ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΘΕΤΗ η ΠτΔ – ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 23 Ιούλ 2021 - 18:54
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Της Λέττας Καλαμαρά

Απίστευτη τροπή παίρνει η αδίστακτη καταπάτηση του Συντάγματος από τον Υπουργό Κικίλια και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέφυγε στο Προεδρικό Μέγαρο ζητώντας υποστήριξη για να καλύψει τα πολιτικά εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας, εξαναγκάζοντας εργαζομένους να εμβολιαστούν χωρίς τη θέλησή τους με την απειλή της ψυχολογικής, οικονομικής και βιολογικής εξόντωσης.Η επίκληση του άρθρου 25 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη επιβεβαιώνει στην ουσία το έγκλημά του όπου, χωρίς κανένα δικαίωμα και κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας που η ίδια η Ελλάδα έχει υπογράψει και αποδεχθεί, ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης προβαίνει σε διακρίσεις και χωρίς καμία κοινωνική αλληλεγγύη θέτει σε κίνδυνο εργαζομένους με τον εξαναγκασμό τους σε εμβολιασμό τους με προϊόντα που αποδεδειγμένα προκαλούν βλάβες στην υγεία. Επίσης, στο άρθρο 25 δεν επιτρέπεται η καταχρηστική χρήση του το οποίο ο κ.Μητσοτάκης αμελεί καθώς έχει ήδη υλοποιήσει με πλήθος από ρατσιστικά και ατεκμηρίωτα επιστημονικά μέτρα 1,5 χρόνο και τώρα εναντίον 5,5 εκατομμυρίων πολιτών. Ακόμα χειρότερα επιτρέπει τη διάδοση φημών για επέκταση του εξαναγκασμού σε χιλιάδες πολίτες και την τρομοκράτησή τους.

Ο κ.Μητσοτάκης αν ενδιαφερόταν πραγματικά για την υγεία των πολιτών που χάνονται και όχι για την επιβολή ενός φασιστικού καθεστώτος που διώκει πολίτες και οικογενειάρχες θα έπρεπε να επιβάλλει όποια μέτρα σε πολίτες άνω των 70 και/ή με υποκείμενα νοσήματα που πεθαίνουν ή διασωληνώνονται έστω και σε μικρό αριθμό πια κάθε μέρα.

Δυστυχώς για την Ελλάδα, ο Πρωθυπουργός των Εμβολιασμένων χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση πια ενδιαφέρεται εντόνως να ικανοποιήσει τον Τούρκο CEO  της Biontech με τις ιλιγγιώδεις πωλήσεις στην Ελλάδα και των άλλων εταιρειών.

Ντροπή κ.Μητσοτάκη να διώκετε απλούς Έλληνες, εργαζόμενους και οικογενειάρχες, με την επίκληση οποιαδήποτε άρθρου του Συντάγματος!

Ντροπή σε όσους σιωπούν ενώ γνωρίζουν την παρανομία Μητσοτάκη έναντι του Συντάγματος και της Νομοθεσίας της Ε.Ε.

Το Σύνταγμα έχει και το άρθρο 120την ακροτελεύτια διάταξη, την οποία οφείλει να αναφέρει ο κάθε πολιτικός και την αφιερώνουμε στους κ.κ. Μητσοτάκη και Κικίλια:

‘Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε’ Aναθεωρητική Bουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975. 

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

thedayaftergr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…