ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παγκόσμιος συναγερμός από την Γερμανία

ΔΙΕΘΝΗ. - 16 Νοέ 2016 - 21:47
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η Νέα Τάξη έχει θέσει σε συναγερμό όλον τον κόσμο

μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και μέσω της Γερμανίας ξεσηκώνει τον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες εξέδωσαν επείγον σήμα για σχέδιο επιθέσεων ευρείας κλίμακας από… ακροδεξιές ομάδες.

Όπως ισχυρίζονται οι Γερμανοί, δίκτυα ακροδεξιών στην Γερμανία βρίσκονται σε συνεννόηση με ανάλογες ομάδες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ, προκειμένου να εξαπολύσουν ένα άνευ προηγουμένου κύμα επιθέσεων σε όλα τα μέτωπα.

«Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένα ακροδεξιό τρομοκρατικό δίκτυο και προς αυτήν την κατεύθυνση οργανώνονται το συγκεκριμένο διάστημα, επιστρατεύοντας νέα μέλη και δυνάμεις σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο επικεφαλής της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας, Hans-Georg Maassen.

Έτσι μετά τους ισλαμιστές, ετοιμάζονται οι ακροδεξιοί να σπείρουν τον τρόμο και ενδεχόμενα δώσουν στις ΗΠΑ την αφορμή, προκειμένου να εμποδιστεί η ανάληψη της Προεδρίας από τον Τραμπ, εφόσον εκείνος δεν εναρμονιστεί με τους βασικούς στόχους της Νέας Τάξης.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…