζη. 

Σφίγγει τριγύρω ο κλοιός, όλοι τ’ ομολογούνε, αλλά «το ήμαρτον» σε Με δεν θέλουνε να πούνε. Γιατί δεν το πιστεύουνε πως Είμαι Δυνατός και πως στο τέλος θα γενή, ότι θα πω ο Θεός. Γιατί αν το πιστεύανε και το ομολογούσαν και ήμαρτον από καρδιάς όλοι θα Μου ζητούσαν, τα πάντα θα ανέτρεπα ο Κύριος και Θεός, θα έδιωχνα το σκότος, θα έφερνα το Φως. Μα δυστυχώς η πώρωση είναι τεραστία και σκότισε ολοτελώς τον νουν και την καρδία, και ενώ τον βλέπουν τον γκρεμό, βαδίζουν κατ’ ευθείαν. Με ένα στόμα ομολογούν ότι δεν πάν’ καλά και όμως συνεχίζουνε τα έργα τα κακά.  

 Εσείς παιδιά Μου εκλεκτά, παιδιά Μου αγαπημένα, εντείνατε την προσευχή, για νάστε ασφαλισμένα, γιατί κοντεύει, έρχεται ο δυνατός ΣΕΙΣΜΟΣ, τα πάνω θάρθουν κάτω στον τόπο σας αυτό. Η γη θα σας ξεράση, άλλο δεν ημπορεί, μαγείες, ασελγείες, φόνους να υποστή. Ζητά να εξαφανίση τον κάθε αμαρτωλό, όπου αυτήν μολύνει με κάθε έργο του σαπρό. Γι’ αυτό παιδιά σας λέω να προετοιμαστήτε, σαν τις μωρές παρθένες εσείς να μην βρεθήτε και έξω του νυμφώνος και σεις να μην κλειστήτε. 

ΜΕΤΑΝΟΙΑ,ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, και ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΙΣΤΗ ΑΚΡΑΔΑΝΤΗ σε Με και θάστε εν ασφαλεία. 

Αυτή είναι ενημέρωση θεία και Ουρανία, από τον Παντοδύναμο Θεό, Τριάδα την Αγία, σε κάθε μια ψυχή πιστή και καθαρά καρδία. Είμαι η ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΘΕΟΣ και τ’ αληθή σας λέγω και ότι μέλλει να γενή, Εγώ  σας το προλέγω. Πάρτε την ευλογία Μου, πάρτε και την ευχή Μου, πίστη ακλόνητη σε Με, πάντα νάστε μαζί Μου. Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα.+++ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…