ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εικόνες Γ’ΠΠ στην Ουκρανία: «Επικηρύχθηκαν» από την Μόσχα τα δυτικής κατασκευής α/α συστήματα – «Όλα τα όπλα μας πάνω τους»!

ΔΙΕΘΝΗ. - 26 Απρ 2023 - 6:50
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Στόχοι τα IRIS-T, NASAMS και Patriot

Ποια είναι η στρατιωτική τακτική στην Ουκρανία που δεν θα μας εξηγήσουν τα ΜΜΕ; Ο πρώην επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Σκοτ ​​Ρίτερ, εξηγεί πώς η Ουκρανία βρίσκεται στα σκοινιά, ανεξάρτητα από το τι κάνει η Ουκρανία ή το ΝΑΤΟ, καθώς αυτό που ενδιαφέρει τους διεθνιστές είναι να καταστρέψουν την χώρα και γενικά την Ευρώπη για να κρατούν απασχολημένη την Ρωσία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ρίτερ, οι Ρώσοι έχουν αναπτύξει νέες στρατηγικές!

 Οι Ρώσοι ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν μαζικά Kinzhal, τους οποίος πλέον κατασκευάζουν σε μεγάλες ποσότητες κάνοντας τριπλοβάρδιες στα εργοστάσια τους. Οι Kinzhal δε μπορούν να καταρριφθούν.

Θυμίζουμε ότι ρωσικός υπερ-υπερηχητικός πύραυλος Kinzhal με ταχύτητας πλήγματος επί του στόχου της τάξης των 12 Mach (δώδεκα φορές η ταχύτητα του ήχου) πέτυχε να πλήξει το κοινό κέντρο διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών Ουκρανών και ΝΑΤΟ που είχε εγκατασταθεί σε βάθος 130 μέτρων!

Στο υπόγειο στρατηγείο (που είχε κτιστεί σε βάθος 400 ποδών μέσα στo έδαφος) υπηρετούσε αριθμός αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και φέρεται να φιλοξενούσε άνω των 300 ατόμων.

Λέει χαρακτηριστικά ο Ρίτερ:

«Οι Ρώσοι έρχονται με πολύ καινοτόμες τακτικές σχεδιασμένες να αναγκάσουν τους Ουκρανούς να ενεργοποιήσουν τα ραντάρ τους έτσι ώστε να μπορέσουν να αναγνωριστούν τα ραντάρ και να καταστραφούν, να αναγκάσουν τους Ουκρανούς να πυροδοτούν τους ειδικούς τους πυραύλους, ειδικά από πόρους υψηλής αξίας όπως το IRIS-T ή το NASAMS αλλά και τα Patriot.

Έπειτα οι Ρώσοι να τα στοχεύσουν και να εξουδετερώσουν την ουκρανική αεράμυνα».

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr