• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Πέμπτη, 23 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home Slider

Ελευθέριος Ανδρώνης : Απτόητοι ακολουθούν το σχέδιο του ψηφιακού ολοκληρωτισμού: Η κυβέρνηση φέρνει τον Προσωπικό Αριθμό του Πολίτη στο τέλος του καλοκαιριού

Το σχέδιο καταπάτησης των ελευθεριών προχωρά - Ο προσωπικός αριθμός επιβάλλεται υποχρεωτικά για να μάθει ο κόσμος ότι δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς αυτόν

2 έτη ago
in Slider, ΚΛΟΙΟΣ
1
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ελευθέριος Ανδρώνης

Ούτε τα τύμπανα του 3ου παγκοσμίου πολέμου, ούτε η ευρωπαϊκή αστάθεια, ούτε τα σκάνδαλα διαρροής προσωπικών δεδομένων δεν πτοούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο να μετατρέψει τους πολίτες σε απρόσωπους αριθμούς, όπως ακριβώς έκαναν οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του τρίτου Ράιχ.

Σε μια εποχή που οι πολιτικές χαράσσονται με παράνομα λογισμικά παρακολούθησης και τα ψηφιακά δεδομένα αποδεικνύονται πιο ευάλωτα από ποτέ, η κυβέρνηση τα ενοποιεί σε έναν αριθμό, σε μια και μόνο ψηφιακή δεξαμενή που θα προσφέρεται ως λεία για τους μεγαλοκαρχαρίες του κρατικού και ιδιωτικού συμφέροντος.

Ο κόσμος μπορεί να μην έχει να τα βγάλει πέρα ούτε μέχρι το μέσο του μήνα, αλλά η κυβέρνηση ασχολείται με το να χτίζει ένα προς ένα, τα ψηφιακά κάγκελα που θα φυλακίσουν τον λαό στη δυστοπία που ευαγγελίζεται η κλίκα του Νταβός.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο Προσωπικός Αριθμός (Π.Α.) του πολίτη βρίσκεται στην τελική ευθεία και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή στο τέλος του φετινού καλοκαιριού. Ο Προσωπικός Αριθμός του πολίτη θα αντικαταστήσει το ΑΦΜ, τον ΑΜΚΑ και τον ΑΔΤ, και θα χρησιμοποιείται υποχρεωτικά σε όλες τις ηλεκτρονικές και φυσικές συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες.

Εκτιμούμε με βεβαιότητα ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα για να μετατραπεί η ηλεκτρονική ταυτότητα (που θα έχει τον ΠΑ) και σε κάρτα του πολίτη, και σε δεύτερο χρόνο η κάρτα του πολίτη να χρησιμοποιείται και στις συναλλαγές με τον ιδιωτικό τομέα, σε συνδυασμό με την κατάργηση των μετρητών που προωθούν οι Βρυξέλλες.

Απόδειξη του μαζικού ψηφιακού φακελώματος που επιδιώκει η κυβέρνηση, είναι ότι ο Προσωπικός Αριθμός θα επιβληθεί υποχρεωτικά και στα ανήλικα παιδιά (δλδ. σε όλα τα προστατευόμενα μέλη του νοικοκυριού) που μπορεί να μην έχουν συνδιαλλαγές με το δημόσιο, αλλά θα δηλώνονται κι εκείνα σαν «περιουσιακά στοιχεία» του κράτους του Μεγάλου Αδερφού που ετοιμάζεται. Επίσης όποιος θα επισκέπτεται τον γιατρό, θα δίνει τον ΠΑ αντί για τον ΑΜΚΑ για του συνταγογραφήσουν φάρμακα, να πάρει παραπεμπτικό για εξετάσεις ή εισιτήριο για νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Τα προσχήματα για την υποχρεωτική χρήση του ΠΑ, παραμένουν τα κλασσικά: διευκόλυνση των συναλλαγών και καταπολέμηση της γραφειοκρατίας. Σε μια εποχή που κανέναν δεν ενοχλούσε και κανέναν δεν δυσκόλευε η χρησιμοποίηση του ΑΜΚΑ, του ΑΦΜ και της κλασσικής αστυνομικής ταυτότητας με τον ΑΔΤ.

Το δίπλωμα και η ταυτότητα στο κινητό που πανηγύριζε η κυβέρνηση ως ψηφιακή… καινοτομία, δεν άλλαξαν απολύτως τίποτα. Όπως έδειχνε κάποιος το φυσικό δίπλωμα του, δείχνει τώρα και το κινητό του. Οι δήθεν ευκολίες που παρουσιάζονται, δεν είναι τίποτε άλλο από μια διαφημιστική απάτη. Η πραγματικότητα είναι ότι όλες αυτές οι ψηφιακές μεταβάσεις είναι μεθοδικά βήματα για έναν τελικό στόχο. Την ηλεκτρονική αναμόρφωση του πολίτη που θα τον οδηγήσει στην ψηφιακή ομηρία και μετέπειτα στο χάραγμα.

Διαφημίζουν έναν «μοναδικό αριθμό» ως… καινοτομία, ενώ ο ΑΦΜ του καθενός είναι ήδη μοναδικός αριθμός, όπως και ο ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ. Στην πραγματικότητα ενσωματώνουν τα στοιχεία σε έναν αριθμό για να μπορεί να υπαχθεί στο παγκοσμιοποιημένο σύστημα ψηφιακής διακυβέρνησης που ετοιμάζεται.

Σε αυτό το υπερσυγκεντρωτικό σύστημα εξουσίας, οι πολίτες γίνονται αριθμοποιημένες μονάδες ώστε να χειραγωγούνται άμεσα από το αλγοριθμικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που θα επιβληθεί στα μοντέλα διακυβέρνησης τύπου Κίνας, που προωθεί η Δύση.

Μπορείς να μπαίνεις παράνομα στην Ευρώπη ως λαθρομετανάστης και να είσαι ό,τι δηλώνεις. Μπορείς ελεύθερα επίσης να διαλέξεις οποιαδήποτε από τις 107 ανωμαλίες της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας και να είσαι ό,τι διεκδικείς για τα «δικαιώματα» των εσωρούχων σου. Το μόνο που δεν σου επιτρέπουν είναι να αντιταχθείς στην αριθμοποίηση σου. Στο σφράγισμά σου ως πρόβατο επί σφαγήν που θα θυσιάσει όλες τις ανθρώπινες ελευθερίες.

Και αυτές οι ψηφιακές αλυσίδες στον τράχηλο των υπόδουλων λαών, παρουσιάζονται ως ευεργεσίες. Και ποιες είναι αυτές οι ευεργεσίες στην πραγματικότητα; Θα έχεις έναν ΠΑ που αντικαθιστά τον ΑΜΚΑ, αλλά δεν θα έχεις καλύτερα νοσοκομεία. Το ΕΣΥ θα συνεχίσει να διαλύεται και να παραδίνεται στα ιδιωτικά συμφέροντα. Θα έχεις έναν ΠΑ που αντικαθιστά τον ΑΦΜ, αλλά η φοροληστεία θα γίνεται όλο και χειρότερη, και πλέον θα αποκτά και «πράσινο» παρονομαστή. Θα έχεις έναν ΠΑ που αντικαθιστά τον ΑΔΤ, αλλά η εγκληματικότητα ολοένα και θα χειροτερεύει. Η ΕΕ γίνεται κυψέλη «ενσωμάτωσης» της Σαρία, της κοινής μαφίας και του οργανωμένου εγκλήματος των λόμπι.

Θα μείνεις με τον μοναδικό αριθμό να σε σημαδεύει ισόβια, αλλά οι κρατικές υπηρεσίες που εξυπηρετεί αυτός θα υποβαθμίζονται όλο και περισσότερο. Θα σε καλούν να πανηγυρίσεις για τα 1 λεπτό που κερδίζεις με το «σκανάρισμα» σου, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η ζωή σου μπαίνει σε δωμάτια ψηφιακής απομόνωσης και παρακολούθησης.

Μια κυβέρνηση που – αποδεδειγμένα πλέον – έκανε παραμάγαζο της το υπουργείο Εσωτερικών και λήστεψε τα προσωπικά δεδομένα χιλιάδων αποδήμων ψηφοφόρων, ζητάει τώρα να εμπιστευτούμε τις ζωές μας σε ένα ενοποιημένο σύστημα πληροφοριών με μοναδικούς αριθμούς πολίτη. Δηλαδή σαν να σε λήστεψε κάποιος και να απαιτεί υποχρεωτικά τώρα να του παραδώσεις και τα κλειδιά για να μπαίνει σπίτι σου όποτε θέλει, ζητώντας να του έχεις εμπιστοσύνη.

Η υποχρεωτική χρήση του ΠΑ σε κάθε δημόσια συναλλαγή είναι μια ύπουλη κίνηση που γίνεται σκόπιμα από φέτος ώστε περισσότερος κόσμος να υποκύψει στην αποδοχή των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, μιας και μέχρι το 2026 θα έχει εμπεδώσει για τα καλά ότι δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς τον ΠΑ (που θα φέρει και η ηλεκτρονική ταυτότητα).

Και μέχρι να κλείσει η ψηφιακή «φάκα», θα «τρώμε» ανθρώπινα δικαιώματα με τη σέσουλα, δηλαδή την ικανοποίηση κάθε ζωώδους επιθυμίας που θα δημιουργεί την ψευδαίσθηση της «ευτυχίας». Θα χαιρόμαστε την απαλλαγή από τον βραχνά της «ατομικής ευθύνης» με την αποχή, την απολιτίκ στάση, το δημογραφικό ευνουχισμό, το «οικολογικό» αυτομαστίγωμα και την παράδοση των εξουσιών σε διεθνή κέντρα.

Άνθρωποι αριθμοί, απανθρωποποιημένοι, ανίκανοι να αντιληφθούν τον ολοκληρωτισμό που τους περιβάλλει και τους συσφίγγει όλο και περισσότερο.

sportime.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Μάικ Άνταμς: Κανείς δεν είναι έτοιμος για την πολιτισμική κατάρρευση που έρχεται
Slider

Μάικ Άνταμς: Κανείς δεν είναι έτοιμος για την πολιτισμική κατάρρευση που έρχεται

by admin
8 ώρες ago
Η Ιδιωτική Περιουσία ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ «Δεν θα Κατέχετε Τίποτα», Δεν είναι Σλόγκαν είναι η Ψηφιακή Νέα Οικονομία
Slider

Η Ιδιωτική Περιουσία ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ «Δεν θα Κατέχετε Τίποτα», Δεν είναι Σλόγκαν είναι η Ψηφιακή Νέα Οικονομία

by admin
8 ώρες ago
Πάμε για μακελειό -Εξοπλίζονται τοπικές ιρανικές φυλές για αμερικανική χερσαία επίθεση
Slider

Πάμε για μακελειό -Εξοπλίζονται τοπικές ιρανικές φυλές για αμερικανική χερσαία επίθεση

by admin
8 ώρες ago
ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Άσχημη έκπληξη τέλος για Μητσοτάκη
Slider

ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Άσχημη έκπληξη τέλος για Μητσοτάκη

by admin
9 ώρες ago
Next Post
Πρωτογονισμός, παγανισμός, αποκρυφισμός και κίνημα των “αδέσποτων κορμιών” – Ανοικτή επιστολή προς την Υπουργό Πολιτισμού και συναφείς Χριστομάχους, Θεοτοκομάχους και Σταυρομάχους (Μέρος Β’)

Πρωτογονισμός, παγανισμός, αποκρυφισμός και κίνημα των “αδέσποτων κορμιών” – Ανοικτή επιστολή προς την Υπουργό Πολιτισμού και συναφείς Χριστομάχους, Θεοτοκομάχους και Σταυρομάχους (Μέρος Β’)

…Τα εγγονάκια της δεν φοβούνταν βλέποντας τη γιαγιά τους να σηκώνεται στον αέρα, γιατί τους είχε εξηγήσει ότι όταν ο άνθρωπος προσεύχεται έτσι γίνεται…

…Τα εγγονάκια της δεν φοβούνταν βλέποντας τη γιαγιά τους να σηκώνεται στον αέρα, γιατί τους είχε εξηγήσει ότι όταν ο άνθρωπος προσεύχεται έτσι γίνεται…

Comments 1

  1. Δημήτριος says:
    2 έτη ago

    Συμφωνώ απόλυτα! Το θέμα είναι ότι ο λαός είναι χειρότερος των ηγετών. Οπότε όπου δεν υπάρχει μετάνοια, έρχεται πέλεκυς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr